Novinky
Nebyl by snimek limuziny ze zedadu?
než jsem si fotky zvětšil kliknutím, tak jsem se lekl, že Rover začal vykrádat Pontiac. Po kliknutí už je vidět, že není tak hezký jako Pontiac Grand Prix 2004.
Komu patří Rover dnes? BMW? (viz. "obdoba BMW Individual") Já myslel že se nějak osamostatnil...
Podle me je samostanej, akorat spolupracuje s Cinanama. Viz novej City Rover.
Pro upřesnění s Indy (Tata), což považuju za totální propad image, pověsti, atd. Já osobně si nejsem jistý, jestli 75 byla pěknější před nebo po faceliftu, líbila se mi i předtím, líbí se mi i teď, ale hlavně si myslím, že inženýři od Roveru by se měli věnovat spíše svým ostatním řadám- 45 to už je fakt ostuda a 25 je podle mého názoru celkem pokur..... 200 se mi líbila víc. Co se týče kvality nevím, nemám s Rovery žádné zkušenosti, ale ještě k tomu Jaguaru. No a co, že to byl první typ S-ka jak tu někdo psal, vždycky stál nemalé peníze a Jaguar se vždycky snažil a snaží dělat ze sebe výjimečnou značku snad ještě něco víc než BMW a Mercedes, tak si snad něco takového nemůže dovolit ani náhodou!!! A stejně to jsou nedotažené auta a oproti konkurenci (BMW, Merc, ani proti tomu pitomému Audi) nemají šanci!!!
Hodně nedoceněné auto...pro pohodlné zákazníky a na dlouhé cesty ......za ty peníze.....kdybych je měl....
DeeDee, urcite by ziral, nekdy ho svezem ne? 😄
Jinak ano pratele souhlasim s tim ze novy facelift neni az tak hezky a tradicni jako stary klasicky. Nastesti mam klasiku.
/edit: ou diskuze z roku 2004? No aspon pratele vidite ze 75ky stale jezdi a majitele jsou s nima stale spokojeni, jsme toho prikladem >😁