Novinky
0
... JSEM HODNĚ ZVĚDAVEJ JAK BUDE VYPADAT ... UŽ SE CELEJ TŘESU 😉
0
vypada znatelne lepe nez normalni verze...vzhled me mile prekvapil
myslim ze treba auto na tomhle obrazku se hodne podoba tomu co zanedlouho bude jezdit s napisem m5 na zadi
[odkaz]
[odkaz]
... aby dovoz vozů BMW do ČR přestala ovládat neschopná firma AuTec v čele s bývalým východoněmeckým estébákem Richtrem.
nastesti je tu jeste bychl..
znamej si minulej rok kupoval m3 kabrio a jeho zazitky s autecem jsou taky dost otresny..
znamej si minulej rok kupoval m3 kabrio a jeho zazitky s autecem jsou taky dost otresny..
... problém je tak trochu v tom, že Bychl (a stejně tak další dealeři) musel auta vždy kupovat prostřednictvím AuTecu, který byl po dlouhou dobu jediným oficiálním dovozcem do ČR. Asi Vás překvapí jaké velké množství problémů může takový oficiální dovozce při zařizování dovozu aut nadělat. Začíná to tím, že zapomínají zpracovávat objednávky (a to i s prodlením v řádu měsíců) a končí to u nedostatku peněz na dovoz konkrétních a objednaných aut pro zákazníky dealerů (která poté i měsíce stojí v SRN dokud se AuTecu zase nějak nesejdou prostředky)...
Také jsem slyšel, že AuTec dnes financují jakési rusky hovořící skupiny, ale to je opravdu pouze z druhé ruky
Také jsem slyšel, že AuTec dnes financují jakési rusky hovořící skupiny, ale to je opravdu pouze z druhé ruky
ale Cadillac CTS V-series je hezčí.
celkove je CTS krasny auto,ale proc tam ti * z USA spou takovy velky motory s malejma vykonama,vim ze u nich je to normalni,ale kdyz to dovezou do Evropy tak se jim na ty vyzrany 6-ti litry kadzej vysere,kdyby tam davali maximalne nejaky vyladeny 6V 3.0 treba na nejakejch 350 koni taky by to nebylo marny.... (do V-serie)