Novinky
z 3.0d bych ani nečekal míň (v dnešní době), ale zaujalo mě 450Nm při 1400ot/min. to zas tak běžné není.
To budou muset zase papalasi na vsech urovnich obmenit autopark. Kdyz je
netom nase zemicka tok dobre!!!!!!!
netom nase zemicka tok dobre!!!!!!!
Ty by takovou traktorovou sockou nejezdili, ty jezdi jen tim nejdrazsim v autoaslonu i na provoz, tj 4,2 benzin, nebo 4.0 TDI, to kdyz musej setrit😄 a este samozrejme A8 long. Ale ten motor bude asi peknej, o tom nepochybuju. TDI rulez
Ja bych jezdil taky. Ty ne?
No ja taky, ale kterej dobrodinec nam ji koupi?? Spidla to asi nebude😄) Jasne ze by se mi to libilo, ale A6 avant quatro s timhle motorem by se mi libilo vic nez A8, s tou se v Praze blbe parkuje. Treba na Flore mam plny ruce i s dlouhou felicii😄)
Jak to dela muj znamej. Do prahy jezdi superbem (taky kvuli tomu, aby cechacci nezavideli) a jinak sup do A8 4.2.
To dela i Klaus, ten taky pro novinare jezdi v Superbu, ale jinak jezdi v BMW 7.
Nechci se hadat, ale pred suberbem mel starou A8 a uz jsem v jeho flotile videl par novych kousku. Je videt, ze na Hrade maji dobry vkus.
No, kdyz delal predsedu parlamentu, tak jezdil mit BMW, ale v Audine sem ho videl taky, mas recht, jen v tim populistickym Superbprasakem ne, krome tech fotek z predavani. Ten Superb az dosluzi a pude do muzea, bude to paradni kousek s najezdem tak 15000km
4.0 TDI is the best!!!