Novinky
0
No Nic moc!!! 220Kw stara dobry kit v rally(306 maxi, xsara) objem 2.0l ma vykon takrka totozny.
0
žabožroutský kit který se rozpadne po 20 000 k.že
0
To víš, že jo. A už si někdy slyšel o turbu, který ty auta co jsi jmenoval maj? Asi ne, viď? Tak až o týhle věci něco zjistíš ............
0
Bohuzel se pletes, kity turbo nemaj, vykonem se prakticky vyrovnaji WRC (2l turbo s restriktorem), neco jinyho je samozrejme velikost a hlavne prubeh tocivyho momentu. Tak sklapni, kdyz nevis o co de.
0
Jo, omlouvám se. Byl jsem nas.anej a nějak jsem se nechal unést a kecal jsem do věcí, kterejm nerozumím. Příště už se to snad nestane.
Chlapi, už jste někdy řídili jakoukoliv Alfu Romeo? Asi ne, protože Alfa nepotřebuje za každou cenu nejvyšší výkon motoru ikdyž není zanedbatelný, ale je to o požitku z jízdy, radosti nad nezáludnými jízdními vlastnostmi (což se o spoustě nových aut vůbec říct nedá), nádherný zvuk motorů atd.
Pánové, Alfy jsem prodával a vím, co je to svézt se v AR 156 2,5 V6 192k. Pujcil jsem ji kamosovi z Autodantonu, ktery velmi dobre zna jizdni vlastnosti A6 a on sam rikal, ze AR 156 da A6 quattro v tomto o třídu na***. Byla to sice sériovka, ale šestikval a při rozjezdu si hrábla ještě na trojku. Takže tím bych chtěl dát Alfovi za pravdu. Holt Alfa Romeo není značka jako každá jiná a chce to Cuore sportivo (sportovní srdce) a je ta tak trochu styl života.