Novinky
0
pokus
0
0
To by jeden neřekl, jmenuj mi jedinej motor , kterej se dává do oktávky a je škodováckej? Jedinej motor , která škodovka dělá je 1.2 40kv 47kv a přesto je fábie škodovka.Vývojové centrum ve škodovce je třikrát větší než za totáče , ale na vývoji motoru se bohužel moc nepodílí.
0
No, hele. 1,4MPi byl škodováckej motor. Byl lepší (daleko lepší) než VW 1,4. Byl o 50kg lehčí, byl boží. Byl 100x lepší než ta 1.2MRDKA (JE TO TAK!). Sic nechápu proč Ti *(odpusťtě bláznovi) tenhle motor stáhli (pokud mi někdo podá zasvěcený komentář, budu jedině rád). Jináč k motorům mlčím.
0
asi kvoli emisiam
0
1.4 mpi to je motor a dobry prevrtany favorit zdochlina
0
ked je lepsi 1.4 mpi tak mala skoda kupit VW , robili bu super auta
0
o 50 kg lahsi motor to kde si vydel vies kolko je 50 kg co ten skodovacki ma 2 kg .
Myslim, ze je to slusna porce vykonu a za celkem dobry penize, ale ten motor asi moc dlouho nevydrzi
to uz je slusny vykon.
ale zrovna pred tyzdnom ukazovali na Top Gear Volvo, ktore malo 250k a tiez pohon na predne kolesa a bolo to tyranie gum 😊 vnutorna guma presmykovala v jednom kuse. Povedali tam, ze na prednu napravu je rozumne davat vykon do cca 220k, potom to dopadne ako s tym volvom...
ale zrovna pred tyzdnom ukazovali na Top Gear Volvo, ktore malo 250k a tiez pohon na predne kolesa a bolo to tyranie gum 😊 vnutorna guma presmykovala v jednom kuse. Povedali tam, ze na prednu napravu je rozumne davat vykon do cca 220k, potom to dopadne ako s tym volvom...