Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz SLK 55 AMG - variace na téma F1

10 komentářů

Podívej se do přílohy mají tam několik dalších fotek z ženevy i video !!!!!!!!!!!!
[odkaz]
Díky super káry!!
Tyjo, min. stabilne 240 s tema majackama, to je brut, ty musej byt snad privareny 😊 To asi nebudou ty samy majacky co ma nase policie na STckach zejo 😊)))
Kdyz vidim tyto krasavce, je skoda nepridat par udaju.... Asi pred 3 tydny jsem byl v Affalterbachu, povidal jsem si s jednim panem (samozrejme s ukazkou aut), ktery se podili na upravach techto seriovych stroju, tak tyto safety cary maji plovouci brzdove kotouce podobne jako se pouzivaji v DTM, nejsou keramicke. SLK bylo oproti seriovce odlehcene o vice nez 200kg, (napr u nej nelze sundat strechu) ale pridanim vseho potrebneho je vysledek jen o cca -100kg. Ve voze je kompletni elektronika zdvojena, vcetne ridicich jednotek motoru, jsou umisteny v kufru vozu. To vse z duvodu vetsi spolehlivosti. Motor ma absolutne nadherny zvuk, vyfuk je skutecne dobre ladeny a ve spojeni s velkym objemem motoru je to lahoda pro usi. Na otazku, jaky vykon ma motor se dotycny jen usmival, seriovych 367 koni to jiste neni. Auta nejsou homologovany pro bezny provoz, nicmene i presto je lze spatrit v okoli Affalterbachu na silnici...Od kazdeho modelu existuji 3 exemplare, 2 jsou na zavodech, treti je na dukladnou prohlidku zpet v AMG. Me osobne se neskutecne libil kombik, 19" kola mu skutecne slusi. (standartne jsou 17", 18" za priplatek)
Já chci taky!!!!!!!!!!!!!!! :😊)
No co by...v podstate pracuju s AMG...takze se k nim obcas dostanu, obcas se v tom svezu...to je na dlouhy vypraveni....ze vsech AMG se mi nejvic libi C 32AMG Kombi, je to relativne maly a mrstny, skoda ze uz AMG nebude vubec vyrabet 3,2 l motory, podle me to byl povedeny motor, diky mechanickymu kompresoru zadna prodleva na turbu, od volnobehu obrovskej tah. Jeste jsem nejel s C55AMG, ale podle me to nebude znatelny rozdil, jen to bude vic zrat....Kvuli konkurenci vsechny modely osazuji 8 valcema, hlavne americani to miluji.
Podle me je to nejkrasnejsi kombik na svete 😊 C32, C55 na 19 kolech ....... jeste E55 je nadhernej kombik, ale C je pritulnejsi