Novinky
0
mne sa to velmi nepaci, ten design je inspirovany Banglovymi BMW flame styleom, mozno jeho buduce posobisko bude Lexus 😞
0
co ksakru máte pořád s tím BMW. vy ho vidíte už úplně všude. takhle mírně zvlněné plechy na bocích má milion aut. Plameny pana Bangleho jsou mnohem výraznější.
Bez zaujetí, můj první postřeh po shlédnutí fotky toho auta z boku je, že v té přední části vidím Audi, BMW nikde a ten co tu plácá o Banglovi ať se probudí! Bangle je náhodou pan umělec, nedýchám při pohledu na 5er i 6er. Ze všech úhlů nádhera a fascinace tvarů, odvedl vynikající práci. Diskutuje se tady ale o Lexusu, takže ponechávám volný prostor...
hmm 4.3L V8 a 300koní je vidět že američani jedou jen na Krouták. Vemte si novýho legenda 3,5 V6 a 300koní je vidět kdo umí dělat motory.
a proč by mělo být z objemu vyždímáno co nejvíc koní???
vezmeme-li si 2 motory: V6 3,0 l s 250 koní a V8 4,6 s 250 koní (typická amerika), tak žerou stejně, ale V8 je kultivovanější v chodu a má delší životnost.
vezmeme-li si 2 motory: V6 3,0 l s 250 koní a V8 4,6 s 250 koní (typická amerika), tak žerou stejně, ale V8 je kultivovanější v chodu a má delší životnost.
To se mi nějak nezdá, že by žraly stejně ... BMW 330i (230 koní) prý může běžně jezdit za 9 litrů (bohužel to nevím z vlastní zkušenosti, ale četl jsem to na několika místech) ... u nějaké ameriky s rozvodem OHV o tom úspěšně pochybuju