Novinky
... v závěsu za nimi pak Němci (Ford a Opel)
heh, Ford je nemecka automobilka ... tak to mi nejak nejde do hlavy 😊
heh, Ford je nemecka automobilka ... tak to mi nejak nejde do hlavy 😊
A něco jinýho ti tam jde? Hledám, kde je problém...
v geografickém určení Fordu Europe, který jediný dodává na náš trh autoa americké značky Ford, to není...
v geografickém určení Fordu Europe, který jediný dodává na náš trh autoa americké značky Ford, to není...
Pokud me pamet neklame, tak Ford ma v Evrope fabriky v Nemecku, Belgii a Spanelsku. Taky je pravda, ze vetsina produkce prodavane v Evrope se za more nikdy nedostane. Vyjimkou je Focus a tusim, ze jsem videl neco jako Mondeo, ale jmenovalo se to uplne jinak a bylo to trosku odlisne. Sidlo evropske divize je tusim v Nemecku, takze lze Ford povazovat u nas za Nemeckeho vyrobce.
Že by ústup VW z pozic? Měli by se bobánci zamyslet, proč už dva roky dostávají na frak od Frantíků a to jim ještě kůži zachraňují, převážně k německému kapitálu patřící, firmy, které si od nich kupují auta do fleetu a od jiné značky by je nikdy nekoupily. Všechno se nedá vysvětlit jen čekáním na nového Golfa. Něco asi souvisí s tím, že vkus zákazníků se začíná měnit - jinak řečeno - spoustě lidem už se ta ošklivá solidnost přestala líbit. Jen tak dál.
Než dohady o střední či nižší třídě Oktávky mne fascinuje pracovitost našeho národa,protože tolik užitkových Touaregů a Poršátek Cayennských se u nás prodalo...To budou asi montážní vozy pro dělníky,nebo se s tím zavážej obchůdky v horách mlékem a strdím...???
Ja myslim, ze je to jenom dobre. Stat kazdeho z nas pri nakupu noveho vozu nehorazne okrade o 22% z ceny. Potom z nas zdime spotrebni dan na PHM a vsechny ty penize jdou nekam do pr..... a ne do dopravni infrastruktury. Takze myslim, ze je dobre, ze existuje alespon nejaka moznost, jak do bezedne jamy neco nehodit.
Vysvetleni od SDA😒br /> "..od roku 2002 jsme převzali segmentaci obchodních tříd podle JATO, což je
evropská organizace zabývající se touto problematikou. Učinili jsme tak
proto, ze tuto segmentaci používá většina evropských zemí a aby tedy naše
výsledky byly srovnatelné. Každý výrobce si při uvedení nového vozu na trh
zažádá u této firmy o zařazení do určitého segmentu (na základě jakých
kritérií to opravdu nevím) a my s tím nemůžeme nic dělat..."