Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Koncept Opel Insignia

16 komentářů

I kdyz to neni typickej zastupce myho gusta, libi se mi Insignia moc. INterier vypada taky suprove. Jenom bych chtel videt, jak je v tom nasekanejch tech 7 lidi. /😄
Koukam ze Opel se fakt snazi. Nova Astra i Signum se mi docela libi, ale tohle je fakt bomba. Moc peknej styling - rekl bych ze BMW 6 bude mit pekneho konkurenta.
moc pěkné, jen v tom vidím více GM než opela, ale to asi bude jen nějaká mejlka. jen tak dál!
jo, nejakou Amerikou to "smrdi" 😄
Tak na ty obrazky koukam ze vsech stran a taky mi neni uplne jasny kam se srovnaji zbyvajici tri osoby. Spis bych to typoval na ctyri lidi a tri psy.
Tak jestli nastupce Omegy bude vypadat aspon z pulky jako Insignia tak to bude mazec...
Nevím proč, ale ani jeden obrázek jsem nenachal načíst celý. Takové všude všechno a nikde nic.
radsej z 3/4😊
Opel má vcelku pěkné studie, ale nakonec realita je jiná. Např. tu novou Astru teda pěkně zkurvili.
vidim to stejne; konceptem nadsen, realitou SILNE zklaman (ale varovali me, kdyz jsem se rozplyval nad GTC Geneve, ze to Opel urcite po$ere)
mozna pod dojmem z toho rozdilu jsem v ankete dal hlas Golfu
plnej souhlas concept třídvířko byl super ale astra je úplně jiná a samo že hnusnější! tohle se mi moc líbí ale myslím,že ve výrobě to bude zase hnusnější. jako u většiny konceptů od všech výrobců.
Trapná kopie RX-8!
bravo Oplaci!!!!!!!! FAkt jste prekvapily, od oplu jsem to necekal. Priznava ze asi nejpeknejsi studie za posledni rok.
Moc pěkné auto ale bez velkého dieselu nemá v Evropě šanci. A v tom Opel zaspal neskutečně.
To je koncept, nikoliv produkční auto, takže o konkrétních motorizacích modelu, postaveného na jeho základě je předčasné spekulovat.
Stávajícím modelům musí stačit 3.0DTI V6.
Nejak mi to pripomina sudii Peugeot 407 Elixir. Hezke, ale stejne si myslim, ze se to nebude vyrabet.