Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Detroit: Hyundai HCD-8 - Osmý div

10 komentářů

toz nevypada to zle
Trochu jako Audi Le Mans. Kdyby takhle vypadalo nový coupé... tak cool😄
další hnus ..... Korejci už jsou prostě takový ...
hmm, nemci maj co rikat
(trefil jsem se?)
Jsem příznivce německých aut ale musím se přiznat že poslední doubou se mi začínají líbit i japonci(i tenhle korejec). Nové Subaru-skvost to chci mít!!! Ale i tenhle Hyundai má co do sebe, Vypadá fakt dobře a dobře i pojede.
vypada to perfektne!
Vic se mi libi to jejich soucasny kupe. To je povedeny - akorat ho chudaka shazuje to logo na kapote... Kdyby to byl aspon fiat!
nechápu jak ste přišli na to, že se zařadila Hyundai mezi "respektované výrobce" - levný korejský šmejdy!!!!!!!!!!!
si *

nenadavej na neco, v cem nejezdis. Vlastnim Coupe a je to super auto. Sqvely svezeni za dobry prachy.

Pokud mas na Ferrari nebo Lambo, gratuluju ti, ale jsou lidi, co nemaj a chteji se svezt.
Reagují na příspěvek, že Hyunday je vrak. Vždy jsem vlastnil auto zn. ŠKODA a myslel jsem, že to tak zústane. Po přečtení několika autotestů jsem zašel v době, kdy jsem uvažoval o ojeté tříleté Oktávce / v té době v autobazarech za 320 000 Kč/ do autosalonu HYUNDAY. Koupil jsem nový model Hyunday Accent obsah 1 300/ 62 KW. Kromě klimatizace v plné výbavě, včetně el.stavitelných a vyhřívaných zpět. zrcátek pal. počítače a tříleté záruky. To vše za 300 000 Kč. Takže proč ojeté? K dnešku mám nejeto 25 000 km. bez sebemenšího problému, v pohodlí aut této třídy a spotřeby kdy jezdím vetšinou v městě průměr 6,5 Natural. Když jsem viděl švagrovu Fábií sedan osah 1 400 , 55 KW kde zadní okna otevírá klikou a auto je ve výbavě " nahé" a to vše za takřka 400 000 Kč. Jen se usmívám a už se nedivím, že Asiati dobývají trhy EU. Kritikům doporučují přibrzdit u autosalonu Hyunday a poravnat tzv. poměr " Výkon a cena ! "