Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
Velmi solidní auto myslím že svezení bude značně pohodlné a snad i zábavné což doufám že ano protože LCD display se o zábavu postará😄
no zdá se být na úrovni, ale přecijen Maybach bude asi někde jinde ... i když mě se nijak zvlášť nelíbí ... a 6 válců pro Stodolu je taky docela málo 😉
Než jsem ji viděl na vlastní oči, taky se mi moc nelíbila, ale pak jsem změnil názor, to auto má něco do sebe!
přesně tak, tohle se nedá s Maybachem vůbec srovnávat. Měl jsem možnost Maybach vidět a dokonce si i sednout-lehnout a kdybych měl ty prachy tak si ho koupim hned ve verzi 57 (namísto S-Classe, kterou řídí kdejakej výrůstek v tričku)
Mozna po technicky strance, ale tohle nejsou auta na zavodeni a vykon Maybachu stejne z 99% procent nevuzijes. K tomu z tohohle auta kouka italskej sarm, coz muze bejt dulezitejsi nez vykon motoru(pro nekoho). A pak je jeste jeden fakt, tohle auto bude samozrejme daleko levnejsi, odhaduji, ze by se cena mohla pohybovat na urovni S55Amg a to by kazdej individualista neval (to posledni jsou pouze spekulace)
obzvláště se mi líbí řešení zadních světlometů Lancie Thesis. nevím, proč podobné světlomety zrušili u Maserati Coupe.....?
No konečně pořádnej aristokrat. Maybach je proti tomuto fakt jen tank na čtyřech kolech, úplně mu chybí šarm, rafinovanost i charizma.
...na rozdiel od Maybachu, ktory vyzera, ako keby ho navrhli niekde v Korei. Mal som ho moznost vidiet na vlastne oci, ale musim uznat, ze je to jedno z najskaredsich aut, ktore sa teraz vyrabaju. Jedine, co za nieco stoji, je predny znak.