Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Touran + plechy = Caddy

21 komentářů

Správna rovnice by byla : Caddy - plechy = Touran.
Presne
to teda ne 😉 ... upresnim ... Touran + plechny NA BOCNI OKNA = Caddy ... 😉)) TO JE ALE DISKUSE 😉))
no ale koukal sem na ceny soucasneho Caddy kde nejde pod 300 tis a to jeste kevsemu v cenach bez DPH ... VW je silene DRAHEJ ... a to je to oholeny auto ...
Ja jsem presvedcen, ze VW to dela spravne. Ta z firem, ktera potrebuje kvalitni, spolehlive auto, ktere vydrzi, jiste sahne spise po uzitkove verzi Touranu spise nez po * od francouzskeho statniho podniku.
Auta od Renaultu si kupuje jen pubertak, nebo tepl-ous. Cest vyjimkam, kteri si koupi Thalii... Mimochodem, vite, ze mezirocne u nas nejvice poklesl prodej Renaultu ? (asi o 20 😖 VW si pochopitelne opet polepsil...
Mily Ado, do jake miry z tebe mluvi zkusenost?
Ja mam ve firme dva Renaulty Kangoo uz tri roky a nemohu si je vynachvalit. Zivy motor, spousta mista, skvely vyhled a vybava za jakou u VW zaplatim navic takovych 50 000,-
Ada nemluvil o spolehlivosti. Tim, ze jsi priznal dva Rendliky jsi u Ady teplous nebo pubertak, tak si vyber Z toho lze jednoznacne vyvodit, ze ten kdo ma VW je i.d.i.o.t (Ada) Nebo jsem to spatne pochopil?
Pánové, chce říci že VW ma jen *** ? Jste na omylu. Mam dva Transportery, T4 a T5, dva golfy a neni vetsi spokojenst nez s jinym autem. Za 6 sest let, co je pouzivam, jsou pouze na garncni prohlidce nic vic... Ani jedna porucha, vada ci neco jineho. Zamyslete se nad kvalitou !!
Nemyslim ze by VW nejak vynikali v kvalite, je to slusny prumer (zebricek TUV). Ani ja nemam s Kangoo problemy. Nejsem zadny zaprisahly renaultista (predtim jsem mel 10 let VW Caravelle a soukrome jezdim se Space Starem), ale auto nevybiram podle znacky, ale podle toho co mi nabidne (uzitna hodnota, design, vybava.../cena) a tam si myslim VW trochu pokulhava.
Nesmysl nepokulhává, spíš leze vo berlích....
Muj prispevek byl nadsazkou, ktera mela poukazat na naprostou debilitu trvzeni ADY! Je jasne, ze se clovek neda posuzovat podle znacky auta. Takze bud v klidu s nejvetsi pravdepodobnodti *** nejsi a jesti jo, tak ne proto, ze mas VW Ten *** je ADA jak bylo v zavorce
"Neni vetsi spokojenost nez s jinym autem". Cili z toho logicky vyplyva, ze cokoliv je lepsi nez VW. Mas recht, Gabine.
to s Thalii jsem nepochopil - "cest vyjimkam"; jakoze to nejsou buqice ani pubertaci, ale trubky bez vkusu? zoufalejsi auto snad po nasich silnicich nejezdi 😄
A co Fabie? Co Golfy? Co Lupo? Arosa? Audi A2? Superb? Trabanty... Jeeee, horsich aut nez Thalie jezdi, to by ses divil... Ale jinak souhlas, Thalie je fakt prisernej smejd.
Urcite nam taky dokazes rict o co je Thalia lepsi nez Clio.
Jeden manik pomluvi frantiky a taky diskuze.Je fakt ze CAddy je strasny,ale rozhoduje prodej.Nejvetsi propad v CR(v kusech) meli Škoda -600 a Renault -300.Nejvetsi vzestup pak HYundai +1700,Ford +1400 a Toyota +600.A kde je VW? +150 tedy nic moc.NAvic Renault je nejprodavanejsi autem v evrope a VW mel 30% pokles.Zdravim sudetaka ADU.
Tuchane aspon odhadem naky ceny? Zatim v Euro? To zase bude paleta, ze se z toho fsichni pose.....
No, rozhodne to bude lepsi nez ford transit connect.
transit conect ma zrejme vetsi uzitnou hodnotu
urcite uveze 750kg vid? nojo, dalsi vul kterej si clanek neprecte ale furt musi buzerovat..
hele mam firmu a doma 7 volkswagenu a jezdim s nima jen na garancni prohlidky zazlobil me jen caddy 1993 ale pak mam ete Caddy2006 pak T5 pak tři T4ky a golfia 2005 a vsechno je v cajku takze nwm co resite co je nejlepsi vim VW jsou sice drazsi ale za kvalitu se plati !!! 😉 :yes: takze nwm co resite