Novinky
0
Teda, toho Touarega bych bral. Mít konečne extra diesel.....
0
Jo je to perfektní kára bral bych ho všema deseti...
a začít vyrábět třeba angličáky... ďyť se na to nedá dívat...
Naprosto s tebou souhlasím... Touareg je větší passat a do terenu se s tím stejně jet nedá a ty divný tunningy, dobrý a krásný auto žádnej tunning nepotřebuje a jestli to má 500Nm nebo 750Nm už není taková bomba, kterou bych využil každej den, nota bene v autě bez duše..!!! A stejně vedle Range Rovera mu nesahá ani po kolena...!! (neberu jen motor, ale celek a schopnosti..!!)
a vadi ti opravdu jenom to auto? nebo ti vadi ze treba ten motor je asi nejvetsi bomba mezi dieselama co se loni objevila?sorry za ten utok ale uz mi fakt vadi lidi pro ktery je vsechno koncernovy nejhorsi ve vsech ohledech.kdyby s tim motorem prislo BMW ( klid klid ja vim ze takovy kram by si bmw nikdy nedovolilo pustit mezi lidi)tak se budete vsichni rozplyvat jaka je to parada tech 750 Nm.Tuareg pochopitelne neni auto do terenu a neni mozne ho s takovym rangem srovnavat to uz je problem VW ze ho prezentuje jako spickovy terenak.hold chcou prodat .vzhled je hold vw no tak co sve zakazniky si ale najde a sve kvality ma jiste taky. a kdybys je chtel vysvetlit tak ti je nevysvetlim protoze jsem s tim nejel ale to ty zrejme taky ne protoze do takovyho hnusu bys prece nesedl ze?chapu je to tvuj nazor... ale auticko je to majestatni a kdyz te ty dve tuny predjedou pri startu z krizovatky... proste ti spadne brada pac bys to od nej necekal
mas recht. Je to nahodou dost dobry auto. Mel jsem tu cest v nem dvakrat jet a pokazdy jsem byl nadsenej. Kdyz se totiz poradne seslapne pedal,tak ti ten desetival omota streva kolem patere...
v klidu, jen debatíme... já proti motoru neřekl nic negativního, proti němu nic nemám, asi je fakt dobrej stejně tak porsche, ale já měl na mysli, že ten tunning na už tak dost dobrým motoru je trochu moc -uz je to spís navíc a nemáš ani pořádně možnost to navýšení využít... S tím koncernem, más trochu mozná pravdu ale jsem realne uvazující clovek, a stejně jako VW funguje Ford, GM Fiat a další.. Nejsem ani zarytej BMW spíš je mi bližší exkluzivita (třeba jen designem - Alfa, nebo motorama a filozofií - Saab, nebo právě Range od Land Roveru.. to jsou auta specifický a s duší..) A toho Tuarega bych si rád vyzkoušel - netrpím předsudkama ani přehnanou averzí, ale stejně to srovnání třeba s tím Range Roverem i cenově, musíš uznat že právě ten anglán je na tom líp.. A to benzínová 4.4 to z křižovatky umí taky božsky... a po dálnici těch 200 taky a hlavně v terénu je nepřekonatelnej... a to vím o čem mluvím a zkoušel jsem i 3.0 TD6 a ten není nejlepší ale je taky v pohodě.. trochu línej ale taky umí věci... A nad to všechno jseš v tom autě jak v jiným světě.. proto v něm třeba jezdí i Beckham nebo jiní.. To je zase filozofie Land Roveru. Ale někdo na to může mít i jinej názor.. nikomu ho neberu ani nevnucuju, ale spíš mě překvapuje a udivuje ta oddanost a přesvědčení všech VWřů, že právě VW je nejlepší a nikdo na něj nemá...!?!
Nemyslim, ze by bylo vic oddanej vw... nez skalnich odpurcu. Kazdej si obhajuje to svoje, to je pochopitelny. Ale v nasi zemi je ta povaha spis proti. I zde na auto.cz vetsina nadava na vse koncernove jak muze. Asi proto, ze vw ma skodovku a dela s ni to co dela nebo nevim... Nicmene ve vsech koncernech je to podobny. Alfa ma taky spolecny dily, motory... nicmene ta unifikace neni takova. Co se tyce saabu, tak bych spis napsal "auta, ktera mela dusi". Po tom, co ford bude do nej michat ty ecotecy z opelu... To uz jsou lepsi motory vw.
S tím Saabem, to je taky koncern, ale GM (Opel) ne Ford... a co se motorů týká, tak právě Saab motory jsou jedny z nejlepších do civilních aut...!! Oni byli první, kteří do těch civilních aut začali dávat spolehlivý turbo (1976) a ještě k těm eco-motorům (benzín), to jsou motory Saab a to eco je význam, který slučuje dohromady turbo, řídící jednotku atd.. pro plynulejší jízdu a návazně nižší spotřebu a vysokou trvanlivost...!! Jo a ještě něco, Saab je vývojový centrum pro Opel (GM) benzínových motorů, takže Saab je Saab a Opel na tom může jen získat.... Mluvím jen o těch benzínových motorech!!! ty Diesely mají mezery..!! Jen tak na závěr.. motor Saab 2.3 T (nízkotlaký turbo) řadovej 4-válec s výkonem 220k (162kW) a krout. 310Nm není málo pro civilní auto bez úprav a s nejlepším pružným zrychlením... nemá moc konkurenci a to ke všemu třeba v kombíku a na 400.000 km... nebo ještě 250k a krout. 350Nm... taky umí věci... a rozhodně né za tolik peněz, jako třeba Audi S6...
jazdim s tymto autom saab turbo 220 koni automat parada a kazdy saab bol vzdy paradny kusok ma strasnu rezervu ktoru mozes vzdy pouzit a ked slapnes na dialnici na plyn tak rucicka rychlomeru ide ako na ostatnych otackomer raketa na kolesach a bespecne auto neni moje ma ho sestra ja mam focus ties dobre
...s tím Rangem bych si nebyl zas tak jistej. Jestli se nepletu, tak ani jeden z nich nemá tuhý nápravy. Spíš si oba vypomáhají vzduchovým odpružením a elektronikou. Možná bude Range o něco lepší, ale klasickej off-road to není...
Náhodou teréní vlastnosti Tuarega jsou v segmentu SUV -do kterého "spadl" i Range- obdivuhodné. Podle mnoha testů se bůže téměř rovnat s takovými velikány jako Patrol GR apod. a z SUV je v terénu na špičce. Jestli jej ale někdo bude takhle týrat, to je otázka, teprve pak takhle ospojlerovanýho....
No, asi to nemá význam tady někoho přesvědčovat o kvalitách Range Roveru... Land Rover je dělá už přes 50 let a to jen off-roady, takže Range je 100% off-road ale zatraceně luxusní...!! Máš pravdu nemá rám, ale v terénu je fakt nepřekonatelnej... Ten Patrol je tak trochu hrkač, ale i samozřejmě s nižší cenou, nicméně ani Patrol nebo Land Cruiser někde nezvládne to co Range Rover... Kdybych to neviděl na vlastní oči, tak bych tomu snad taky nevěřil, ale važně to tak je... Je jasný že každej má vkus pro něco jinýho, ale Range je špička a to se k němu ten Tuareg nemůže ani přiblížit - jakožto SUV, tak bych řek, že to co projede Tuareg, tak to zvládne i FreeLander od Land Roveru i když je menší. Tuareg je možná světlou výškou na tom líp, ale jinak bych si taky troufl... a hlavně opět je tu cena - Frrelander ani ne za 700.000 bez daně.. a Tuareg???
jo ještě bych zapomněl, Tuareg se nemůže srovnávat s Patrolem a už vůbec né s takovým velikánem jako je Range Rover (nebo eventuelně Discovery)... Neoponuju vám jen aby jsme se hádali, ale mám to ověřený na vlastní kůži a fakt to tak je.. takže když o tom popřemýšlíte, tak to třeba v budoucnu i vyzkoušíte a přesvědčíte se...
plnokrvne terenne auto je naozaj range rover a hlavne imidzovka o to tu ide ma tradiciu ale VW je naozaj dobre auto urcene na civilne pouzitie to znamena aj na dialnice a nie aby v terene vynikalo a na ceste islo 120 km dnes uz take auto nikdo nekupi myslim tym stare klasicke tereniaky
Minulý range, to byl opravdu king v terénu, o tom současným bych už to neřikal - samonosná karoserie a nezávislé zavěšení kol... nevim. I ten Discovery na tom bude lépe. O tom tuaregu řikam že je mezi SUV dobrej, protože jsem četl hodně, opravdu hodně pochvalnejch testů, kde doslova psali, že se vyrovná i leckterýmu čistokrevnýmu offroadu. Ale jak řikám, kdo se bude * z autem za 2,5 mega do terénu - to platí i Range. Buď chci teréňáka, a tak si koupim Landcruisera nebo Patrola, nebo chci lehce zvýšenýho osobáka 4x4 - SUV. To, že to dokáže víc, než si s tim dovolim, to už bude jenom takovej hřejivej pocit....
To uz sa neda citat, sorry pani, ale na tie debaty o Touaregu vam uz nieco musim povedat. Hned z kraja, nie som ziaden presvedceny fanusik VW, hoci maju urcite aj vydarene vozy. Ale tvrdit, ze Range Rover a Touareg sa neda porovnavat, co do jazdnych vlastnosti a schopnosti v terene, tak to je volovina. Netvrdim, ze zakaznik Range-u by vobec uvazoval nad kupou Touarega, ale cisto po tej stranke, ze co tie auta zvladnu, tak tam sa porovnavat urcite daju. Uz len taky parameter, ze svetla vyska (300 mm VW, hoci len s opcionalnym vzduchovym odpruzenim...). Skuste najst porovnatelnu hodnotu medzi neupravovanymi seriovymi SUV... Alebo take uzavierky diferencialu... Ja som si do urciteho casu myslel, ze Touareg, to je len taka vysoka tazka leniva mrcha, co sa hra na volaco off-roadove. Ale ked som na firemnej skusobnej drahe videl, co tam skusobaci s tym robia, tak mi padla sanka az na chodnik... Takze, co sa toho tyka, myslim, ze Porsche Cayenne a VW Touareg maju medzi dnesnymi SUVckami rozhodne co povedat. Porovnajme to len s takym X5 aleo ML, alebo XC 90, ktore zostanu viset na blate alebo sotoline na prvom strmsom kopci. Je jasne, ze to robi dohromady vela faktorov (pneumatiky, nahustenie pneumatik, ...) Ale myslim, ze hanbit sa Touareg za co nema...
Su to vsetko paradne vozy.Ale land cruiser je najlepsi terenak na svete tyka sa to kvality spolahlivosti priechodnosti a ked to uravite ako sejk v S.Arabii na 800koni tak sa to tyka aj rychlosti.Uz bi mohli vyrobit nej.konkurencie shopne vozidlo.Zabudol som ze toyota nema imidz.Ten musi bit v tom aute asi dolezita /suciastka/.
O tom sa netreba ani bavit, ze Landcruiser je klasa sama o sebe. Rovnako ako Patrol GR a podobne. Len tie nezaradujem tak celkom medzi SUV... Ale kto chce spolahlive terenne auto a vie si to v hlave zrovnat, tak popri Toyote, Nissane a co. asi neprejde... Staci sa pozriet, co jazdi na roznych e😜ediciach, vypravach a cojaviem co, skratka, tam kde su tie auta naozaj najviac namahane. X5 tam asi clovek nenajde... 😃))