Novinky
A audi, mb jagu?????
Je to sice nezvyk turbo v TRILITRU od bavora, ale stejne to bude jeden z nejlepsich motoru na svete.. Vubec si nedovedu predstavit bavora s turbem, ale doufam ze to predci má ocekávání.. Kdyt on uz ten sametovej sestivalecek v rade je lahudka jak pro jízdu tak pro uši.. a ted este s turbem... To bude delo, dokazete si to predstavit v Z4?? uz samotnej trilitr je v tom prej jak strela a ted este nakejch 70 koníku navic.. to bude zazitek, uz se tesim az se svezu!
nevíte někdo o SUV X7 ?? je to stopnutý nebo to někdy vyjede ? díky
Včera jsem viděl novou pětku ve tmě. Zpočátku jsem myslel, že mám tu čest s nějakým japoncem, jenže... To strašný prodloužení předních světel svítilo nonstop oranžově. Možná je to dobrý kvůli bezpečnosti, ale málem jsem se pozvracel...
Technika spickova, ale design na bliti. Sestku sem videl ve Frankfurtu a je hnusnejsi nez na fotkach. 😊 Kampak na Mercedesek... asi jim u bavoraku zbyly naky vika kufru vod sedmy, tak to prdli sem.
To je paráda.Já se svez v RS6 a to uz je jako stíhačka, to nechci vidět tohle.Já jsem dokonce četl, že BMW vyzkoušelo přídavnej 100 PS elektromotor, kterej zvýšil krouťák z 450 na 1005,ale zatim to je budoucnost.Navíc taky budou dělat hořčíkový hlavy do motorů, což bude taky paráda a ty budou dělat i do trojek
A vis jiste, ze jsi nejaky MB uz nekdy videl?
(joke)