Novinky
Mně se nejvíc líbí, že ať představí cokoliv, tak všichni hned řeknou, že je to lepší než auto z koncernu VW.Tohle je nádhernej stroj, kam se ve stejný třídě na Audiny hrabou třeba Mercedesy, o francouzskych ani nemluvim.Až někdo z vás bude mít tohle v garáži místo felícíí a 120tek , tak může začít kecat
Jo přesně tak, je to fakt pěkný auto... a říc o tom,že vypadá,levně, to může říct jen nějakej člověk, kterej jezdí nějakou šunkou...
nesrovnávej VOLK??swagen s Mercedesem but tak hodnej, az udělá audi aspon z poloviny to co MEDOUR pak kecej.Audi akorád kopíruje suberba a obraceně to funfguje taky. :😊)
konečně další člověk který je trochu soudnej. Audi fakt není konkurent MB. AUDI si hraje na něco na co zkrátka nemá. Ono to ne vždy je jenom o výkonu motoru.
Souhlasím. Nechápu jak někdo může říct o audi, že vypadá levně. Nemůžu se ubránit pocitu, že lidé kteří tu nejvíce brojí proti segmentu luxusních aut jezdí ve felíciích a škodě 120. A to nemluvím pouze o kritice audi, ale i ostatních značek. Pár nesmiřitelých táborů, jako zastánci mercedesu, bmw, audi, se tu vždy akorát dokáží dohadovat o tom, jak je jejich zvolené auto nejlepší. A to ve většině případů viděli tyto vozy maximálně na parkovišti u nákupního centra. Přitom úmyslně přehlížejí fakt, že jde spíše už jen o designovou stránku věci-automobilu. Technické a výkonostní rozdíly tu samozřejmě jsou, ale ne tak velké(kdyby byly, nebyly by limuzíny těchto 3 značek navzájem konkurence schopné). Vypadá to nakonec jako psychická ochrana proti pocitu frustrace, že si žádný z těchto aut nikdy nebudou moci koupit. Skvělý příklad typické české mentality-co mít nemůžu, alespoň zkritizuji.
obávám, se že pár lidi včetně mě tu jen ty škodovky nemá.. a ba nakopak s těma autama má i bohaté zkušenosti a proto se tedy k tomu vyjadřují, protože něco vědí. Takže bych nespoléhal na to, že tu píšou je puberťáci s plakátem dream car nad postelí.
Musim jenom souhlasit. Myslim, ze bylo na case aby prisel novy model. Ten kdo rika, ze audi neni konkurence pro BMW nebo MB tak lze. Myslim ze spoustu lidi cte testy aut ve kterych Audi A8 pravidelne vitezi.
tem co opovrhuji nadherou jen pro to aby si udrzeli svuj nazor opovrhuji... tohle auto je dokonalost a zadny 5 na to nema E mozna... AUDI BMW MB je rovnocene trio kazdy v necem jinem... ale rikat tu absolutni soudy o tom ze je to hnus nebo srac je prinejmensim kratkozrake... az pojede po ulici budete slintat nebo nadavat ale to jen z principu... ja rikam ze AUDI BMW MB jsou vsechny dobre ale audi je pro me nejhezci... druzi ale nemusi byt nutne srace...
Že na to 5-ka BMW nemá? Je vidět, že víš naprostý kulový! Kdyby ses někdy projel v nové 530d, tak už nebuš chtít jiné auto! Navíc ve skutečnost vypadá velmi dobře. Líbí se mi všechny tři značky. Mercedes má supr interiér, ale bmw má nej diesel a podvozek. Audi je motorově za obouma.
myslim vzhledove... a to bmw 5 skutecne neni zadny ultrakrasavec... co se tyce motoru audi je posledni protoze MB i BMW jsou nove .. ted bude nova 6ka a ta bude mit nejlepsi motory ... protoze bude nejnovejsi... myslim ze nejlepsi motory ma zrovna ten ktery ho ma nejnovejsi takze je to predhaneni do nekonecna... kdyz uz jsme u toho svezeni.. uz si jel v nove A6tce... myslim ze v ni nikdo nejel takze mlc... az bude potom povidej..
Jistě, že nejel. Ty snad ano, že píšeš, že 5-ka na ní nemá? Popravdě by měla být alespoň stejně dobrá, protože až přijde na trh, tak BMW budem mít už nějaký rok za sebou. Jinak částečně souhlasím s tebou, že lepší motory má zrovna ten, kdo ho má nejnovější, i když si myslím, že do teď má lepší diesely BMW a to už od roku 1999 (ne-li dřív 2.5tds).
Tak tady ses fakt netrefil.. Rek bych ze ACE2 se vozi farem, ktery je řxlepsi nez vsechny tvy auta, kt. si mel dohromady... Ja mam s Audi taky zkusenost, ale vubec me nepresvedcila.. Bylo to auto takovy nijaky bez stylu..(A6 2.8quattro) a od ty doby sem vernej BMW..Ted planuju novy auto a proto sem vcera vyzkousel 3auta.. Prvni byl MB E 270CDI, pak me znamej z jarova nechal svezt predvadeci A8 3,7quattro a potom S320cdi 28000km r.v.2001 a muzu vam rict ze neni duvodu kupovat eSsko.. I samotnej jeho mensi sourozenec ho skoro ve vsem predci.. Na plny care vyhrala audina.. Od ty doby, co sem mel A6 se to hodne vylepsilo a muzu vam rict, ze NENI NIC, v cem by mel MB S navrch(porovnavam jen podvozek, pohodli, sedadla a pocit z rizeni-motory se totiz srovnavat nedaly) Ale na Aá bohuzel nemam a tak sem za viteze povazoval Ecko.. Kdyz ale vidim tohle, tak (po vcerejsich zkusenostech s audi) si asi jeste chvilku pockam...
ACE3 ty hlavo??taky sem zkoušel E 400CDI ,A6 2.5TDI a musím ti řict žě E 400 CDI je fakt super letadlo!?!?!? Wole srovnavej aspon trošku stejny výkony?? 3.7 benzín a 3.2 diesel????trochu divny.
Ty porovnáváš zbrusu novou A8 s letitým S-kem. Počkej na nové S-ko a jdi se projet. Audi v téhle třídě má po technický stránce určitě na vrch. V této třídě jde hlavně o image a tam mercedes vede.
tahle audi vypada pekne ale jak tady pisete cosik o MERCEDESU tak me se mercik vubec nelibi radsi bych si koupil treba audi S6 nez toho nejrychlejsiho kombika od AMG a mercedes!
Nová maska se mi fakt líbí. A ten kulaťoučkej zadeček... (chybí slintající smajlík... 😃 AUDI je jasná jednička. Touhle šestkou všem ukáže kdo je nejlepší. SAMOZŘEJMĚ ŽE AUDI
Pěkný, móóóc pěkný... Takovej Chris Bangle by se mohl od Audi v mnohém a mnoho přiučit 😄.
Ale tohle ni až přiliš (profilem) připomíná současnou generaci, viděl jsme někde fotky, které představovaly sice kontorverznější, ale určitě také zajímavý design (mnohem více robustní) i když tohle je takový všeobecvně líbivější. Tohle připomíná spíš rozsáhlejší facelift. Doufám že Walter De Silva ještě trošku přitvrdí.
Ale tohle ni až přiliš (profilem) připomíná současnou generaci, viděl jsme někde fotky, které představovaly sice kontorverznější, ale určitě také zajímavý design (mnohem více robustní) i když tohle je takový všeobecvně líbivější. Tohle připomíná spíš rozsáhlejší facelift. Doufám že Walter De Silva ještě trošku přitvrdí.
teda ace2 - seš magor! plácáš tady kraviny jenom proto že seš zaujatej na to svoje MB... nevozil sem se sice v ničem jinym než ve škůdce1100Mb, pak audi 80, audi 80avant a ted mam audi a4avant ale už to jaký auta následovaly mluví za svoje. halt se mi líbí.a zatim mě nezkalmaly... stejně tak tomu bude asi i u tebe .. MB, MB ,MB . a co jako ? já se za to nestydim ale zároveň nikomu nemusim mlátit do hlavy že je to prostě nejlepší , to bych tu moh ríkat že všici japonci sou z rejže a maj nápravy z bambusů .. MB je hodně ,,dobrá,, značka a má i docela zajimavý auta... stejně tak i opel, škodovka,dokonce i trabant ... stejně mi nedokážeš odradit abych si koupil audi znova. a nezajma me ze MB je vic ,,cool supr auto s dokonalym designem,, nebo ma(prej podle ACE2) vic inovativnich veci. tak jako je pro tebe audi designove hnusny tak je treba pro me hnusnej merc! třeba si můžu myslet že merc je pro kryply který neví co je pěkný a sou to zasraný auta s debilníma motorama co se serou a interier je usitej horkou jehlou ... no teda este ze si to nemyslim... bych byl dost ubohej ne ??? 😊
rozhodne tyhle diskuze sou furt stejný at už je to diesel vs benzin nebo MB vs BMW vs AUDI ... kazdej se tu hada jak blbec(ace2) a je zaslepenej svoji pravdou. ale skvele se tu pobavim ! 😊)
rozhodne tyhle diskuze sou furt stejný at už je to diesel vs benzin nebo MB vs BMW vs AUDI ... kazdej se tu hada jak blbec(ace2) a je zaslepenej svoji pravdou. ale skvele se tu pobavim ! 😊)
No, tak tady se diskuse pěkně rozjela.... Pokud bych měl říct svůj názor, tak si myslím, že Audina je sice kvalitní vůz, ale cena je dle mě přílíš vysoká, zvlášť, když nemá takovou image(nemám z ní takovej pocit exkluzivní značky) jako BMW a MB. Sám, kdybych měl nějakej mega a půl na vyhození, tak rozhoduji mezi MB a BMW a pokud bych se nerozhodl, tak bych nějakýho Lexuse, ale Audinu bych nikdy nekoupil, vždyť v Praze je jich jak nas.... (když už dám takový prachy, tak ať není pořád nějaká A6 na každým rohu)
Sám jsem řídil MB E 270 CDI a A6 2.5 TDI a tam byl pocit z jízdy a pohodlí jednoznačně lepší v MB
Sám jsem řídil MB E 270 CDI a A6 2.5 TDI a tam byl pocit z jízdy a pohodlí jednoznačně lepší v MB
Ty diskuse jsou porad stejny a vonicem, protoze tu budou porad nejaky jako ace2, ktery budou jen placat dokola to svy, urazet a nepripusti rozumnou diskuzi, nebot ta jejich znacka je nej a ostatni je hnuj. Holt lehce omezeny lidy. Jo a jinak s tim lexusem bych to neriskoval...
Predpokladam je nove E a starou A6... To se pak neni co divit. Chapu, ze ti vadim, ze audi schazi ta "exkluzivita". (a jak jsme videli nejen tobe, pan ace2 nam to vysvetlil)
Ale k cemu to je? Kdyby teoreticky mb byl technicky horsi nez konkurence, tak by sis ho stejne koupil, vid? Predpokladam, ze jo. Neni na tom nic spatnyho, spousta lidi holt potrebuje si zvysovat image. Napada me bentley, to je presne ono. Zadnej zazrak a stejne se o nej perou. Klidne uznam, ze mb je nejlepsi (jako ze ve vsem urcite ne), ale stejne si ho nekoupim, protoze se mi zkratka nelibi...
Ale k cemu to je? Kdyby teoreticky mb byl technicky horsi nez konkurence, tak by sis ho stejne koupil, vid? Predpokladam, ze jo. Neni na tom nic spatnyho, spousta lidi holt potrebuje si zvysovat image. Napada me bentley, to je presne ono. Zadnej zazrak a stejne se o nej perou. Klidne uznam, ze mb je nejlepsi (jako ze ve vsem urcite ne), ale stejne si ho nekoupim, protoze se mi zkratka nelibi...
Tak za prvý, bylo to předchozí E, ne to současný. A podle mě je v kategorii vyšší střední třída tak malý technický rozdíl mezi MB, BMW a AUDI, LEXUS, že nestojí za to kupovat si zrovna AUDI, protože má o chlup lepší pohon všech kol než 4Matic u MB. Jsou to auta stejně vyrovnaná jako Golf a Astra a Octavia(dejme tomu), takže je to hlavně o značce a pocitu vůči ní. Proto bych třeba chtěl raději BMW nebo MB, protože o ní nezavadím při každým pohledu(když už dám takový prachy)
Ne ne to není pravda, vybíral jsem to nejlepší na trhu a ne podle značky. Uvažoval jsem mezi S-type, a Ečkem, Allroadem a 5xx. V Allroadu jsem ukončil testovací jízdu hned po ujetí cesty kolem bloku, líný, hlučný, špatně řešený a zastaralý interiér či velmi špatně fungující automat. S-type je nádherné auto s nádherným interiérem, výborným automatem i motory, ale nemá prostě technikou na současné Ečko. BMW bylo v té době již na konci a čekalo se na nové a nikdo nevěděl jak bude vypadat. Všechny auta jsou za stejné ceny, ale Ečko toho nabídlo suveréně nejvíce s nejlepšíma službama. Takže AUDI skutečně skončilo ve výběru jako poslední a to zcela s přehledem. Je to v současné konkurenci auto, které mimo barevných reklamní brožurek toho o proti konkurence mnoho nenabídne. Já jsme zastáncem značky Cadillac, žel bohu zde není ani jeden autorizovaný servis, proto jsem musel vybírat z evropských alternativ a vybral jsem si to nejlepší co Evropa v tomto segmentu nabízí a vybral jsme si dobře. Takže vaše vyzdvihávání AUDI do nebes je z mého pohledu úsměvnou záležitostí nezakládající se na reálných zkušenostech. V létě si budu objednávat další vůz a opět do bude to nejlepší co mi evropský trh nabídne. Je to jednoduché a velmi efektivní.
Srovnávat Allroad s éčkem...Proč? Éčko není na ježdění po polňačkách.
Srovnání souč. A6 a souč. éčka vyzní pro éčko, už rozdíl nějakých tří let v konstrukci auta je při dnešním vývoji znát. Takže souhlasím s tím, že ve vyšších třídách je dnes rozdíl mezi zmíněnými značkami dán více rokem uvedení na trh než technickou zaostalostí značky. Design, pocity z řízení, ale i ergonomie jsou více věcí vkusu, můžete se o ně hádat do nekonečna.
Pokud jde o slogan Audi "náskok díky technice" je to jeden z vůbec nejlepších sloganů v automobilovém průmyslu. A jeho pravdivost? Využití různých i-drivů apod. je dáno rozvojem elektroniky, ledky bude mít taky každý. Inovativní automobilku chápu jako firmu, která nějak změní autoprůmysl. Třeba zavedení přímovstřikových dieselů resp. zavedení dieselů do vyšších tříd (malá revoluce), celohliníkové karoserie (předtím zavedení plně pozink. karoserií) nebo zpřístupnění pohonu 4x4 běžným vozům (quatro). To jsou počiny, které v průběhu posl. 10, 15 let výrazně zasáhly autom. průmysl a zobecněly. Jejich autorem je audi, takže bych jim ten slogan dopřál.
Pokud jde o americká auta, v dostupných průzkumech poruchovosti se umisťují na zadních pozicích. I když je to spíše tím, že američané chápou auta jako spotřebák a počítají s jejich častou obmněnou, než že by neuměli auta vyrobit dobře, evropský zákazník tlačí své výrobce do co největší spolehlivosti. Obecně, srovnávat amer. auta s evropskými nemá moc smysl, i vzhledem k cenám phm jdou koncepčně úplně jinými cestami.
Srovnání souč. A6 a souč. éčka vyzní pro éčko, už rozdíl nějakých tří let v konstrukci auta je při dnešním vývoji znát. Takže souhlasím s tím, že ve vyšších třídách je dnes rozdíl mezi zmíněnými značkami dán více rokem uvedení na trh než technickou zaostalostí značky. Design, pocity z řízení, ale i ergonomie jsou více věcí vkusu, můžete se o ně hádat do nekonečna.
Pokud jde o slogan Audi "náskok díky technice" je to jeden z vůbec nejlepších sloganů v automobilovém průmyslu. A jeho pravdivost? Využití různých i-drivů apod. je dáno rozvojem elektroniky, ledky bude mít taky každý. Inovativní automobilku chápu jako firmu, která nějak změní autoprůmysl. Třeba zavedení přímovstřikových dieselů resp. zavedení dieselů do vyšších tříd (malá revoluce), celohliníkové karoserie (předtím zavedení plně pozink. karoserií) nebo zpřístupnění pohonu 4x4 běžným vozům (quatro). To jsou počiny, které v průběhu posl. 10, 15 let výrazně zasáhly autom. průmysl a zobecněly. Jejich autorem je audi, takže bych jim ten slogan dopřál.
Pokud jde o americká auta, v dostupných průzkumech poruchovosti se umisťují na zadních pozicích. I když je to spíše tím, že američané chápou auta jako spotřebák a počítají s jejich častou obmněnou, než že by neuměli auta vyrobit dobře, evropský zákazník tlačí své výrobce do co největší spolehlivosti. Obecně, srovnávat amer. auta s evropskými nemá moc smysl, i vzhledem k cenám phm jdou koncepčně úplně jinými cestami.
Ta obhajoba sloganu "Náskok díky technice" byla úžasná 😄. Ještě bych doplnil že první TDi čko mělo kapalinové silentbloky s elektronicky řízenou variabilní charakteristikou v závislosti na otáčkách motoru (!!) a že s mírně (převody, aerodynamika) upravenou jina sériouvou Audi 100 Tdi bylo při rekordní jízdě dosaženo spotřeby pod 3 l / 100 km.
No a třebo Quattro s Fergusson FOrmula je dost nesrovnatelný, že... Resp. obráceně 😄
No a třebo Quattro s Fergusson FOrmula je dost nesrovnatelný, že... Resp. obráceně 😄
Ale o tom že Seat umí design slyším poprvé - viz nová cordoba a ibiza.
Napis mi lepsi provedeni ASF, quattra nebo MMI, jo?
V cem je horsi odpruzeni? (Nekolik rezimu vysky a komfortu, automaticka nebo manualni regulace.) Co ma MB navic??
Adaptivni svetlo je sice jednoduche, ale prakticke a je to pouze docasne reseni, protoze bude nahrazeno natacecim systemem LED diod. Jo a ty soucasny LEDky nejsou obrysovky, ale potkavacky! To neni hi-tech?
Co zacalo audi v pozmenene podobe pouzivat za 2 roky?
Nezlob se na me, ale v tvych prispevcich nejsou absolutne zadne argumenty...
MMI jsem si zkousel v naprosto finalni podobe uz ve frankfurtu, kde se predstavovala sedma. Tak nelzi, ja ti to nesezeru. Navic ten idrive se jim fakt poved.
To svetlo ze je nekonkurenceschopny? Jediny kdy potrebudes opravdu videt "za roh" je pri odbocovani nebo ve fakt prudky zatacce. A to vse splnuje...
To ze audi melo odpruzeni pozdeji nez mb znamena, ze je horsi a nejpravdepodobneji uhradene. To jsem nevedel, sorry.
ASF beru jako inovaci, hi-tech, ktera ma vyhody minimalne v tuhosti a hmotnosti. Ale jinak je samozrejme spatna a naprosto nezajimava...
Technologie LE😱 Cituji audi: Pozicni i potkavaci svetla jsou sestavena z petice LED diod... Jeste porad neveris? Uz nevim, jak ti to mam vysvetlit.
Jo, zapomnel jsem na multitronic a DSG, ktera uz bude za chvili v S8. A nebyla a reklama na A3 3.2 V6?
Schvalne by me zajimalo, jak bys jeste pospinil ten snimac otisku prstu, pripadne solarni okno...
Ale náskok díky technice beru jako autorství alespoň trochu převratné věci v autoprůmyslu, například v průběhu posledních 10, 15 let: zavedení přímovstřikových dieselů resp. etablování dieselů v luxusních vozech, hliníkové karoserie, quatro - zpřístupnění pohonu 4x4 běžným autům. Není to náhodou made in Audi? !!!
LED technologie v A8 (prvni na svete, kdyz je to pro tebe tak dulezity):