Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Detroit: Hyundai HCD-8 - Osmý div

Ladislav Čermák
Diskuze (10)
Největší korejská automobilka se za 30 let produkce automobilů vypracovala mezi respektované výrobce s rychle rostoucím podílem na trhu, zejména americkém.

Největší korejská automobilka se za 30 let produkce automobilů vypracovala mezi respektované výrobce s rychle rostoucím podílem na trhu, zejména americkém. K udržení tohoto pozitivního vývoje a také ke zlepšení image vybudovala v Kalifornii za 30 milionů $ designové a technologické centrum, které se poprvé prezentuje právě prostřednictvím HCD-8. Úkol pro novinku bude ještě před spočinutím ve firemním muzeu strhávat pozornost na pozoruhodný potenciál, který si učenliví Asiaté za relativně krátkou dobu vybudovali

Osmý toho jména se zaměřil na všestrannost a dostal podobu dvoudveřového toureru s maximální užitnou hodnotou při zachování dynamického fleuru. Karoserie s dlouhou přídí a speciálním žlutým odstínem potěší každého sportsmana, zatímco vysoká záď skrývá dostatek prostoru pro zavazadla i cestující na druhé řadě sedadel. Boční dveře jsou pro usnadnění nástupu dozadu co nejširší a velká postranní okénka propouštějí maximum denního světla a usnadňují výhled šikmo vzad.

Atavistické pudy hlavě rodiny pomáhá plnit přeplňovaný vidlicový šestiválec 2,7 L s šestistupňovou mechanickou převodovkou u zadní nápravy a sonorně laděným výfukem a agilní jízdní vlastnosti za všech podmínek zase zprostředkuje vzduchové pérovaní s měnitelnou světlou výškou. Aktivní bezpečnost kromě sady elektronických pomůcek vylepšují i LED světlomety s životností celého auta.

Ladislav Čermák
Diskuze (10)