Novinky
0
Tak to je odvazne tvrzeni!audi se mi fakt libi ale na medvedy v mem zebricku fakt nema.a jeguar( ktery tu nekdo zminil) je jen poradnej zebrinak avsak s obrovskou davkou elegance a charismatem.
Přejít do diskuze
Hm, tak když něco odvysílaj v televizi, tak to už teda musí být pravda!!! Jo a čeho je kopie nový RX300??? Nebo SC430??? Ty seš buď ujetej nebo sjetej, ale to hodně! Už ta tvá přezdívka napovídá o všem. Vsadím se, že nemáš ani na garáž a venku Ti stojí leda tak ojetina mercedesu nebo vw a to ještě z dob, kdy byl u nás komunismus. Když je Lexus tak na *, proč teda má takové úspěchy na nejnáročnějším trhu na světě = v USA? Ale abych Ti pořád nenadával, jak mi přijde RX300, domluvíme se a já Tě povozím v pořádném autě, aby jsi byl IN
ty asi nemáš moc IQ,jestli vubec víš co to je? Já nenadávám! jen píšu pravdu,řikali to na Primě že se prodal jen 1 kus LS 430,a že vše kopírujou je tež pravda.Tak nevím vo co........ ?
Lexusy jsou náhodou velmi dobrý auta, blbe...kdybys možná četl testy. Hm asi nemáš prachy ani na časák, natož na Lexuse, tak aspoň nadáváš.
jo, image je image, ale lidi jsou schopny si koupit lecjaky smejd, jenom proto, ze ma velkou image. (to samozrejme nerikam o mb)
a to se máme asi posrat že sis koupil rejži .Lexus= kopírák,nic sám nevymyslí !!!!!!!!!!!! chadáčci prodali 1 LS 430 samozřejmě za ROK!!!
Hele, já * nikdy nevykám a tobě už vůbec ne. S chudákama se nebavím = ztráta času. Co máš za fáro ty? Já nejsem žádný zarytý A-šestkař, přecházím na Lexus ... na konci roku mi přijde RX-300.
to bych netvrdil!!! podivej se na prodej v SRN.Jednoznačne vede S-KLASSA
potažmo MERCEDES-C je 2 a Ečko 3.!!!! to o nečem svědčí.
potažmo MERCEDES-C je 2 a Ečko 3.!!!! to o nečem svědčí.
W12 vyvinulo audi a dávno před Phaetonem jej používala minulá A8. Jenomže se o tom moc nemluvilo, stejně jako o třeba o 3,3 tdi... Navic jakéhosi předchůdce měla i studie Avus. Jinak vedeni má asi dlouhé vedení, protože W12 má přinejmenším 2 zásadní výhody proti V12 - kompaktnost a kultivovanost. Mimochodem Veyron je taky do W
Audiny nejsou nic moc design krome A8 ta je vychytana. Ale ta technika uvnitr je napred oproti BMW a Mercdes....
Zrovna dneska jsem moh na jednom cernym kousku na vaclavaku oci nechat. Nechapu, jak takovy nadrehny a nadcasovy design nekomu muze pripadat fadni a nudny... (ale nebudu mu to vyvracet)
Bejt bebou, tak bych rozlisoval kvalitu a spolehlivost. A navic podle zebricku si fakt auto nevybyram, ale to je jedno. Se spolehlivosti na tom u audi nejsou o nic hur nez treba u bmw. (o spolehlivosti sedmi jsem toho cet uz dost 😄 Co se tyce kvality zpracovani u A8, tak si rikejte co chcete. Mne se staci povivat na ty zminovane spary mezi plechy nebo v interieru, ergonomie, pouzite kombinace materialu... Nerikam, ze konkurence je horsi, ale treba ta mezera pod vikem kufru u sedmi, no nevim...
S tim image mas pravdu, ale to je tak jediny argument. Prave kvuli tomu, ze za 15 let u audi dohnali konkurenci a v necem ji i predbehli. Jak je videt, tak nekteri se z toho jeste nevzpamatovali...
To je presne ono, kdyz uz nemuzete argumentovat, tak zacnete placat nesmysly...
W12 nebude vrchol nabidky, i kdyz co jsem o nem cet, tak to neni zadna slepenina, jako treba W8. Bude patricne vylepsen, ale je to precejenom motor "od VW".
Takze vrchol bude V10 FSI, jak uz jste si mohli vsimnout v nuvolari ci le mans.
W12 nebude vrchol nabidky, i kdyz co jsem o nem cet, tak to neni zadna slepenina, jako treba W8. Bude patricne vylepsen, ale je to precejenom motor "od VW".
Takze vrchol bude V10 FSI, jak uz jste si mohli vsimnout v nuvolari ci le mans.
Včem? Třeba v systému quattro (kam se hrabe 4motion nebo 4matic). Mám už 4 roky A6 quattro a je to ta největší zábava, jakou jsem kdy viděl, jen se to musí s quattrem umět, blbečku. A co třeba ASF, jestli teda víš, o čem točím = Audi Space Frame, nebo nepřeplácaný MMI systém (oproti B.M.W.) nebo cena vs výkon (oproti medvědu) a taky kvalita? Za 4 roky co mám A6 a nalítáno přes 230 000 km jsem byl měnit akorát kotouče a destičky. Tak se velice rychle vzpamatuj z toho šoku, *.
Ch.Bangla nikdo vykopávat nebude. jednou se nejvíc bavoráků prodává v USA, tak holt musí mít americký design, aby se líbily na svém nejdůležitějším trhu.
A kdo vám nakukal, že Audi je kvalitní? Audi jde jen o povrch. Co nejtenčí spáry a pod. Ale v poruchovosti jsou pozadu velmi velmi. Viděli jste někdy žebříček poruchovosti podle J.D.Power? Upozorňuji poruchovosti, ne názorů majitelů. Tedy důležitý je VDI a ne CSI
A kdo vám nakukal, že Audi je kvalitní? Audi jde jen o povrch. Co nejtenčí spáry a pod. Ale v poruchovosti jsou pozadu velmi velmi. Viděli jste někdy žebříček poruchovosti podle J.D.Power? Upozorňuji poruchovosti, ne názorů majitelů. Tedy důležitý je VDI a ne CSI
Jaké zvýšení rychlosti na 280? Z S8 jsem těch 280 v pohodě dostal a měla "jen" 360 PS. (klasická A8 - starý model - taky 270 umí). Ten rozdíl ve výkonu se spíše projeví v pružnosti motoru. Jaká je asi spotřeba?
PS: Ví někdo, jestli už vyřešili to líné podřazování u Tiptronicu?
Lekes
PS: Ví někdo, jestli už vyřešili to líné podřazování u Tiptronicu?
Lekes
Co je na tom nejlepsiho? Proste tomu chybi image - za ty prachy urcite. Takovej lepsi Phaeton. Neni nad BMW 7 (i kdyz nova se mi nelibi), MB S nebo Jeguar XJ. Co vyrabelo Audi pred patnacti lety? Humus... Naskok diky technice? V cem?
To bych netvrdil, když upravený W12 v prototypu VW Nardo na stejnojmeném okruhu pokořil snad všechny možné i nemořné rekordy...
Sedmička po faceliftu je snad ještě horší... Na tomhle modelu nejde faceliftem nic vylepšit. Tomu pomůže jen vyhazov CH.B.
to jsem zvědavej, co abt udělá, až dá audi do osmy motor W12. Pak by mohlo setřít nejen zde zmiňovaný S65 AMG (na to bude možná stačit S/RS😄 ale i třeba Brabus...
Proc by jako mela byt na urovni phaetonu? To nedava smysl. A8 je o krok napred, kdezto phaeton (ac se picnsidr snazil) je technicky o krok zpet, i kdyz malej. Jestli myslis image, tak to bych taky nerek. Staci se podivat na prodeje. Libi se mi, ze A8 ma sportovni nadech, co je v teto tride ojedinele. Sedma vypada jak fantom a esko je klasika, je fakt, ze je asi reprezentativnejsi, ale jak pro koho.
BMW a Mercedes jsou reprezntativnější. Audina je sice kvalitní, ale je spíše na úrovni Phaetonu. GO BMW GO
Myslim si, ze BMW 7xx a Mercedes S vzbuzuji uplne jinou image nez Audi A8, avsak me se A8 hodne libi.
Myslim že když má někdo A8 tak je jeho image lepší než se sedmičkou od BMW. Ta sedmička mi připadá taková na .....
Dokonalost a dokonalost sama uz neni takovy rozdil. Priznejme si, ta s A8 ma audi pred konkurenci prece jenom trochu naskok. Nicmeme v teto tride spis nez rozum rozhoduje bohuzel image. Ale ja na ni ..., takze A8 forever!!!!!
Nová A8 je dokonalá. Teď se hranice její dokonalosti jen posunula. Ale jak již někdo psal počkáme na S8 a snad i RS8...
...to byla reakce na inteligentni prispevek od "vedeni"? (melo to byt tady, ale kazdy to asi pochopil.)
Designove vypada super, na rozdil od jinych vytunenych konkurentu. 331 kw? To tam rovnou mohli dat motor z RS 6. Ale zatim je to velmi slusnej vykon.
Nechapu, proc srovnavas nesrovnatelny. Pockej si na S8 a RS 8 s V10 biturbo a pak neco rikej...
Nechapu, proc srovnavas nesrovnatelny. Pockej si na S8 a RS 8 s V10 biturbo a pak neco rikej...
Takovej Mercedes S65 AMG, to je nářez. Na něj audina nemá a navíc by mi tam vadil pohon všech kol. AMG má zaplaťpánbů náhon jenom zadních kol a tak se to dá pěkně protočit.....jako v amerických filmech