Novinky
0
S dálnicí Praha-MB mám dosti bohaté zkušenosti, nejhorší jsou ty vyjeté koleje na pravý straně, no prostě něco pro off-roady. Když prší, tak po tom se auto spíš plaví než jede. A to ještě, jak již bylo zmíněno, nepočítam ty miliony děr. Spíš by nám měl stát platit účty za servis tlumičů, čepů, atd.
Přejít do diskuze
Nejlepsi je dalnice MB -> Praha. Opravena je tak z pulky a ta neopravena je neco prisernyho. Resi se to tak, ze je znacka "pozor hrboly" (nebo jak se jmenuje 😊 ) a pod ni tabulka 4km. Az skonci usek 4km, nasleduje dalsi znacka, tentokrate s dodatkovou tabulkou 5km atd. Za TOHLE chtej prachy? Vyser si voko, Spidlo!
Mám stejný názor. Buď se po našich silnicích pohybuji metodou - zastav před dírou, objeď a pak se zase rozjeď - nebo kličkuji jak zajíc. To druhé se mému autu sice ohromně líbí, ale ty díry moc ne a mám pocit, že podvozkové díly, co vydrží v SRN řekněme 5 let, tak u nás tak polovinu. Možná by to chtělo zvážit nějakou hromadnou žalobu typu "lid vs. stát". Ale nevím, nejsem právník. Za ty prachy co platíme v dani z benzínu a nafty + dálniční známky bychom myslím mohli jezdit i na dost dobrých silnicích. Dálniční známky raději platím, při těch kontrolách by se mi to hrubě nevyplatilo.