Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Prodej superauta od MG zahájen

13 komentářů

Co by si majitele nenašla,vždyť je to opravdu povedené auto a navíc je originální.Pokud na to máte a nechcete potkat deset stejných FERRARI za den (PS:tedy myslím v USA 😄 a chcete se odlišit.Tak jít jedině do téhlé káry.
S U P E R
Souhlas. Super vozitko - akorat ty predni svetla napadne pripominaj predfaceliftovany Punto. Ale takovej skoroLotus Opel Speedster 2.0T taky neni k zahozeni... Vokna na klicku, rizeni bez posilovace... Syrovej bourak!
...aha, dily dodava fa z Turina tak to je jasny, zbyly jim tak plny bedny fiatovskej svetel.
Však ty světla jsou na tom autě to nejhezčí...
Pouze další do tuctu. Nic víc. Nemá cenu to ani komentovat.
Pěkně si svým komentářem odporuješ
pekne auticko opravdovy sportak jo a slyseli jste ze do toho chteji nacpat snad az 700 koni ( speed tak zhruba 4 mesice zpet)
Nevim, co tady resite, ale to auto nema nic krome sirokejch blatniku a nejak celkove divnyho desingu. Chybi mu jakykoliv smrnc (proste neco, co by upoutalo). Skoda, protoze britsky auta byla vzdycky pekna.
tak s
tak s timle bych souhlasil, tohle auto vypada jako pretunene kupatko z nizsi stredni tridy, nerikam, ze se mi nelibi, ale je to jako bych vzal treba hyundai coupe nasadil na nej mohutne blatniky, velka kola a vytunil motor... ono puvodni mangusta bylo stylove auto, ktere ale stratilo na tom, ze de tomas👋qvale nemeli asi dost penez na poradny marketing... no a taky ten americky interier se do tak krasneho italskeho auta nehodil...
presne tak. Takovej zvlastni tuning. Nic moc a to stary MG (hodne stary) byly krasny a tohle je, podle me, slusna ostudy
jj stary mg byly fakt sqely... bydlim pobliz ceskeho tesina a tam jeden typek ma mga (mozna si ho videl - zeleny s bilymi boky, zavodni verze) a to je pane na to auto pohle😜 krasne dlouha kapota, ridic sedi skoro na zemi, a ty nadherne tvary... to nove mg uz proste tolik parady nenadela a co se mi na tom aute nelibi nejvic je ze neodpovida filozofii puvodnich mg...