No jo , kdyby to tak zůstalo. Fordy jsou dle mě předražený......Ale Renault ještě více....A ta cena součástek Renaultu - hrůza. Tam je Ford docela levnej.
Když se zastaralý Focus neprodává a všichni čekají na nový model, tak se musí z cenou dolů. Já by jsem si tedy starý model již nekoupil a u nového modelu slevy hned tak nebudou.
Ten "zastaralý" Focus ma napr. zadni napravu takovou, ze Golf se k ni pomalicku dohrabal az ted v 5-te generaci Patrne jsi ve Focusu nikdy nejel a nic o nem nevis, ze?
Tak to si jeste rok pockas nez budou vubec prvni auta na trhu a pak si budes muset par let pockat, az bude levnejsi 😉
Jinak noveho Focuse uz jsem videl a vypada to dost nadejne. A jestli muzu na kvality podvozku usuzovat z toho, jak jezdi C-max, tak s nizsim tezistem to bude ultra narez.
Škodovka má dobrý ceny, s VW souhlasím. Sice jsou základní modely levnější (Passat), ale zas si to můžu vybavit přesně na míru(i když pak stojí víc). Ne jako u japonskejch aut, který vnucujou lidem téměř kompletně vybavený auto a buď na to má nebo ne (myslím, že je to důvod, že tu jezdí málo japon. aut a hodně Passatů) . Běda kdyby šel s výbavou níž, to si zas nemůže nic dokoupit. Nepružnost výbavy...
Aha. ale škodovky mají ve standartu jen 4 kola. to je výbava na míru. chacha. A to i ty kola jsou u Fabie Junior tak malý, že se v těch podbězích úplně ztrácej.
Jinak noveho Focuse uz jsem videl a vypada to dost nadejne. A jestli muzu na kvality podvozku usuzovat z toho, jak jezdi C-max, tak s nizsim tezistem to bude ultra narez.