Novinky
0
fakt krasne auticko
0
diky bohu se z toho nevyklubala dalsi bublina na kolech (p307) nebo van (civic 5d, golf), sice to trochu pripomina mazdu 323 coupe nebo puvodni crx, ale rozhodne to neni na skodu, bezpochyby jedno z nejzajimavejsich aut ve sve tride, doufam, ze dostane nejaky nabrouseny moturek
0
Tomu rikam design! ne 407..
0
Jo jo, fakt nadhera, libi se mi ty male previsy, ne jako u te 407 a vicemene i u Octavky
Naživo som to auto nevidel ale myslim si, že C4 si nemusela "klesající střešní linie" od nikoho požičiavať. Od doby modelu DS ich ma Citroen v genoch. Samozrejme, keď je to auto kratšie a pritom má byť štvor/pať miestne, neide to inak než "s náhle ukončenou vysokou zádí".
Pekné autíčko
Pekné autíčko
No, tak tohle bude kladivo na Gofy GTI, jen to chce akej poradnej motor.
Konecne se Citroen vratil k delani poradnych autktere vycnivaji z rady. Ta podobnost s CRX j sice velka ale taky to prebralo hodne prvku z Citroenu CX. Jestli tomu daji nejaky poradny motor tak to bude super kara.
FAkt parada.JEstli bude tak dobra jak vypada tak je stredni trida jasne francouzu.Megane auto roku a nejprodavanejsi auto zapadni evropy v loni.307 na tom neni o moc hur a tet toto.Bezte se vsema Golfama a Astrama do haje.Mozna pred deseti lety byly nejlepsi ale dnes jen dozivaji a ani omlazovani uz nepomaha.Snad jediny konkurent Fokus muze nabourat francouze.Co je vsak jeste horsi, vysledky C4 v rally budou jeste lepsi nez Xsari a je tedy jasne kam muze jit Fabia WRC.Slusne receno do muzea.
pani pockajme na civilnu verziu...14 max 15 kolesa podvozok resp svetla vyska min o 3/4 cm vyssia a bez bocnych list vo farbe vozidla...potom mozeme sudit ako je to v skutocnosti!!1!
OBAVAM SA ZE KAZDE VOZIDLO V SPORTOVOM TUNINGU JE INA PESNICKA AKO CIVIL!!!!
OBAVAM SA ZE KAZDE VOZIDLO V SPORTOVOM TUNINGU JE INA PESNICKA AKO CIVIL!!!!