Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
0
v SR velmi slabo😒br />
Januar 0
Februar 0
Marec 0
April 0
Maj 4
Jun 5
Jul 7
August 9
September 0
Oktober 2
November 1
S8
0
Jestli dobře počítám, tak 28 aut, to ještě určitě zahrnuje auta dealerů, takže reálně to může být do 15 aut jezdících po silnicích. Nemyslím si, že by to v ČR bylo o moc lepší. To nemůže zaplatit ani reklamu. :no:
www.skodaoctavia.cz
0
Tak, za ty peníze co za to chtějí to není žádný šlágr. Přecejenom je to stará technologie.
cuoresportivo
0
Á pan technolog, co chodil za školu, rozdává rozumy.
Horst Fuchs
0
V ČR 1-11/09 57 kousků. Přesně tolik, jako Lexů IS, trochu méně než Priusů. Žádný trhák. Při poklesu cen konkurence není divu.
KANKUNEN
0
A jak to jde u nich doma?
overnight
0
Co jsem čet, tak se ve Španělsku v listopadu prodalo něco přes 920 ks Seatu Exeo, např. Passatů se ve tam za stejný měsíc prodalo přes 2500 ks, ale i tak si myslím, že mohou být v SEATu s těmito čísly celkem spokojeni.
Subaru.in
0
Nato, ze to bylo vyrobeno ze 70% dilu ze stare A4 neoficialne mozna i vice, tak jsme nikde nenasel nic o velikosti planovanych prodeju. Mozna je jeste prilis brzo posuzovat ci to byl krok vpred ci vzad pro koncern. Ale jedno je jiste Seat je jediny propadak z VW portfolia znacek dlouhou dobu.
Mrzi mne, ze VW se snazi udelat ze Seatu radoby sportovni strizenou znacku, to uz Skoda si myslim ma vice nato na zaklade sve historie.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ricardo
0
Protože Audi (až na A3 a TT) mají všechny motor podél. A toto je facelift minulé A4...
Januar 0
Februar 0
Marec 0
April 0
Maj 4
Jun 5
Jul 7
August 9
September 0
Oktober 2
November 1
Mrzi mne, ze VW se snazi udelat ze Seatu radoby sportovni strizenou znacku, to uz Skoda si myslim ma vice nato na zaklade sve historie.