Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mazda3 v ČR od 1.11. za cenu od 419.900,-Kč

15 komentářů

V zaplave noviniek aut nizsej strednej triedy, ktore boli predstavene na Frankfurtskom autosalone alebo pred nim, sa M 3 jednoznacne vynima. Pri priamom porovnani s najvyznamnejsimi novouvedenymi predstavitelmi tejto triedy, t.j. Golfom A5 a Astrou III. jednoznacne vitazi svojim sportovym e😜resivnym designom, ktory ma flair a neboji sa posunut dalej. To sa jednoznacne neda povedat o napr. Golfe, pri ktorom VW asi zo strachu, aby neprisli o bestseller, sa designovo neposunuli nikam a zostavaju konzervativne pri designe, ktory sa sice osvedcil, ale pre laika je na prvy pohlad nerozoznatelny od predchodcu. Drzim palce Mazde, aby jej to s nastolenym designovym trendom vyslo a pre VW a co. odkazujem: Viac odvahy!
V tabulce výbavy i cen budou asi chyby, porovnáním údajů na stránkách autorizovaného prodejce Mazdy mi vycházejí někdy i dost podstatné rozdíly.
Zcela vydařená kopie Alfy Romeo podle mého nepŕináší nic nového. Ani co se týče designu - originál od Alfy je mnohem hezčí - ani co se týče jezdních výkonú. Ale je možný, že se přesto stane hitem, jako kupŕíkladu nový Mégane, který je podle mýho zcela hnusnej a nepraktickej, ale prodejní čísla říkají něco jinýho...
evropský člověk moudří a už holt nechce kupovat předražený popelnice typu generation golf
Nevidím důvod, proč kopírovat jedno z nejporuchovějších aut, to je total nesmysl. Navíc Alfa je uvnitř naprosto zoufale zpracovaná - italská slátanina. A chlape, kde jsou prodeje Meganu, víš o čem mluvíš?? Před touto "zářivou novinkou" jsou 307, starý bastard Focus a stará Astra a v závěsu Golf bez komentáře.
Ty ses asi padlej na hlavu. Zcela souhlasim s nazorem, ze Mazda3 je kopie Alfy. Samozrejme co se tyce designu. Ten poruchovy byt nemuze. Nez neco napises, radsi se trochu zamysli, jo? Dekuju.
ty somar sak ta mazda patri fordu a je robena na baze focusu cela podlahova plosina je z focusu a napravy tusim ties a uz patri fordu tak aspom vydis ake pekne auto konecne mazda spravila
Sakra, jak tam můžou dát jenom diesel se smešným objemem 1,6. Proč tam nedali dvoulitr MZR-CD z Mazdy6. Ten motor je dobrej akorát tak pro seniory. Jinak auto je moc pěkné a výbava pěkná. Ten doulitr ve výbavě Sport s xenonama se mi zamlouvá. Už nikdy nekoupím auto bez xenonů. Klidně připlatím za bi-xenony.
Kdyz si das na strechu jeden pricnik a osypes ho halogenama, nebudes potrebovat xenony !!! Xenony jsou fajn, ale bi-xenony jsou zase o velkej kus dal...jestli jsi na svetla, doporucuji priplatit za bi !!!
Hele a ty máš auto s bixenonama? Řekni mi o tom něco, já jsem bohužel zatím u xenonů. Člověče já často potkám řidiče, kterýmu vysloveně vadí, že je mám, tak na mě bliká jako magor dálkovejma světlama. Takový závistivci....
Možná proto, že ty vaše xenony nám, ostatním svítěj nehorázně do xichtu!!!
Nebudu se rozepisovat o vzhledu , protože každému se líbí něco jinýho, ale co mě zarazilo byla spotřeba kombinovaná přes sedm litrů , což je na Japonce nezvykle moc a to je pouze u 1.4 motoru.Je pravda že to je čtrnáctistovka nadupaná , ale ta spotřeba....
Bratia Cesi zavidim vam. Za taku cenu by som nevahal. U nas ide na trh od 559000...
no ta cena dle kurzu docela odpovídá, ale myslím si že i tak je to pro běžné smrtelníky drahé, kdyby u základního modelu ubrali na výbavě, tak to koupí víc lidí a ti co se neobejdou bez některých "vymožeností, které jsou pro jiné nutností by si taky mohli pořídit nové auto.