Novinky
Klaudius
0
Bola by sranda, kebyže hej. Dobrá myšlienka... :yes: >😁
Přejít do diskuze
no dle gayů vyhrává mezi gayi na plné čáře VW a Audi. No prostě teplí milují německé vozy >😁 [odkaz]
Božinku ty máš ale tak hebkou přístrojovou desku, a takovou fajnou řadičku máš.. to je kůůžička >😒]
Božinku ty máš ale tak hebkou přístrojovou desku, a takovou fajnou řadičku máš.. to je kůůžička >😒]
No to mas znalosti o zivote dost malo... ostatne zapada to jedno do druheho dost presne. 😉
jossalito sa chyta na vsetko. Hlavne na mna 😉 ako sa hovori...vrana k vrane sada.....chytry chytreho si hlada >😁 >😁 :-!
Môj príspevok už len ticho zaniká v bláboloch čo sa tu píšu. Ja som len čakal či sa chytíš. 😉
Mám nejradši tyhle chytrý, na seznamu už jsou a ještě se chudákovi pošklebujou... 😢
Hej, misiak, do roka a do dne vychválím VW Group až si bude GTI připadat jak příštipkář, a zúčtujem spolu. >😁
A začnu Foxem... 😉
Hej, misiak, do roka a do dne vychválím VW Group až si bude GTI připadat jak příštipkář, a zúčtujem spolu. >😁
A začnu Foxem... 😉
Naopak, to je tu nový národný šport, skôr nemáš dôvod na úsmev, ak na jeho hate-liste ešte nie si, amatér... >😒]
a to sa redakcia neodvazi uverejnit tabulky inych krajin/trhov, to by bol pre nich este vacsi uder 😉
napr USA -
[odkaz]
napr USA -
[odkaz]
Já ti jen napsal definici, která je obecně uznávána a prezentována. Jestli s ní nesouhlasíš, nebo ti vadí, to je tvoje věc. Ty na tom bohužel nic nezměníš. Knihy hovoří jasně, tak jak píši. :-!
PS: Je pěkné, že pracuješ v automobilce, leč tě ubezpečuji, že plánování kvality automobilů u vás neděláte, vy jste v podstatě montovna.
PS: Je pěkné, že pracuješ v automobilce, leč tě ubezpečuji, že plánování kvality automobilů u vás neděláte, vy jste v podstatě montovna.
Jsem rád, že se zde nic nezměnilo! Stále se hádáme o blbostech a Misiak nám stále ukazuje jak má velkého pindíka >😁 :yes:
s tym co pises mozem len suhlasit. rozchadzame sa v tom, ze moj nazor je ten, ze 'míra, kterou věc plní jejich požadavky se nazývá' uzitkova hodnota a nie kvalita. zhodou okolnosti pracujem v jednej automobilke, priamo v jednom jej vyrobnom zavode - i ked nie priamo vo vyrobe. kvalitu rozhodne nestotoznujeme s predajmi nasich aut. ani vo vztahu k zakaznikovi.
Ja by som skôr odporučil základnú školu pre mentálne postihnutých...aby bol aspoň približne medzi seberovnými... 😉
Dýně, na to, že je to zde vůbec tvůj první příspěvek, tak je to jaké? Myslím, že jsis odpověděl. :-!
Jsou tu jistí patróni, kteří se kasají tím, že údajně mají tyto čísla k dispozici.
Fakt je ale ten, že mají prd.
Já to osobně nevím a ani neznám zdroj, který by to relevantně udával. Vzorek od "jednoho prodejce" má příliš velký rozptyl. 😉
Fakt je ale ten, že mají prd.
Já to osobně nevím a ani neznám zdroj, který by to relevantně udával. Vzorek od "jednoho prodejce" má příliš velký rozptyl. 😉
Mně rozhodně Áda, ani ostatně nikdo jemu podobný nemůže rozházet.
Tím méně, čím obrazu svému dokonalejší příspěvek poskytne. :-!
Tím méně, čím obrazu svému dokonalejší příspěvek poskytne. :-!
Je to jednoduché, my víme >😁
Ale zajímalo by mně kolik lidí si koupí do auta jinou výbavu než základní nebo lehce střední?Z toho by pak šlo usuzovat mnohé.
Ale zajímalo by mně kolik lidí si koupí do auta jinou výbavu než základní nebo lehce střední?Z toho by pak šlo usuzovat mnohé.
Přiznám se, jde o můj soukromý test inteligence. Ten kdo chápe, nereaguje, není proč. Ten kdo nepochopí, páč je zabedněný, ten se čertí, ale jen nad svou prostomyslností. 😉
Nech sa páči, žily mi to netrhá - ale pasoval si sa sám. Ja som sa len opýtal. >😒]
Presvedčivého argumentu som sa nedočkal.
Presvedčivého argumentu som sa nedočkal.
No ono to občas vyzní tak, že zkrátka kdo si nemyslí, že je VW nejlepší, je to troska.. Proto se tu pořád všichni čertí.. 😉
a ano, pro největší počet zákazníků tedy jenejlepší, pokud by tedy nebral v potaz firmy a bohužel i lidi, který si koupí takový auto, protože ho má i franta od vedle a jezdí pořád..(co si budeme namlouvat, i takový sou..)
Ale pořád sou lidi, kteří chtějí od auta trochu víc a nebo něco jiného než dává VW..a ty šahnou po jiném..
Občas mě to tady přijde fakt k smíchu.. 😄
a ano, pro největší počet zákazníků tedy jenejlepší, pokud by tedy nebral v potaz firmy a bohužel i lidi, který si koupí takový auto, protože ho má i franta od vedle a jezdí pořád..(co si budeme namlouvat, i takový sou..)
Ale pořád sou lidi, kteří chtějí od auta trochu víc a nebo něco jiného než dává VW..a ty šahnou po jiném..
Občas mě to tady přijde fakt k smíchu.. 😄
Jenže Hyundai nedokáže, takže nedosahuje kvalit, v tomto případě provozních/nákupních, které umí zase VW. Jednoduché. 😉
A nepřemýšlel jsi někdy nad tím, že to co ty považuješ za smrtelně důležité, to ostatní mohou považovat za věc, bez které se klidně obejdou? 😉
TOP 15 mluví za vše.
Renault 4x
Škoda 3x
VW 3x
To je jak dostat kanára. Prostě Renault vždy byl, je a doufám že i bude o emocích, narozdíl od jiných, byť vehementně podporovaných všemi možnými, ale bohužel i nemožnými prostředky.
Proto gratulace všem přispěvovatelům a dvojnásobná fě Renault. :yes:
Renault 4x
Škoda 3x
VW 3x
To je jak dostat kanára. Prostě Renault vždy byl, je a doufám že i bude o emocích, narozdíl od jiných, byť vehementně podporovaných všemi možnými, ale bohužel i nemožnými prostředky.
Proto gratulace všem přispěvovatelům a dvojnásobná fě Renault. :yes:
Firmy stojí o co nejlevnější provoz.Kdyby dokázal hyundai nabídnout to co vw, sleva při velkém odběru alevny servis tak všichni jezdí v hyundaji(A kvalitní auto to je).
Jenže já tu nikde nepsal o tom, že je VW pro VŠECHNY nejlepší. Píšu, že je nejlepší pro tu největší skupinu zákazníků v ... Evropě. Holé fakta.
A když to budou firmy, tak co? Něco se mění? Nebo si myslíš, že firmy nestojí o kvalitní produkty?
Vidím, že jsi využil odkaz wikipedie. Ale v těchto filozofických frázích se sám ztrácíš - proto je sem kopíruješ bez toho, abys použil k popisu svá slova.
Zkus i jiné, prkatické odkazy, které to vysvětlují lépe, třeba něco z průmyslu a jeho produktů.
Pravda pravd je taková, že auto, jakožto věc za opravdu hodně pěněz, je něco, jehož koupi si budoucí majitel velmi dobře rozmyslí a mnohdy ho stojí spoustu bezesných nocí. Vybere potom to, co on sám pro sebe považuje za nejkvalitnější, neboli filozoficky řečeno, produkt, jehož inherentní znaky budou nejlépe uspokojovat jeho potřeby. Z toho vyplývá rovnice, kterou budeš schopen sestavit i ty sám. Prodává se nejvíce to, o co zákaznící opravdu stojí. Stojí o to, co v nejlepší míře splní jejich požadavky, Míra, kterou věc plní jejich požadavky se nazývá... kvalita.
Zkus i jiné, prkatické odkazy, které to vysvětlují lépe, třeba něco z průmyslu a jeho produktů.
Pravda pravd je taková, že auto, jakožto věc za opravdu hodně pěněz, je něco, jehož koupi si budoucí majitel velmi dobře rozmyslí a mnohdy ho stojí spoustu bezesných nocí. Vybere potom to, co on sám pro sebe považuje za nejkvalitnější, neboli filozoficky řečeno, produkt, jehož inherentní znaky budou nejlépe uspokojovat jeho potřeby. Z toho vyplývá rovnice, kterou budeš schopen sestavit i ty sám. Prodává se nejvíce to, o co zákaznící opravdu stojí. Stojí o to, co v nejlepší míře splní jejich požadavky, Míra, kterou věc plní jejich požadavky se nazývá... kvalita.
Ale já si taky myslim, že má pravdu.. To, že si tuhle značku koupí největší počet zákazníků mě vůbec nezajímá, zkrátka každý má svojí prioritu.. Taky nejsem člověk, kterej si musí koupit nejprodávanější auto na trhu, protože si ho kupuje přeci každej.. Ježíši, tohle snad musíš uznat 😉
Každá značka má svoje kvality a jak řekl, pro každýho není koncern VW nejlepší na světě.. Proč bych měl mít stejnej názor jako celý to stádo co si ty auta koupí? 😉
Každá značka má svoje kvality a jak řekl, pro každýho není koncern VW nejlepší na světě.. Proč bych měl mít stejnej názor jako celý to stádo co si ty auta koupí? 😉
ano, lenze kvalita okrem toho, co opisujes ty, ma aj preneseny vyznam, uplne bezne chapany ako "vyssia akost"😒br />
"Pojem kvality se tak přenesl do běžného života, do obchodu a marketingu, kde dnes znamená praktické ocenění dobrého ("kvalitního") zboží nebo služby, a to i v teoretických souvislostech (např. "kvalita života"). Oproti označení „dobrý“ budí slovo „kvalitní“ dojem hodnocení jaksi objektivního a samo o sobě často znamená vysokou jakost („kvalitní výrobek“)."
a o tom hovorim ja. a tam ta jednoducha pricinna suvislost "vela predanych aut = kvalitne auta" automaticky neplati.
"Pojem kvality se tak přenesl do běžného života, do obchodu a marketingu, kde dnes znamená praktické ocenění dobrého ("kvalitního") zboží nebo služby, a to i v teoretických souvislostech (např. "kvalita života"). Oproti označení „dobrý“ budí slovo „kvalitní“ dojem hodnocení jaksi objektivního a samo o sobě často znamená vysokou jakost („kvalitní výrobek“)."
a o tom hovorim ja. a tam ta jednoducha pricinna suvislost "vela predanych aut = kvalitne auta" automaticky neplati.
Ne, je to jen úhel pohledu. Západ, Východ cena a preference. Kvantita neznamená kvalita. Mimochodem já Golfa považuji za špičku ve svém segmentu. :yes:
Trafená hus zagága. A zrovna teraz si sa prejavil ako "antivw", a čo rozozná každý na prvý šup. Okrem toho si sa prejavil práve ako primitív hoci s obľubou tak nazývaš kde-koho. Na rozoznanie týchto dvoch "hodnôt", vyplývajúcich z tvojho príspevku (a nie iba tohto) nie je nutné byť registrovaným užívateľom auto.cz. Každému je to jasné pri prvom prečítaní. A komu to náhodou nie je jasné, tak mu to docvakne najneskôr pri zhliadnutí obsahu tvojej karty užívateľa... :-!
Já myslím, že tento Hyde Park je velikým přínosem a je dobře, že lidé jako GTI tady jsou. Ostatně jak by asi vypadala diskuze kdyby 50 lidí chválilo Renault? >😁
Mimochodem jen v Renaultu mohou dát baterii tak, že nejde lehce vytáhnout! >😁 :yes:
Mimochodem jen v Renaultu mohou dát baterii tak, že nejde lehce vytáhnout! >😁 :yes:
Tak se zdá, že Diskuze o diskuzi se nám pěkně ujala a já tedy prosím všechny přítomné i budoucí přítomné, jimž hatelisty ještě zejí prázdnotou, aby přidali nějaké to vzájemné popíchnutí, uráželi se čtením příspěvků Velmistra Vlčího řádu a vůbec si nenechali nic líbit a všechno vzápětí hezky vraceli.
To by bylo, abychom hned zkraje roku netrhli rekord. :yes: >😁
To by bylo, abychom hned zkraje roku netrhli rekord. :yes: >😁
To je spíš směšné než cokoli jiného. Já bych řekl, žes tam nenašupal GTI/koncern řitní alpinisty ale prostě (prozatím) všechny, jejichž příspěvky ti nejsou po chuti.
Ale výběr je to luxusní, bezmála Best of... >😁
Ale výběr je to luxusní, bezmála Best of... >😁
Ale no tak, to musi byt divne i vam, to mi nerikejte - dat do minusu ze focus nema vtipne vychytavky, ale nezminit ze si musim sakra priplatit, abych mel rovnou podlahu mi prijde u srovnavacky aut PRO RODINU jako vysmech novinarine!!
Samozrejme nejde jen o tyto dva zarne priklady, tech je v celem testu mraky
Samozrejme nejde jen o tyto dva zarne priklady, tech je v celem testu mraky
tito dvaja primitivi si nenasli svoje menov zozname, ze reaguju?????
#
< --
Datum: dnes 17:23Autor: jossalito
… skrytý příspěvek od uživatele z Vašeho hate-listu …
#
< --
Datum: dnes 17:49Autor: pingi
#
< --
Datum: dnes 17:23Autor: jossalito
#
< --
Datum: dnes 17:49Autor: pingi
snazil som sa brat jeho prispevky s nadhladom, ale ked ide o klamstva (napr. jeho intepretacia 100 tisic km testu foxa) a vsadepritomnu demagogiu, nemozem. neobhajujem fanatickych anti VW, to v ziadnom pripade, ale neviem preco by som mal fanatickeho VW fanusika.
kulturna vlozka: aj tak som sa snazil ich vnimat, ale uz nevladzem, unavuje ma svojimi vsadepritomnymi blabolmi.
blahozelam k energetike heterogennych procesov 😄 ahoj ..
kulturna vlozka: aj tak som sa snazil ich vnimat, ale uz nevladzem, unavuje ma svojimi vsadepritomnymi blabolmi.
blahozelam k energetike heterogennych procesov 😄 ahoj ..
pravda pravd pravd
Vsetko je naopak, GTI je najvacsi nepriatel koncernu!
Ospevuje tvar klucky na dverach Superbu, hodnoti dizajnerske kvality Foxa, spickovu triedu HTP - prave z dovodu aby provokoval a aby vytvoril co najvacsi okruh nepriatelov e😜andujucej znacky VW. GTI neexistuje - GTI je produkt francuzskych tajnych sluzieb! Vivat republica, vivat France!
😄 😄 😄
Vsetko je naopak, GTI je najvacsi nepriatel koncernu!
Ospevuje tvar klucky na dverach Superbu, hodnoti dizajnerske kvality Foxa, spickovu triedu HTP - prave z dovodu aby provokoval a aby vytvoril co najvacsi okruh nepriatelov e😜andujucej znacky VW. GTI neexistuje - GTI je produkt francuzskych tajnych sluzieb! Vivat republica, vivat France!
😄 😄 😄
GTI, já nechápu, jak tě může stále bavit "rvát" se s lidmi, kteří si slepě stojí za svou pravdou.
Je to válka, ve které prostě nejde vyhrát, já bych na to neměl nervy
Je to válka, ve které prostě nejde vyhrát, já bych na to neměl nervy
Pravda je to o te relaitě kdo chce a kdo musí.
Kdyby GTi fandil třeba Peugeotu,tak ironizuje třeba VW,nebud tak úzkoprsý a ber to s nadhledem,věř mi,že když na jeho příspěvky užiješ nadhledu tak se budeš u jeho psaní výborně bavit a ještě jako bonus dostaneš reakce fanatických antiVW které přivádí někdy až k nepříčetnosti 😄
Já si jeho příspěvky vždy rád přečtu jako jakousi "kulturní vložku"
a ted už se stebou loučím,energetika heterogeních procesů nepočká,prajem pekný zvyšok večera
Kdyby GTi fandil třeba Peugeotu,tak ironizuje třeba VW,nebud tak úzkoprsý a ber to s nadhledem,věř mi,že když na jeho příspěvky užiješ nadhledu tak se budeš u jeho psaní výborně bavit a ještě jako bonus dostaneš reakce fanatických antiVW které přivádí někdy až k nepříčetnosti 😄
Já si jeho příspěvky vždy rád přečtu jako jakousi "kulturní vložku"
a ted už se stebou loučím,energetika heterogeních procesů nepočká,prajem pekný zvyšok večera
"kteří běžnou produkci staví na piedestal(včetně GTI)"
presne tak, suhlasim. GTI vsak ironizuje len v suvislosti s renaultami a kiami, tak nechapem ako to mozes vnimat ako "pravdu".
presne tak, suhlasim. GTI vsak ironizuje len v suvislosti s renaultami a kiami, tak nechapem ako to mozes vnimat ako "pravdu".
napsal rozdíl mezi realitou a diskuzí,chodím jsem asi 3roky a věř,že se tady najde řada diskutérů,kteří běžnou produkci staví na piedestal(včetně GTI) a to je ta ironie,nevytrhuj věci z kontextu,je to jenom o tom si přiznat tu realitu,že jsem si tu běžnou produkci koupil,protože navíc nemám
a ja ti odpovedam, ze ak jeho ironicky prispevok, ze najlepsie auta su renaulty a kie nepovazujes za posmievanie, tak je mi luto.
Já se tě opětovně ptám kde a jak se nám vysmívá? Tím,že napíše pravdu? člověče,ale no tak...
Jo, dole je všechno, co jsi chtěl vědět o koupi auta a na co ses bál zeptat. Je to vyvedeno v krátkých sděleních. Opisuj ručně, snáze se ti to zapamatuje.
01. Koupi auta si pořádně rozmysli, holku, tu vyměníš lehce, nezapomeň, že s autem budeš žít v garáži na hromádce nuceně dalších dvacet let.
02. Auta se dělí na dvě zásadní kategorie - šunky a děla. Dělo, to je to, co ti stojí v garáži. Šunky jsou všechna ostatní.
03. Pojmy jako lux, prémie či supermainstream se nezatěžuj. Nezapomeň, že tvoje auto je takový klenot, že ho nedokážou správně zařadit ani kapitáni automobilového průmyslu.
04. Uši nastraž až u kategorie Low-end. Přeci jenom tuhle kategorii laskavě přenech jinejm, auto a majitel by se měli doplňovat, nikoliv překrývat.
05. Nejsou špatná auta, jsou jenom špatné koupě.
06. Ano, můžeš si být jistý, model auta, který sis vyhlédl si před tebou koupilo už pár set tisíc takovejch nešťastníků, jako jsi ty.
07. Jdeš-li do bazarového produktu, nepočítej s ničím a počítej se vším, klidně začni sázet sportku, máš větší naději, že vyhraješ první, než že se ti to nevysype.
08. Pokud se ti líbil film "Za plotem", měl bys vědět, že mezi zvířaty a auty je rozdíl.
09. Nejvíc to bazarovému autu sluší právě za tím plotem.
10. Kupuješ-li auto nové, mělo by být na první pohled patrné, kdo koho koupil.
11. Můžeš si být jistý, že perpetuum mobile zatím nikdo nevymyslel. Při placení u pumpy si tuhle skutečnost do půl roku dokonale osvojíš.
12. Každé auto se časem zmenšuje. Říká se tomu zákon zachování důstojné energie. Proto si auto kupuj o číslo větší. Nebudeš si muset alespoň za rok nastavovat kšandou bezpečnostní pásy.
13. Pokud si nekoupíš Passata, je úplně jedno co si koupíš. Do půl roku tě stejně začne mrzet, žes toho Passata nevzal.
14. Ať máš peněz kolik máš, vždy ti na koupi auta chybí patnáct procent.
15. Vůbec nejlépe budeš o svém autě vyprávět tomu, komu ho budeš chtít jednou... prodat.
Tak hodně štěstí za volantem. Život je krásnej, nekaž si ho v autobusu.
01. Koupi auta si pořádně rozmysli, holku, tu vyměníš lehce, nezapomeň, že s autem budeš žít v garáži na hromádce nuceně dalších dvacet let.
02. Auta se dělí na dvě zásadní kategorie - šunky a děla. Dělo, to je to, co ti stojí v garáži. Šunky jsou všechna ostatní.
03. Pojmy jako lux, prémie či supermainstream se nezatěžuj. Nezapomeň, že tvoje auto je takový klenot, že ho nedokážou správně zařadit ani kapitáni automobilového průmyslu.
04. Uši nastraž až u kategorie Low-end. Přeci jenom tuhle kategorii laskavě přenech jinejm, auto a majitel by se měli doplňovat, nikoliv překrývat.
05. Nejsou špatná auta, jsou jenom špatné koupě.
06. Ano, můžeš si být jistý, model auta, který sis vyhlédl si před tebou koupilo už pár set tisíc takovejch nešťastníků, jako jsi ty.
07. Jdeš-li do bazarového produktu, nepočítej s ničím a počítej se vším, klidně začni sázet sportku, máš větší naději, že vyhraješ první, než že se ti to nevysype.
08. Pokud se ti líbil film "Za plotem", měl bys vědět, že mezi zvířaty a auty je rozdíl.
09. Nejvíc to bazarovému autu sluší právě za tím plotem.
10. Kupuješ-li auto nové, mělo by být na první pohled patrné, kdo koho koupil.
11. Můžeš si být jistý, že perpetuum mobile zatím nikdo nevymyslel. Při placení u pumpy si tuhle skutečnost do půl roku dokonale osvojíš.
12. Každé auto se časem zmenšuje. Říká se tomu zákon zachování důstojné energie. Proto si auto kupuj o číslo větší. Nebudeš si muset alespoň za rok nastavovat kšandou bezpečnostní pásy.
13. Pokud si nekoupíš Passata, je úplně jedno co si koupíš. Do půl roku tě stejně začne mrzet, žes toho Passata nevzal.
14. Ať máš peněz kolik máš, vždy ti na koupi auta chybí patnáct procent.
15. Vůbec nejlépe budeš o svém autě vyprávět tomu, komu ho budeš chtít jednou... prodat.
Tak hodně štěstí za volantem. Život je krásnej, nekaž si ho v autobusu.
ak sa ti jeho prispevok nezda ako vysmech majitelom aut znaciek renault, kia apod, tak potom je mi luto.
ukaž mi kde se vtom textu někomu posmívá? Popsal jen realitu, já nejspíš spadám do kategorie "bazarový kovboj" a jsem v ní,protože chci? Ne,jsem v ní,protože jako student navíc nemám. Promiň ale trochu nadhledu by ti neuškodilo 😉
Máš jistotu, že jsou všichni ti zákazníci z řad výše zmíněných?Nemalé procento z toho jsou firmy...
A bez omezení peněz to nejlepší auto ve své třídě není 😄 , to se člověk začne spíše ohlížet po značkách jako bmw, MB nebo audi.
A bez omezení peněz to nejlepší auto ve své třídě není 😄 , to se člověk začne spíše ohlížet po značkách jako bmw, MB nebo audi.
Nechci tady rozbíhat další diskuzi na téma Kvalita.
Najdi si to v gůglu, nebo kdekoli na internetu. Pramenů je dost. Začni třeba u wikipedie. Nemusíš věřit mě, ale tomu co najdeš. :-!
Najdi si to v gůglu, nebo kdekoli na internetu. Pramenů je dost. Začni třeba u wikipedie. Nemusíš věřit mě, ale tomu co najdeš. :-!
nesuhlasim. kvalita nie je to co ty opisujes - to by potom fico bol naozaj najkvalitnejsi .. 8-s
Už sem si myslel (mylně), že význam pojmu kvalita, je znám všem diskutérům. Není.
Nokia se prodává proto, že mix jejich vlastností, které se označují souhrnným slovem kvalita, je nejlepší (pro největší skupinu lidí).
:-!
PS: Kvalita se nerovná a nikdy nerovnala pojmu spolehlivost.
Nokia se prodává proto, že mix jejich vlastností, které se označují souhrnným slovem kvalita, je nejlepší (pro největší skupinu lidí).
PS: Kvalita se nerovná a nikdy nerovnala pojmu spolehlivost.
uz som na teba naozaj nechcel reagovat, ale tesim sa, ze tymto prispevkom si pochopil co som chcel povedat vyssie tym, ze to, ze je VW prve v europe v predaji nehovori o "kvalite" (nec si uz pod tym predstavujes cokolvek) jeho aut. su skratka najpredavanejsie, pretoze sa najlepsie triafaju do vkusu ludi. pozor: nedokazuje to ani opak.
vid moj 😉 vsetkych GTI/koncern ritolezov som tam nasupal a nemusim citat tie ich zvratky!
* GTI * RS * Dinar * Iudex * BaracudaJ * WinDiesel * yaroukh * Emel * Parda71 * rest * Falco * vrkuboy * acALIEN * Ronault * www.skodaoctavia.cz * T613 * Dreede * jossalito * pingi * Klaudius * King of rain * Deception * mikesh * chlapecx * ER * Mr. Sarcastic * white label * Rider-1 * maxo * bojler_ * ke * jaros38 * FX *Ji/Ri *
* GTI * RS * Dinar * Iudex * BaracudaJ * WinDiesel * yaroukh * Emel * Parda71 * rest * Falco * vrkuboy * acALIEN * Ronault * www.skodaoctavia.cz * T613 * Dreede * jossalito * pingi * Klaudius * King of rain * Deception * mikesh * chlapecx * ER * Mr. Sarcastic * white label * Rider-1 * maxo * bojler_ * ke * jaros38 * FX *Ji/Ri *
najlepsie je to, co dokaze okolo seba sirit poriadny rozruch, robit najvacsiu sou a pod. Presne ako koncern....velka sou a za tym priemerna a poruchova produkcia. Ale stado to nevidi!
Skvělé, skvělé GTI právě se koukáš do nastaveného zrdcadla, dej místo Renault VW a jsi doma....vůbec Tě nepopichuji, protože to platí pro jiné diskutující obráceně tj. že na VW reagují jako býk na červený hadr.
Neexistuje něco jako obecně nejlepší značka, nejlepeší auto. Vždy platí, že existuje nejlepší auto pro mne, pro Tebe...nebo nejlepší auto z hlediska prodeje etc.
Kdybych měl rodinu a rešil auto do 300K a věděl, že musím pobrat manželku, dítě a psa a mít trochu pocitu bezpečnosti tak jdu do Megana a je jedno, že Golf je "tisíckrát" lepší, prostě za ty prachy nevyrábí a nenabízí výbavu, konfort kvalitu jako Renault....., kdbybych hledal auto v cenové hladině 1,5 mio tak taky nejdu do Renaultu, že?
Takže neexistuje nic jako Golf nejlepší ve své třídě bez omezení peněz, protože je to virtuální realita.
:yes:
Neexistuje něco jako obecně nejlepší značka, nejlepeší auto. Vždy platí, že existuje nejlepší auto pro mne, pro Tebe...nebo nejlepší auto z hlediska prodeje etc.
Kdybych měl rodinu a rešil auto do 300K a věděl, že musím pobrat manželku, dítě a psa a mít trochu pocitu bezpečnosti tak jdu do Megana a je jedno, že Golf je "tisíckrát" lepší, prostě za ty prachy nevyrábí a nenabízí výbavu, konfort kvalitu jako Renault....., kdbybych hledal auto v cenové hladině 1,5 mio tak taky nejdu do Renaultu, že?
Takže neexistuje nic jako Golf nejlepší ve své třídě bez omezení peněz, protože je to virtuální realita.
:yes:
do istej miery s tebou suhlasim. ide o to neznizit sa na tu osobnu uroven, ktoru basnik / klamar / demagog GTI a arogantny nafukanec jossalito predvadzaju.
osobne mi vobec auta koncernu nevadia, niektore sa mi pacia a niektore patria naozaj medzi spicu svojej triedy. nevadi mi ani, ze koncernu niekto konkretny fandi, je to to iste ako ze ja fandim napr. mazde alebo BMW alebo aj francuzskym znackam (viem, divoka kombinacia). vadi mi ked si niekto osvojuje patent na rozum, je arogantny a diskusie neustale zamoruje svojimi nic nehovoriacimi blabolmi.
to vsak plati aj pre druhu stranu a preto by bola skoda sa dostat na uroven misiaka, nie?
osobne mi vobec auta koncernu nevadia, niektore sa mi pacia a niektore patria naozaj medzi spicu svojej triedy. nevadi mi ani, ze koncernu niekto konkretny fandi, je to to iste ako ze ja fandim napr. mazde alebo BMW alebo aj francuzskym znackam (viem, divoka kombinacia). vadi mi ked si niekto osvojuje patent na rozum, je arogantny a diskusie neustale zamoruje svojimi nic nehovoriacimi blabolmi.
to vsak plati aj pre druhu stranu a preto by bola skoda sa dostat na uroven misiaka, nie?
...si tu dva dni aj s cestou a ides o mne vyhlasovat, ze som antiVW? Hm...ak je vo mne nenavist ku koncernu, tak to len vdaka auto.cz a jej diskusnej "elite" ako su GTI a jeho patolizaci! A na rozdiel od teba nemam problem povedat (napisat) druhym svoj nazor, ako ty nazyvas pravdu a potom je jasne, ze tu urcitym ludom vadim. Uz nie sme v totalite. A mna nazory GTI-iho primitivov zaujimaju asi tak, ako vlanajsi sneh!
Mezi oblíbenci homosexuálů není k vidění žádný Renault. Ani francouzské vozy obecně. Ale koncern je zde obsazen až až...
Mám - li diskusní pravidla shrnout, řeknu následující -jsem pro svobodu názorů, avšak s přítomností korektnosti a, pokud možno, absencí urážek. Toť vše.
Mám - li diskusní pravidla shrnout, řeknu následující -jsem pro svobodu názorů, avšak s přítomností korektnosti a, pokud možno, absencí urážek. Toť vše.
Díky tomu, že redakcí projdou ročně desítky ne li stovky aut, mají možnost srovnání takových drobností, na které bežný člověk hned tak nepřijde. Mají nadhled. Já s redakcí problém nemám. Většina testů dává pouze rámcový pohled na věc, nikoli axiomatické fakta. :-!
Jak to tak čtu, je potřeba už konečně napsat tu pravdu silničních pravd. Jo, uznávám, všechno je vlastně úpně jinak - evropská elita (to tu už jednou psal kolega) jezdí zásadně Renaulty. Osobně bych to ještě rozšířil o elitu Česka a Slovenska. Jasně, ta ovšem jezdí cee´dy. No, a pak už je to jednoduchý - BMW, to jsou jen auta pro děti zbohatlíků, Ferrari je jen komerční haraburdí, Porsche vyrábí jednu šunku sto let, na víc nemá, Audi je vlastně jen převlečená škodovka a Mercedesy, to jsou než vraky pro starý dědky. A tak nám normálním zbejvá akorát mistrovská Panda. Má sice kolem padesáti koní, ale když si tak lehnem na postel a představíme si, že máme vlastně skoro maserati, není to zas tak špatnej kauf.
Prostě, jak píšu, na silnicích je všechno jinak než na diskuzi. Festovní brava a punta, do toho milionářskéj vozejk Croma, sem tam nějakej hyundai, a jako třešnička na lehce okoralým bochníku - cešestka. Nikdo ji sice nikdy neviděl, ale prej je to světový dělo.
Tak štastnou cestu a veselej novej rok ti přejou ve tvým autozoufání všichni eurodrzci v emtrojkách, v caymanech, v devětsetjedenáctkách v ceeleskách, v erosmách, v geteičkách, v estečkách, eresách... prostě všichni ti, kteří jezdí auta, která jezdit... chtějí. Na rozdíl od tebe, který jezdíš výhradně auta, která jezdit... musíš.
BRAVO AUTA :yes:
Prostě, jak píšu, na silnicích je všechno jinak než na diskuzi. Festovní brava a punta, do toho milionářskéj vozejk Croma, sem tam nějakej hyundai, a jako třešnička na lehce okoralým bochníku - cešestka. Nikdo ji sice nikdy neviděl, ale prej je to světový dělo.
Tak štastnou cestu a veselej novej rok ti přejou ve tvým autozoufání všichni eurodrzci v emtrojkách, v caymanech, v devětsetjedenáctkách v ceeleskách, v erosmách, v geteičkách, v estečkách, eresách... prostě všichni ti, kteří jezdí auta, která jezdit... chtějí. Na rozdíl od tebe, který jezdíš výhradně auta, která jezdit... musíš.
BRAVO AUTA :yes:
I když to udělám, tak pořád to nevysvětluje tvůj přízpěvek. Teď budeš dookola uhýbat a říkat, že my to neumím pochopit a že nám to vysvětlovat nebudeš a tak dookola.
tu jedna ale tu druhu striebornu este pohladam😒br />
[odkaz]
vies si predstavit, ako musi taka ohradka v kufru posobit na zakaznikov Skody? Pre nich to musi byt lepsi tahak ako protikolizny system v Lexuse 😉 [odkaz]
vies si predstavit, ako musi taka ohradka v kufru posobit na zakaznikov Skody? Pre nich to musi byt lepsi tahak ako protikolizny system v Lexuse 😉 [odkaz]
A ty to snáď vieš...? Tak by som prosil vysvetlenie, zdá sa, že tento termín asi tiež dobre nechápem...
Ty sa snaž radšej čítať a pochopiť, kým vyplodíš zase nejakú hlášku. To, na čo som poukázal, nezáleží na tom, čo kto kedy napísal. Ide iba o to, že niekedy proste melieš dookola to isté jak papagáj, ktorého iné nenaučili...
Dej mi odkaz, protože to snad ani není možné >😁
Na tu fabii je zde [odkaz]
Jsem *** že jsem si nekoupil ten úsporný a závodnický motor 1,2 HTP 😒
Na tu fabii je zde [odkaz]
Jsem *** že jsem si nekoupil ten úsporný a závodnický motor 1,2 HTP 😒
Nene, to je neco jineho, test redakce a osobni preference musi byt prece absolutne odstrizene, pokud chci byt objektivni v hodnoceni.
Taky mam nokii, nestezuju si a oktavku taky ridim, taky si nestezuju, ale kdyz se svezu v necem jinem nebo mam v ruce jiny mobil, jsem schopny uznat, ze je lepsi a v cem, o to mi jde - tohle by mela redakce prece delat!
Taky mam nokii, nestezuju si a oktavku taky ridim, taky si nestezuju, ale kdyz se svezu v necem jinem nebo mam v ruce jiny mobil, jsem schopny uznat, ze je lepsi a v cem, o to mi jde - tohle by mela redakce prece delat!
Zůstanu li u terminologie mobilů, tak ti každej uživatel na adresu Nokie řekne jedno - jsem na něj zvyklý, telefon je jednoduchý, dobře a intuitivně se ovládá. Má prostě ty "přijemné" funkce (UI), které uživatelé oceňují.
Už vůbec bych sem netahal Novu, případně Fica, jakožto "komodity" které člověk opravdu nemusí "kupovat" a dostane je přidělený.
Už vůbec bych sem netahal Novu, případně Fica, jakožto "komodity" které člověk opravdu nemusí "kupovat" a dostane je přidělený.
A jake vozy uprednostnuji ti evropsti "chlapci" ? 😉 Predevsim Velky Satis byl jejich vozem vlhkych snu.
Ale ted k veci: myslim, ze bychom si meli polozit otazku, proc sem vlastne ta nase komunita psavcu chodi. Ja osobne sem chodim predevsim pro pobaveni. Obcas zde zanecham neco ze svych relativne drahych zkusenosti, protoze se neskromne domnivam, ze tomu, kdo umi cist a premyslet, by se nektere z nich mohly hodit - nejlepe jako namet k zamysleni, no a tem, kteri se zamyslet neumi, potom alespon k pobaveni. Tem, kteri neumi ani premyslet, ani se bavit, s temi mejme soucit 😉
Kdyz jsem mluvil o tom, proc sem chodim, povim jeste, co mi nejvic vadi: nejsou to kupodivu hloupe prispevky, protoze kazdy ma pravo vyjadrit svuj nazor a ja zadny "hate list" aktivovany nemam. Vadi mi otresna gramatika nekterych pisatelu, jak ceskych, tak slovenskych. Je tezke verit prispevku, ktery se vychlouba svymi "bohatymi" zkusenostmi s vozy s cenou nad milion korun a pritom dava svym vyjadrovanim najevo, ze nedostudoval zakladni skolu... Myslim, ze nemusime byt vsichni pratele, nekteri z nas se tady docela pekne "stengruji" (ostatne viz vyse), ale nemelo by to prerust v osobni urazky a vyjadrovani by melo byt na urovni - a to vcetne gramatiky. Diky vsem, kdo si to precetli a preji vse dobre do noveho roku!
Ale ted k veci: myslim, ze bychom si meli polozit otazku, proc sem vlastne ta nase komunita psavcu chodi. Ja osobne sem chodim predevsim pro pobaveni. Obcas zde zanecham neco ze svych relativne drahych zkusenosti, protoze se neskromne domnivam, ze tomu, kdo umi cist a premyslet, by se nektere z nich mohly hodit - nejlepe jako namet k zamysleni, no a tem, kteri se zamyslet neumi, potom alespon k pobaveni. Tem, kteri neumi ani premyslet, ani se bavit, s temi mejme soucit 😉
Kdyz jsem mluvil o tom, proc sem chodim, povim jeste, co mi nejvic vadi: nejsou to kupodivu hloupe prispevky, protoze kazdy ma pravo vyjadrit svuj nazor a ja zadny "hate list" aktivovany nemam. Vadi mi otresna gramatika nekterych pisatelu, jak ceskych, tak slovenskych. Je tezke verit prispevku, ktery se vychlouba svymi "bohatymi" zkusenostmi s vozy s cenou nad milion korun a pritom dava svym vyjadrovanim najevo, ze nedostudoval zakladni skolu... Myslim, ze nemusime byt vsichni pratele, nekteri z nas se tady docela pekne "stengruji" (ostatne viz vyse), ale nemelo by to prerust v osobni urazky a vyjadrovani by melo byt na urovni - a to vcetne gramatiky. Diky vsem, kdo si to precetli a preji vse dobre do noveho roku!
To je to samé jak TV Nova. nejsledovanější, ale ne nejlepší. Pro mě osobně je nejdůležitější při koupi auta dojem, který ve mě to auto vzbudí. Tady na server chodí lidi, které auta baví, ale ,,tam venku´´ 😉 dá dost lidí na vlivy z okolí, viz několikrát omílané soused Franta má atd...
Nie si ty pako? Akoby nebolo jedno, kedy prídem. Alebo ty nečítaš celé vlákno, kým doňho niečo napíšeš?
K něčemu tvé podivení připodobním.
Mobilní telefony Nokia jsou jedny z nejprodávanějších na světě, ale nejsou zdaleka nejvybavenějšími, nejhezčímiči a nejlevnějšími. Proč tomu tak je?
Mobilní telefony Nokia jsou jedny z nejprodávanějších na světě, ale nejsou zdaleka nejvybavenějšími, nejhezčímiči a nejlevnějšími. Proč tomu tak je?
no moje.auto.cz je kapitola sama o sebe (teda uzivatelia). Napriklad vcera som sa dozvedel, ze Octaviu vyradenu z firmy (pod 300 000km urcite nema) si kupil 25 rocny borec z bazaru a mala len 79 000 km! Dalej som sa dozvedel, ze Octavia je to najlepsie, co trh ponuka, ze ma lepsi podvozok jak kamosove BMW 7, ze motor (1,6) dokaze zrychlit tak, ze necha vsetkych v krizovatke, atd., atd.
No a napokon som sa dozvedel, ze dotycny ma 5 rokov vodicak a prve styri roky mu skvele sluzil Favorit.
Takze po precitani takej recenzie tu Octaviu jednoducho musis kupit! 😉
No a napokon som sa dozvedel, ze dotycny ma 5 rokov vodicak a prve styri roky mu skvele sluzil Favorit.
Takze po precitani takej recenzie tu Octaviu jednoducho musis kupit! 😉
Zkus e zaměřit na čas příspěvku. Nemůžu zato, že někteří patróni napíšou nesmysl v několika vláknech a když reaguji, nově příchozím se to zdá nekonzistentní. :-!
Ona se tam ta skupina testů mění po každém refreshi z určité skupiny testů. Četl jsem ji též a nějaké jednoznačné resumé z toho nevyšlo. Podle dostupných údajů byl ve většině lepší focus, ale nemohlo se přece říct, že je lepší než octavia >😒] Osobně se mi ve focusu (ikdyž sedan) jezdí líp než v octavii. Osobní názor!
Tak proto se mu říká že má 17 let >😁 .Ale takhle nevědomky na sebe napsat pravdu to chce pořádný kus odvahy.
P.s.:Jestli má jeho auto(I když podle jeho ID žádné nemá) délku 77 cm tak to musí být tahací kačer i s provázkem >😒] .
P.s.:Jestli má jeho auto(I když podle jeho ID žádné nemá) délku 77 cm tak to musí být tahací kačer i s provázkem >😒] .
Jediné spravedlivé recenze jsou od někoho, kdo nemá předsudky, kdo se neštítí různých značek(Nebo jiného porovnávání než škoda vs. celý svět) a kdo není závislý na penězích z reklamy.
Automaticky by vypadla ze hry redakce auto.cz a pak 4/5 lidí z moje.auto, kteří hodnotí škodu fabii jako nejlepší povoz i když v životě nejeli s žádným konkurentem.Nehledě na to, že se pak člověk dočítá zajímavostí že se dá s 1,2HTP závodit s BMW 330.Nekecám v jedné recenzi na fabii s tím motorem(Kombi) je to napsáno.Samozřejmně že je fábie ve všech recenzích bezchybná(No nebudu si auto hanit, že?).
Troufnu si říct, že objektivní recenzi dokáže napsat jedině člověk který splnuje všechny body nahoře a nebojí se zkritizovat i vlastní vozidlo.
P.s.:A nebo číst recenze tam, kde škodovka nemá pařáty.
Automaticky by vypadla ze hry redakce auto.cz a pak 4/5 lidí z moje.auto, kteří hodnotí škodu fabii jako nejlepší povoz i když v životě nejeli s žádným konkurentem.Nehledě na to, že se pak člověk dočítá zajímavostí že se dá s 1,2HTP závodit s BMW 330.Nekecám v jedné recenzi na fabii s tím motorem(Kombi) je to napsáno.Samozřejmně že je fábie ve všech recenzích bezchybná(No nebudu si auto hanit, že?).
Troufnu si říct, že objektivní recenzi dokáže napsat jedině člověk který splnuje všechny body nahoře a nebojí se zkritizovat i vlastní vozidlo.
P.s.:A nebo číst recenze tam, kde škodovka nemá pařáty.
Pravopisne, stylisticky, myslienkovo = perfektny text :yes😒br />
Az na to, ze si zo vsetkych, ktori GTI nemusia spravil mentalne zaotalych pubertakov, ale to ti odpustim 😉
Az na to, ze si zo vsetkych, ktori GTI nemusia spravil mentalne zaotalych pubertakov, ale to ti odpustim 😉
Já bych řekl, že hatelist není jen pro odstranění těch, kteří tě urážejí, ale i toho, co nechtějí slyšet pravdu. Jinak souhlas :yes:
"Až teď"? To jako diskuze se mění v čase? Myslíš jako, že to co jsi napsal se za 20 minut nějak přepíše? Pokud tuhle diskuzi budu číst za dva roky, tak na mě bude stejně působit jako teď, protože se nic nesmaže a vše bude stejně napsáno, takže tento tvůj argument korunuji jako tuto diskuzi jako nejslabší.
mozno si to zle pochopil. Ale ich nenavistne prispevky su prejavom zavisti. Napisat do diskusie pod clanok o Renaulte, ze jeho sused si kupil Megana, co je sracka nad sracky moze len nekompletny jedinec! By som ho chcel vidiet, keby nasiel odvahu a siel za tym susedom osobne. Ale zjavne sa s takymi ludmi (co posudzuju druhych podla auta) nikto v okoli nebavi, tak sa realizuju tu.
no prave pre jej "kvality" sa neobjavuje v TOP 25 v europskych krajinach 😉 (teda okrem CR, SR a Polska)
ja zaujimave, ze vsetkych nabada k akemusi MIU a sam neprezradi o sebe nic. Ani auto, ani vek, zamestnanie, nic.
Viem si predstavit, ze jeho vrodene nedemokraticke a totalitne spravanie by malo za nasledok nieco, co by prekonalo komunizmus, fasizmus, stalinizmus a pod.
Jeho nadsene prejavy by pocuvali volici s otvorenymi ustami a stracali by nadsenim dych - ovsem len z radov: alkoholikov, romov, fetakov, senilnych dochodcov a mentalne zaostalych.
GTI je ako vodca sekty - prazdne, bezvyznamne, lzive a demagogicke vyjavy svojej duse a desiatky blbeckov s blazenym udivom v ociach ho nasleduju. Urcite sa raz v mediach objavi sprava😒br /> "Dnes rano objevila mostecka policie na soukromem pozemku mestske casti Vtelno 21 mrtvol. Prvotni obhlidka prokazala, ze se jedna o masovou samovrazdu bez ciziho zavineni. Podle prvniho vysetrovani se jedna a cleny nezname sekty. V prostorech cele vily byli znaky automobilky VW, ve dvorku byli odstavene stare ojetiny z koncernove produkce a obeti meli vytetovane znaky VW na leve strane hrudniku, blizko srdce. Policie udelila na tento pripad informacni embargo."
>😁
Viem si predstavit, ze jeho vrodene nedemokraticke a totalitne spravanie by malo za nasledok nieco, co by prekonalo komunizmus, fasizmus, stalinizmus a pod.
Jeho nadsene prejavy by pocuvali volici s otvorenymi ustami a stracali by nadsenim dych - ovsem len z radov: alkoholikov, romov, fetakov, senilnych dochodcov a mentalne zaostalych.
GTI je ako vodca sekty - prazdne, bezvyznamne, lzive a demagogicke vyjavy svojej duse a desiatky blbeckov s blazenym udivom v ociach ho nasleduju. Urcite sa raz v mediach objavi sprava😒br /> "Dnes rano objevila mostecka policie na soukromem pozemku mestske casti Vtelno 21 mrtvol. Prvotni obhlidka prokazala, ze se jedna o masovou samovrazdu bez ciziho zavineni. Podle prvniho vysetrovani se jedna a cleny nezname sekty. V prostorech cele vily byli znaky automobilky VW, ve dvorku byli odstavene stare ojetiny z koncernove produkce a obeti meli vytetovane znaky VW na leve strane hrudniku, blizko srdce. Policie udelila na tento pripad informacni embargo."
>😁
Tak to se redakce zase predvedla...nezlobte se na me, nemam nic ani proti jednomu autu, pred testem bych nevedel, co vzit, ale po testu je to jasne. Pokud nebudu cist vase resume, soudny clovek nemuze vzit jinou volbu nez Focus! Psat do minusu, ze nema vtipne vychytavky jako Octavka, to je hovadina na n-tou. Ale ze se musi kvuli rovne podlaze dokoupit podlaha za nekolik tisic, to nechate bez komentare!
Sami pisete, ze tyto auta jsou pro rodinu, te je bazarova cena ukradena, protoze toto auto jim bude slouzit deset let!
Skoda dela auta srovnatelna s konkurenci, ale takhle ji trapne vyzdvihovat...probudte se konecne...
Sami pisete, ze tyto auta jsou pro rodinu, te je bazarova cena ukradena, protoze toto auto jim bude slouzit deset let!
Skoda dela auta srovnatelna s konkurenci, ale takhle ji trapne vyzdvihovat...probudte se konecne...
Už ani nebolí >😁
Accord má možná dobrý sedačky, ale jinak mě nechává (ted hlavně designem) zcela chladným
Accord má možná dobrý sedačky, ale jinak mě nechává (ted hlavně designem) zcela chladným
Že tě bolí záda >😁
P.S. Bez debat ta nejlpší křesla mezi Japonci má Accord. I většina Evropy na ně zírá z povzdálí :yes:
P.S. Bez debat ta nejlpší křesla mezi Japonci má Accord. I většina Evropy na ně zírá z povzdálí :yes:
Když chceš napsat pořádnej příspěvek do diskuze, nesmíš být nula. Vlastně můžeš, protože i tak zaujme.
Přečti článek z 1/5 (případně nastuduj vloženou tabulku), vlítni do diskuze, přelešti brejle, protáhni si prsty a za pomoci dravce ulov někoho, do koho můžeš střílet.
Stejká ti pot, oči se klepou. Zespodu cejtíš takový tlačení a přitom nikde zmínka o koncernu. Co se bude dít? Takhle to nemůžeš nechat. Hlavou ti problikne magická zkratka ostrého golfu. GTI! Ale ne, tohle není sen, nejezdíš s ním, to je ten brutal VW fan, který ti nedá spát. Tedy ten chlapík, ne to auto. Smočíš párek do hořčice a mastné ruce otřeš do kalhot. Popostrčíš si brejle na nose, potáhneš nudle do nosu a své roztěkané prsty položíš na klávesnici. Zmáčkneš page down, klikneš do políčka titulek a napíšeš nesmyslný nadpis v podobě "už se těšim". Psát musíš výhradně gramaticky špatně a ostříleně ostře. Pak bude mít tvůj příspěvek šanci vyvolat rozruch.
Dnes ho dostanu, pomyslíš si. Prsty cvakají zběsile, máma odvedle řve, ať do toho tak netřískáš a brácha z palandy říká, jestli by sis nemoh vzít konečně nějaký kalhoty. Nemůžeš. Ani to ani to. Prostě to nejde. Zpocená hlava je o řádek pozadu za prsty, ale stejně to jede.
Tak, máš to. 2 odstavce o 20 větách, které tě mají poní... ehm, chtěl jsem říci, které mají znázornit tvůj názor na toho ostrého hatche. STI, tedy GTI. Tedy chlapíka, ne auto. Příspěvek si po sobě neprocházíš, je to zcela zbytečné. Děláš dobře, mohl by sis totiž svou srajdu rozmyslet a smazat ji. My bychom se pak nebavili.
Znovu namočíš párek do hořčice, ukousneš, utřeš pracky a za klepajícího se kurzoru klikáš na odeslat příspěvek. Je to tam!
Regovat můžeš pouze v pár slovech, případně neustále dokola opakujícími se větami. A pouze na mistra!
A takhle, takhle se, vážení, tvoří flame 😄
Přečti článek z 1/5 (případně nastuduj vloženou tabulku), vlítni do diskuze, přelešti brejle, protáhni si prsty a za pomoci dravce ulov někoho, do koho můžeš střílet.
Stejká ti pot, oči se klepou. Zespodu cejtíš takový tlačení a přitom nikde zmínka o koncernu. Co se bude dít? Takhle to nemůžeš nechat. Hlavou ti problikne magická zkratka ostrého golfu. GTI! Ale ne, tohle není sen, nejezdíš s ním, to je ten brutal VW fan, který ti nedá spát. Tedy ten chlapík, ne to auto. Smočíš párek do hořčice a mastné ruce otřeš do kalhot. Popostrčíš si brejle na nose, potáhneš nudle do nosu a své roztěkané prsty položíš na klávesnici. Zmáčkneš page down, klikneš do políčka titulek a napíšeš nesmyslný nadpis v podobě "už se těšim". Psát musíš výhradně gramaticky špatně a ostříleně ostře. Pak bude mít tvůj příspěvek šanci vyvolat rozruch.
Dnes ho dostanu, pomyslíš si. Prsty cvakají zběsile, máma odvedle řve, ať do toho tak netřískáš a brácha z palandy říká, jestli by sis nemoh vzít konečně nějaký kalhoty. Nemůžeš. Ani to ani to. Prostě to nejde. Zpocená hlava je o řádek pozadu za prsty, ale stejně to jede.
Tak, máš to. 2 odstavce o 20 větách, které tě mají poní... ehm, chtěl jsem říci, které mají znázornit tvůj názor na toho ostrého hatche. STI, tedy GTI. Tedy chlapíka, ne auto. Příspěvek si po sobě neprocházíš, je to zcela zbytečné. Děláš dobře, mohl by sis totiž svou srajdu rozmyslet a smazat ji. My bychom se pak nebavili.
Znovu namočíš párek do hořčice, ukousneš, utřeš pracky a za klepajícího se kurzoru klikáš na odeslat příspěvek. Je to tam!
Regovat můžeš pouze v pár slovech, případně neustále dokola opakujícími se větami. A pouze na mistra!
A takhle, takhle se, vážení, tvoří flame 😄
Ad poslední odstavec. Na to jsi měl myslet již při svém prvním příspěvku na téma cenzura. Taky ti to zde napsalo více lidí. Tak si to zkus konečně přiznat. :-!
Někteří si stěžovali na přehršel offtopic a flame příspěvků a tohle je prostě jedno z možných řešení. Stejně jako x dalších.
Samozřejmě, že se to nebude lidem líbit, komu se kdy líbilo, když jsi odstraňoval jeho obsah.
Měl by jsi začít uvažovat jako dospělý jedinec a ne jako mladý omezenec, jež musí do světa rychle vykřičet svůj názor. Bezmyšlenkovitě 😉
Samozřejmě, že se to nebude lidem líbit, komu se kdy líbilo, když jsi odstraňoval jeho obsah.
Měl by jsi začít uvažovat jako dospělý jedinec a ne jako mladý omezenec, jež musí do světa rychle vykřičet svůj názor. Bezmyšlenkovitě 😉
Problém je ten, že mentalita českého národa a o to více zdejších "diskutérů", je rozdílem asi jeden vesmír. Co funguje v UK, USA apod. nemusí a taky mnohdy nefunguje u nás. Příkladů jsou kopy.
Netvrdím, že je to technicky neproveditelné, všechno jde, ale je to nefunkční kvůli smýšlení zdejší "komunity".
Věřím, že pouze zkušenost a pochopení mentality národa může vést k tomu, abys pochopil o co mi tu jde. Zatím se tu biješ za "svou práci" ale uniká ti problém, proč a k čemu bys tu práci dělal. Takový ten efekt pracnost/funkčnost. V tomto případě: velmi pracné a minimálně funkční. Náš národ je velmi háklivý na cenzuru, žádný cenzor nikdy nebude spravedlivý, každý bude tendenční, ať už z pokynu jeho chlebodárce, nebo z důvodu, že je to obyčejný emotivní člověk. Sestup z nebes tvořených jasnými pravidly "if, then, else" mezi normální lidi a zkus pochopit jejich chování. :-!
Netvrdím, že je to technicky neproveditelné, všechno jde, ale je to nefunkční kvůli smýšlení zdejší "komunity".
Věřím, že pouze zkušenost a pochopení mentality národa může vést k tomu, abys pochopil o co mi tu jde. Zatím se tu biješ za "svou práci" ale uniká ti problém, proč a k čemu bys tu práci dělal. Takový ten efekt pracnost/funkčnost. V tomto případě: velmi pracné a minimálně funkční. Náš národ je velmi háklivý na cenzuru, žádný cenzor nikdy nebude spravedlivý, každý bude tendenční, ať už z pokynu jeho chlebodárce, nebo z důvodu, že je to obyčejný emotivní člověk. Sestup z nebes tvořených jasnými pravidly "if, then, else" mezi normální lidi a zkus pochopit jejich chování. :-!
Věděl jsem, že použiješ srovnání ke komunismu. Avšak tento přístup funguje na opravdu zavedených zahraničních serverech stylu CNN, NY Times atp. tak proč by nemohl fungovat zde? Mimochodem, dovolím si tvrdit, že tomu rozumím asi tak dvacetinásobně více než ty - tohle je totiž obor, který mne živí.
V jednom odstavci se oháníš tím, že věk roli nehraje, ve druhém na něj upozorníš. Vtipné.
Proč myslíš, že jsem nezažil komunismus? Že nevím, jak to tu fungovalo? Proč bych ti měl věřit tvé poznámky, když jsi se to mohl učit na základní škole v dějepise?
Josi, ukončeme naší žabomyší válku. Nemáš nic, čím by jsi mohl pádně argumentovat, pokud máš zájem, mohu ti nalinkovat studie a články, které potvrdí můj návrh.
V jednom odstavci se oháníš tím, že věk roli nehraje, ve druhém na něj upozorníš. Vtipné.
Proč myslíš, že jsem nezažil komunismus? Že nevím, jak to tu fungovalo? Proč bych ti měl věřit tvé poznámky, když jsi se to mohl učit na základní škole v dějepise?
Josi, ukončeme naší žabomyší válku. Nemáš nic, čím by jsi mohl pádně argumentovat, pokud máš zájem, mohu ti nalinkovat studie a články, které potvrdí můj návrh.
Hele vrabče, mě je jedno jestli ti je padesát nebo vosum (a od nikoho jsem nikdy nepožadoval, aby mi to sdělil), kvalitu příspěvku určuje něco jiného než věk pisatele.
K odstavci druhému, zde se projevuje tvá mladost. O to, co tu popisuješ, se tu čtyřicet let pokoušeli komunisti. Diktovat lidem, co je "nejlepší". A opravdu jim to nevyšlo. Docela pádný argument, nemyslíš?
Diskuze tuzemských zpravodajských serverů je obyčejná žumpa a nic, co bych já (nebo i jiní) zde chtěli zavádět. Nějaké "hodnocení" je díravější, než si asi vůbec sám dokážeš připustit. :-!
K odstavci druhému, zde se projevuje tvá mladost. O to, co tu popisuješ, se tu čtyřicet let pokoušeli komunisti. Diktovat lidem, co je "nejlepší". A opravdu jim to nevyšlo. Docela pádný argument, nemyslíš?
Diskuze tuzemských zpravodajských serverů je obyčejná žumpa a nic, co bych já (nebo i jiní) zde chtěli zavádět. Nějaké "hodnocení" je díravější, než si asi vůbec sám dokážeš připustit. :-!
Řekl jsem cituj mne 😉 a uveď svůj věk. Když tedy víš, kolik je mně, bylo by slušností prozradit to samé na sebe, nemyslíš?
Ok, vezměme to teď z jiného pohledu. Tvrdíš, že nemohu určit co je a co není špatné.
Jak ty můžeš tvrdit, že má idea je špatná? Jak můžeš vědět, že nemůže fungovat? Když v diskuzích funguje všude jinde po světě? Co největší novinové plátky? Tuzemské zpravodajské servery?
Ok, vezměme to teď z jiného pohledu. Tvrdíš, že nemohu určit co je a co není špatné.
Jak ty můžeš tvrdit, že má idea je špatná? Jak můžeš vědět, že nemůže fungovat? Když v diskuzích funguje všude jinde po světě? Co největší novinové plátky? Tuzemské zpravodajské servery?
To si ma zle odhadol,ze kydam na VW.Mam 2 koncernove auta Audi a aj VW.Kydam na teba,lebo si arogantny a tu na diskusii tvaris,ako keby si sprivatizoval patent na rozum.
Bohužel pro tebe tu realitu jsem sto rozeznat. Nepotřebuju tu dělat ramena tím, že budu kydat hnůj na VW.
Zkus někdy chápat toco píšu a nestavěj se pořád do opozice malých fakanů, co okopávaj kotníky a myslí si, že vlastně už všecko znají a všemu rozumí. Viz tvé slaboduché srovnání Fica a VW. :-! :no:
Zkus někdy chápat toco píšu a nestavěj se pořád do opozice malých fakanů, co okopávaj kotníky a myslí si, že vlastně už všecko znají a všemu rozumí. Viz tvé slaboduché srovnání Fica a VW. :-! :no:
Navrhuješ tu nějakého "redaktora" na "cenzuru" příspěvků. Už jen ta myšlenka, kterou ti zde vytklo dost diskutérů, je v podstatě zvrhlá.
Dnes som pozeral film,ktory bol o autistickom(autisticky nema nic spolocne s autom,poznamka pre menej chapavych) chlapcovi.Vsimol som si,ze s nim mas vela spolocneho.Tiez zijes vo vlastnom svete a nevnimas realitu. 8-s
v jednoduchosti je krasa.A uz sa nam tolko nerozculuj ty nas mozgovy atlet,lebo dostanes infarkt. >😁
Já taky ne, ale portské a sladké bordeaux se mi zalíbilo, takže ho mám už docela "napité" 😄. GTI: Stella...no, to radši zůstanu u stejnojmenného piva >😁. PS: Perune, co to japonské heslo znamená?
Kolik tedy?
Nechci se pasovat do role, kdo bude určovat co je a co není lepší. Kde jsem to uvedl? Cituj mne, prosím 😉
Nechci se pasovat do role, kdo bude určovat co je a co není lepší. Kde jsem to uvedl? Cituj mne, prosím 😉
Viz můj příspěvek dole. Jsou věci, který se stejnými měřítky hodnotit nedají. (např. pocitové vjemy)
Ty rozdíly neděláš, protože je nerozeznáš.
Jestli za to může tvůj prostý rozum, to už já neovlivním, zkus to u svých rodičů. :-!
Ty rozdíly neděláš, protože je nerozeznáš.
Jestli za to může tvůj prostý rozum, to už já neovlivním, zkus to u svých rodičů. :-!
ja som len vychadzal z tvojej logiky,ze pre koho alebo pre co sa najviac ludi rozhodlo,tak ten alebo to je najkvalitnejsie. :-!
Mícháš dvě (vlastně i více) věcí dohromady. Kdybys dovedl racionálně uvažovat, věděl bys, že srovnávat nejdou.
Tak tu ze sebe, prosím, nedělej ještě většího troubu. :-!
Tak tu ze sebe, prosím, nedělej ještě většího troubu. :-!
Doufám, že tento svůj baf, jsi schopen podpořit nějakým pádným argumentem.
Nebo zde opět hodnotíš svůj prostý mozek? :-!
Nebo zde opět hodnotíš svůj prostý mozek? :-!
Zaměř se na sebe, zatím jsi tu (nikdy) diskuzi ničím neobohatil. Jen rádobyvtipné žvásty. :-!
Dobré by bylo, kdybys svůj článek, překopírovaný z blogu, mírně poupravil. Ten listopad bije do očí...
A ještě jedna věc, ne nadarmo je VW evropská jednička. Kdyby dělali špatný auta, nidky by se tak neprodávaly...
Na Slovensku ma najvyssie preferencie strana Smer (Robert Fico) a preto podla tvojej logiky to musi byt aj najlepsia strana,lebo keby nebola,tak by ju nikto nevolil...
Alebo Superstar je najlepsi program,pretoze ho najviac ludi pozera...
Na Slovensku ma najvyssie preferencie strana Smer (Robert Fico) a preto podla tvojej logiky to musi byt aj najlepsia strana,lebo keby nebola,tak by ju nikto nevolil...
Alebo Superstar je najlepsi program,pretoze ho najviac ludi pozera...
prvym odstavcom - uvahou o tom, ze GTI pozitivni su "svorcaci" - si skutocne poprel svoj predchadzajuci vcelku rozumny prispevok. skoda ..
to je komedia - ty do diskusii o jednej teme vnasas uplne inu, tvrdohlavym sposobom a ja chcem flejmovat? uistujem ta, ze flejm rozhodne nie je moj ciel. cestne pionierske. vyjadril som len moj nazor na tvoj styl diskutovania, kedze tento clanok pojednava prave o diskusiach.
dovidenia.
dovidenia.
Záměrně zde chceš vyvolat flame. Dej si pohov. Nemám zájem v tomto pokračovat, své vlohy jsi už prokázal. :-!
na to, ze rad diskuterom pises nieco o nepochopeni pisaneho textu, si tieto moje dva nepochopil ukazkovo. alebo to je zamer?
tak este raz, pointa je tu😒br />
"tak si prave prejavil svoju arogantnu stranku "Měl by se léčit a ne psát nesmysly do diskuzí", ktorou mne osobne lezies na nervy.
ps: nezabudni mi vynadat do slovakov a robit si ciarky - to ty rad."
tak este raz, pointa je tu😒br />
"tak si prave prejavil svoju arogantnu stranku "Měl by se léčit a ne psát nesmysly do diskuzí", ktorou mne osobne lezies na nervy.
ps: nezabudni mi vynadat do slovakov a robit si ciarky - to ty rad."
Ono je pro mne velmi komické, diskutovat zde s lidmi, kteří nechápou význam slov, jež používají.
To je k smíchu, ale žel Bohu, mnozí to nikdy nepochopí a budou si myslet, že jen oni přece ví....
To je k smíchu, ale žel Bohu, mnozí to nikdy nepochopí a budou si myslet, že jen oni přece ví....
pointa mojho prispevku je niekde inde a potvrdil si ju opet prvou vetou ("A co mi asi tak zbyde?"). nedivim sa vsak ani trosku.
A co mi asi tak zbyde? Zase je tu další patrón, který neví, co pojem "kvalita" znamená. Jsi toho jasným důkazem. :-!
ak opomeniem to, ze tu naozaj odveci prizvukujes tento fakt staby dokaz, ze VW robi najlepsie auta (som nazoru, ze kvantita nic nehovori o kvalite), tak si prave prejavil svoju arogantnu stranku "Měl by se léčit a ne psát nesmysly do diskuzí", ktorou mne osobne lezies na nervy.
ps: nezabudni mi vynadat do slovakov a robit si ciarky - to ty rad.
:no:
ps: nezabudni mi vynadat do slovakov a robit si ciarky - to ty rad.
:no:
Jsem starší než ty.
Reakce je přesně taková, jaká si zasluhuje. Ty by ses chtěl pasovat do role někoho, kdo bude určovat/diskutovat o tom, jakože nejlepším? Jenže takhle to v životě nechodí, Jsou ti, co umí/prodávají a pak lůzři. A o lůzrech se nediskutuje, páč nezasluhují pozornost. Můžeš s tím nesouhlasit, může tě to popuzovat, ale to ja tak asi vše, co s tím můžeš dělat. :-!
Reakce je přesně taková, jaká si zasluhuje. Ty by ses chtěl pasovat do role někoho, kdo bude určovat/diskutovat o tom, jakože nejlepším? Jenže takhle to v životě nechodí, Jsou ti, co umí/prodávají a pak lůzři. A o lůzrech se nediskutuje, páč nezasluhují pozornost. Můžeš s tím nesouhlasit, může tě to popuzovat, ale to ja tak asi vše, co s tím můžeš dělat. :-!
Eh, mám v sobě více než malé množství Château Lafaurie-Peyraguey 2004 (doporučuju!!!) a ani tak japonsky neumím, kromě reklamních sloganů, nic 😄. Sedala to má lepší určitě.
ono sa to vola metonymia - prikla😜 "citam hviezdoslava", tak sa netvarte, ze ste to nepochopili.
nejde mi do hlavy, preco svoj talent nevyuzijes inde ako tu na fore? Napriklad v politike by si mal take preferencie, ze by si drtil vsetkych. Velmi rychlo by si zo svojho talentu vybuchal poriadny kapital.
Skutocne tu plytvas casom a talentom, myslim to smrtelne vazne, vstup do politiky!
Skutocne tu plytvas casom a talentom, myslim to smrtelne vazne, vstup do politiky!
Neobhajuji "prvenstvo", to se obahajovat nemusí, to je fakt.
Jen se tady snažím někomu vysvětlit, proč tomu tak asi je. Chytrému napověz, hloupého...
Jen se tady snažím někomu vysvětlit, proč tomu tak asi je. Chytrému napověz, hloupého...
Já se bavím o tom, co leze dokázat a kde vidím fakta.
Přání, to je obor jiných "diskutérů". :-!
Přání, to je obor jiných "diskutérů". :-!
Jossalito, kolik je ti? Tuhle reakci jsem čekal, ale doufal, že nepřijde.
Nemám nic proti koncernu! Neříkám, že je nejlepší, neříkám, že je nejhorší, neupírám, že není jedničkou v Evropě.
Sakra, někteří z vás si sedí na vedení
Nemám nic proti koncernu! Neříkám, že je nejlepší, neříkám, že je nejhorší, neupírám, že není jedničkou v Evropě.
Sakra, někteří z vás si sedí na vedení
Přišel`s, až teď. Nechápeš souvislosti, jen máš opět (jak pro tebe typické) hodně "řečí". :-!
Šlápl vedle, ale nemyslím, že by to pochopil. Hodinky/holínky jsou pro něho stejné...oboje se natahují. :-!
Popelka 2.... Kdepak ty Brabčáku hníííízdooooo máááááááš, vvvvv Géeeetéeeiiiiho zádeli.....vždyť ještě léčky málo znáš, málo zdáááá se mi..... >😁
Hlavně, že si ceníš jeho schopnosti vyhmátnout >😁 >😁 >😁 chlapi vy mě bavíte - můžu se dívat? - práce jako každá jiná...
Ale no táááák. Vím, prýštíš štěstím, jako čerstvě za-milovaný, ale Padre, byť trochu míň obratný (zatím) v této naši stáji, je slušný chlap s neskromnou touhou vést nás k morálce.... >😁
Třeba by to mohl Brabčák vzít jako škádlení a máš po ptákách....nebo po kozách? >😁 >😁 😉
Třeba by to mohl Brabčák vzít jako škádlení a máš po ptákách....nebo po kozách? >😁 >😁 😉
Ano, avšak otázkou je, jak se vždy zachová ten, jenž na příspěvek reaguje. Na základě toho vznikají hromádky.
Tudíž je občas třeba lepší nereagovat 😉
Tudíž je občas třeba lepší nereagovat 😉
A tak casto chodim, auto.cz mam zapnuty porad, takze vyznat se tu vyznam obre, jen nemam potrebu se zapojovat do zdejsich zabomysich sporu, tot vse. Ale diskuze nad 100 prispevku si rad prectu, prijemne zpetreni pri pracovnim procesu😊 Sice je to porad to same, ale nektere veci se proste neochodi 😄
>😁 Tahle úvahová rovina mě dokonale míjí. Já na tom cením tvou dokonalou schopnost vyhmátnout diskuzní pravdu... >😁 😉 :yes:
>😁 Tahle úvahová rovina mě dokonale míjí. Já na tom cením tvou dokonalou schopnost vyhmátnout diskuzní pravdu... >😁 😉 :yes:
Výborně... a teď hádej kd👋co je ten "vodič"? Člověk, nebo auto?
Auto za svého "vodiče" nemůže a ani neodpovídá...
P.S. připomínám celý tvůj příspěvek: "ale zase ked sa pozries na cesty ako jazdia Octavie, tak ta agresivita je aj u nich. Na diskusii je neskodna, na cestach zabija. Takze co je lepsie?"
Auto za svého "vodiče" nemůže a ani neodpovídá...
P.S. připomínám celý tvůj příspěvek: "ale zase ked sa pozries na cesty ako jazdia Octavie, tak ta agresivita je aj u nich. Na diskusii je neskodna, na cestach zabija. Takze co je lepsie?"
Máš recht. Ještě aby ses nakonec musel učit číst. Dej si celej svět na index a budeš vysmátej... 8-s >😁
Tož vitaj ve stáji, Padre! 😉 😉 budeš takový GTI bijec. Víš, kam to dotáh Dalibor na slákách... 😉
PS: K téj trafenej husi - sem s ňů - veď já ju pošlu na solárko a jako krém použiju med a pivínko....
PS: K téj trafenej husi - sem s ňů - veď já ju pošlu na solárko a jako krém použiju med a pivínko....
Vypiš tu to celý, Alessio ti bude určitě vděčnej... Ty když netestuješ, Perune, jsi nepoužitelnej...
Když dostal nabídku na pusu od GTI-ho ? Tak se nediv, fanynky si rvou trička a Brabčák aspoň napsal ódu... >😒]
Ještě nám tu ke všemu předhazuj Gustáva Husáka... >😁
P.S. Je prostě vidět, že jsi fajnšmekr na auta a na diskuzích se jim důsledně věnuješ... >😒] :no:
P.S. Je prostě vidět, že jsi fajnšmekr na auta a na diskuzích se jim důsledně věnuješ... >😒] :no:
Právě, že jsem nějakým misteriozním nedopatřením vyhmát´ M.I.U košťála... >😁
P.S. Náhoda, stane se mi to jednou, maximálně dvakrát za deset let... 😉
P.S. Náhoda, stane se mi to jednou, maximálně dvakrát za deset let... 😉
Páč ses na to díval špatnou optikou.... choď tu častěji - jsi srdečně zván, gti uvaří kafe - z Konzumu (snad) a jde se na to... :😉
To je síce pekné, ale keď ten istý, navyše všeobecne známy fakt prezentuješ už niekoľký krát v tej istej diskusii, navyše s témou mimo otázky, kto je predajnou jednotkou v Európe, tak sa niet čo diviť, že za to po tebe niekto skočí, pretože to už môže začať liezť niekomu na nervy. A to si myslím, že nie je problém dotyčného diskutéra, ale tvoj, že píšeš vkuse do zblbnutia to isté, aj keď sa na to už nikto nepýta... 😉
...no a na to musí být dva.... proto, logicky, jsi i ty, vzývači cenzora 😉 , pohonnou hmotou toho, jak ty píšeš a já s tím opravdu nesouhlasím, hromádky smetí.
Teda pri prvnim precteni mi to jako moc velke skadleni neprislo, holt az tak vyhroceny humor nepouzivam, ale okej, nikomu jinemu se to ujete nepozdava, takze proti gustu...
Bravwo pane Košťál. Právwě jste popřel své prvwní příspěvwky. Nesmíš se tak čílit nebo ti praskne cévwka. Ještě jezdíš s Bolkem v buse na kole? Nesmíš si to brát tak osobně. Jsi slušný člověk, o tom žádná a pokud to tak je, tak si tě vážím....prostě choď tu častěji a třeba časem budeš za morální oporu, takového Padre, těch, které gti nebo někdo jiný uštknul.... tak zatím Padre. 😉 😉 :yes:
lenze celu diskusiu tu obhajujes prvenstvo VW! Naco to je dobre? Vsak to vieme a priznali sme ti to. Tak co este chces?
Klid, píši to vše s velkým nadhledem. Ty mé postoje k tvým příspěvkům znáš, o to více mě překvapuje tvá dnešní zdejší aktivita na téma censor. Tak si ještě jednou prečti to mé peesko... Nebo ti snad mám poslat pusu? 😉
Naprostá pravda! :yes: přesně tohle je ten okamžik, kdy se z diskuzí stávají hromádky smetí
Jasně, to nepopírám, sám se občas u příspěvků GTIho bavím. To, jak se umí strefovat do nás ostatních až někdy bere dech :yes😒br />
Dodává zdejším diskuzím šmrnc, je takovou celebritou
Dodává zdejším diskuzím šmrnc, je takovou celebritou
skor mi to pripada akoby miestni pisalkovia typu GTI a jeho banda boli v zivote neuspesni jedinci, ktori sa vozia na 10 rocnych sunkach, sice koncernovych ale starych. Ich susedia si kupuju vozidla roznych znaciek a hlavne su to nove vozy a kedze to u nich sposobuje frustrovanost, tak sa prejavuju aspon tu. Urcite su neuspesni aj v zivote a okruh ich znamych sa rovna okruhu znamych na diskusii, pripadne nule.
Dnes som GTI poziadal o slusnost, aby neurazal, neponizoval majitelov inych znaciek a napisal mi tak arogantnu, primitivnu a tupu odpoved, ze ho radsej zablokujem.
Proste neustale melie prazdne vety bez argumentov, bez sipky slusnosti, bez tolerancie a hlavne vzdy mimo temu! Napisat v clanku o Renaulte "BRAVWO VW" je prejavom maleho prirodzenia, pripadne inej narusenosti.
Tan clovek sa nachadza na samom dne moralnej zumpy a ja som len stastny, ze v mojom okoli nezije tak prizemny clovek.
Dnes som GTI poziadal o slusnost, aby neurazal, neponizoval majitelov inych znaciek a napisal mi tak arogantnu, primitivnu a tupu odpoved, ze ho radsej zablokujem.
Proste neustale melie prazdne vety bez argumentov, bez sipky slusnosti, bez tolerancie a hlavne vzdy mimo temu! Napisat v clanku o Renaulte "BRAVWO VW" je prejavom maleho prirodzenia, pripadne inej narusenosti.
Tan clovek sa nachadza na samom dne moralnej zumpy a ja som len stastny, ze v mojom okoli nezije tak prizemny clovek.
Milý GTI, snad jsem Tě neurazil.
Ne, teď vážně. Proč jsi se tak začal čertit? Proč myslíš, že je příspěvek mířen proti Tobě? Někteří, kteří budou číst tuhle diskuzi, si mohou myslet, že se ozvala potrefená husa. Kdybych Tě neznal, myslel bych si to taky.
GTI, já si tě vážím. Tvých názorů také.
Tak, teď, pokud máš zájem, zareaguj na můj předchozí příspěvek jinak. Nechci reagovat na tenhle, který jsi odstřelil, doufám, od boku a v afektu 😄
Ne, teď vážně. Proč jsi se tak začal čertit? Proč myslíš, že je příspěvek mířen proti Tobě? Někteří, kteří budou číst tuhle diskuzi, si mohou myslet, že se ozvala potrefená husa. Kdybych Tě neznal, myslel bych si to taky.
GTI, já si tě vážím. Tvých názorů také.
Tak, teď, pokud máš zájem, zareaguj na můj předchozí příspěvek jinak. Nechci reagovat na tenhle, který jsi odstřelil, doufám, od boku a v afektu 😄
Tak a je to, konečně bude na diskuzích pořádek. Po registraci nicků nastupuje od prvního února2010 zkušební provoz rozšířené registrace. Díky informacím, které se mi kuloárově dostaly na monitor se už dnes naštěstí můžeme na ten novej režim náležitě přípravit.
Tam jak je na diskuzi nad příspěvkem pole pro nadpis, bude nově zřízená položka. Bude mít zkratku - M.I.U. (motoristické identifikační údaje), nevypisuj to tedy do textu příspěvku, ať v tom od počátku není brajgl. Prej to bude jednoduchý, ale holt si musíme dát pozor na chyby. Aktualizace se bude provádět kvartálně. Bude to hračka. Takže, abys to pochopil, v rubrice MIU bude za sebou několik čísel.
První číslo bude označovat věk. V rocích.
Druhé číslo označuje dýlku tvýho nádobíčka v centimetrech. Klid, klid, myslí se délka auta. Tedy ale, kdo nemá auto, holt tam tu dýlku napsat musí. Naštěstí jde v tomto případě o měřítko v milimetrech, tak by to pro tebe neměl bejt problém. Jo jasně, v erekci. Před mírou nezapomeň napsat kód P jako… no to je vlastně jedno.
Třetí číslo označuje počet aut která jsi vlastnil. Bazarovej brak se ale nepočítá, jde o funglovky. Ti bez auta uvedou kód MK (modrá knížka)
Čtvrté číslo uvádí počet havárek, které jsi zavinil. Plejstejšnový bitky se ale nezapočítávaj. Kolegové bez auta píší kód PS (pomocná stráž)
Páté číslo označuje, kolik jsi jich přefik´na zadním sedadle. Amatéři pod deset uvedou opět jen kód P:0 (zde ve významu… no, to je taky jedno)
Šesté číslo uvedou jen ti, kteří zatím auto nevlastní. Bude to letopočet předpokládaného nákupu auta. Zde ovšem pozor, nejzazším rokem je rok 2065, ale do toho se tu snad vejde úplně každej.
Tak teď to víš a můžeš si celej kód dopředu připravit. Vybral jsem příkladmo referenčního, zprůměrovaného kolegu, kterého znáte z diskuzních klání - znám ho též a tedy zde vypíši jeho lednovej kód, tak to všechno myslím bude přehlednější a lehce pochopitelné.
Tak tedy: MIU: 17 - P77 - MK - PS - P:0 - 2048
No a je to, stačí dopsat nick a sjiždět od prvního listopadu diskuzní peřeje. To bude panečku vodopádů…
Osobně tento nápad velmi oceňuju, oddělí se zrno od plev a aspoň bude jasno jak to komu stojí… tedy jako v garáži.
Tak nezapomeň, od prvního února.
Tam jak je na diskuzi nad příspěvkem pole pro nadpis, bude nově zřízená položka. Bude mít zkratku - M.I.U. (motoristické identifikační údaje), nevypisuj to tedy do textu příspěvku, ať v tom od počátku není brajgl. Prej to bude jednoduchý, ale holt si musíme dát pozor na chyby. Aktualizace se bude provádět kvartálně. Bude to hračka. Takže, abys to pochopil, v rubrice MIU bude za sebou několik čísel.
První číslo bude označovat věk. V rocích.
Druhé číslo označuje dýlku tvýho nádobíčka v centimetrech. Klid, klid, myslí se délka auta. Tedy ale, kdo nemá auto, holt tam tu dýlku napsat musí. Naštěstí jde v tomto případě o měřítko v milimetrech, tak by to pro tebe neměl bejt problém. Jo jasně, v erekci. Před mírou nezapomeň napsat kód P jako… no to je vlastně jedno.
Třetí číslo označuje počet aut která jsi vlastnil. Bazarovej brak se ale nepočítá, jde o funglovky. Ti bez auta uvedou kód MK (modrá knížka)
Čtvrté číslo uvádí počet havárek, které jsi zavinil. Plejstejšnový bitky se ale nezapočítávaj. Kolegové bez auta píší kód PS (pomocná stráž)
Páté číslo označuje, kolik jsi jich přefik´na zadním sedadle. Amatéři pod deset uvedou opět jen kód P:0 (zde ve významu… no, to je taky jedno)
Šesté číslo uvedou jen ti, kteří zatím auto nevlastní. Bude to letopočet předpokládaného nákupu auta. Zde ovšem pozor, nejzazším rokem je rok 2065, ale do toho se tu snad vejde úplně každej.
Tak teď to víš a můžeš si celej kód dopředu připravit. Vybral jsem příkladmo referenčního, zprůměrovaného kolegu, kterého znáte z diskuzních klání - znám ho též a tedy zde vypíši jeho lednovej kód, tak to všechno myslím bude přehlednější a lehce pochopitelné.
Tak tedy: MIU: 17 - P77 - MK - PS - P:0 - 2048
No a je to, stačí dopsat nick a sjiždět od prvního listopadu diskuzní peřeje. To bude panečku vodopádů…
Osobně tento nápad velmi oceňuju, oddělí se zrno od plev a aspoň bude jasno jak to komu stojí… tedy jako v garáži.
Tak nezapomeň, od prvního února.
To je hezky napsané. A nevztahoval bych to jen na gtiho. Ono v tom bychom se mohli najít všichni, do jisté míry.... :yes: :yes: :yes:
Chrůďo, ale to nebyla rýpačka, to je škádlení, víš? Nevyšklebuju se GTImu ani nikomu jinému, kapiš? Prostě ten článek byla nahrávka na smeč tak proč ne.... tak to tak nehroť, jo? A, byť nepřímo, mne neřaď na odpůrce výše zmiňovaného. Já ho beru...a to, světe div se, jsme si nejednou vjeli do vlasů... tak nehronehro a měj se.
Koukám že máš jenom na práci kontrolovat zdejší diskuze, skvělý život co je jen pravda >😁 .
Ty zaujímáš ale z úplně opačného důvodu...
Přestan se pasovat do role nejlepšího přispěvovatele a patentu na kvalitní příspěvek.Vždyt i kostial má rozumnější příspěvek než ty.
Přestan se pasovat do role nejlepšího přispěvovatele a patentu na kvalitní příspěvek.Vždyt i kostial má rozumnější příspěvek než ty.
Gerocu, za cca tři roky co tu (jednou měsíčně) napíšeš dvě věty, jsi nikdy (nikdy!) nenapsal ani jedno slovo ke konkrétnímu autu, vždy jen svým příZpěvkem vlezeš někomu na záda. No schválně, najdi zde nějaký odkaz, kde se rozepisuješ u autech.
Nedělej tu z toho karikaturu tvého rozměru. Švorcák je ten, kdo nemá, najdi si to ve slovníku, bezmozek je ten kdo nemá ani názor ani... hlavu, tohle nemá se souhlkasem či nesouhlasem s mými příspěvky nic společnho.
Jinak s tím, že diskuze se mnou je nad tvé síly souhlasím. Důvod ovšem vězí v něčem úplně jiném... Ondro. Pro mne nemáš ani větu, ani slovo. Nemáš čím mně zaujmout. Jiné světy... kapiš? Nic výjimečného, píši o tom přece nahoře. Zvykej si.
Jinak s tím, že diskuze se mnou je nad tvé síly souhlasím. Důvod ovšem vězí v něčem úplně jiném... Ondro. Pro mne nemáš ani větu, ani slovo. Nemáš čím mně zaujmout. Jiné světy... kapiš? Nic výjimečného, píši o tom přece nahoře. Zvykej si.
Diskutovat s tebou je na lidské síly, ty máš prostě jednu pravdu každý kdo s tebou nesouhlasí je bezmozek, švorcák a mnoho dalšího.
Nedovedete rozeznat rozdíl mezi prezentací výsledků evropské jedničky a nějakým slepým obhajováním něčeho. A je v tom dost velký rozdíl. :-!
Teda nad clankem jsem se zasmal, ale tenhle tvuj vytvor? No, GTIho reci tu zboznuje malokdo, ale takhle se nekomu vysmivat neni ani na skolku, zkus to trosku zeditovat, co?
Kdyby měla na českém trhu Lancia takový úspěch, jako diskuze o ní tady na Auto.cz, tak si německý trio ani neškrtne >😁 Je zajímavý, že nejskalnější příznivci VW a dalších rádoby aut tak moc přispívají do diskuzí o italských autech. Mě třeba ty lidopopelnice z vlčího hradu nezajímaj, tak tam ani (až na skutečně pár vyjímek) nepřispívám... Proč taky psát o autě, který mě nezajímá, nebo ho nemám rád(?). Asi chudáci maj komplexi z toho, že jezděj autem, který má každej druhej a na silnici si jich proto nikdo nevšimne, tak se zviditelňují tady.
Trochu mi to připomíná jeden vtip, jak brňák řiká pražákovi kolik se o nich vypráví u nich vtipů a na to pražák odpový: a víte co se řiká o vás brňácích v Praze? Vůbec nic! >😁
Trochu mi to připomíná jeden vtip, jak brňák řiká pražákovi kolik se o nich vypráví u nich vtipů a na to pražák odpový: a víte co se řiká o vás brňácích v Praze? Vůbec nic! >😁
co máš proti dvanáctiletý astře? :-!
Ale jo, slibuju že se letos (a snad co nevidět) polepším a koupím něco trošku víc k světu - a astřička půjde do světa. Letos holka najela jen čtyři tisíce, takže není důvod proč jí nevyměnit za něco trošku víc pohodového a zábavného. Jinba ittai! 😉
Ale jo, slibuju že se letos (a snad co nevidět) polepším a koupím něco trošku víc k světu - a astřička půjde do světa. Letos holka najela jen čtyři tisíce, takže není důvod proč jí nevyměnit za něco trošku víc pohodového a zábavného. Jinba ittai! 😉
Ano pod toto sa kludne podpisem. Suhlas, ale...
ono to je dobre ze tu GTI je. Proste vie pisat pekne a vie to tu pekne nastartovat 😄. Niekedy mam pocit ze si z nas robi strasnu srandu a ze sa za kompom chechce ako mu na to /vratane mna/ skocime. Ale: nuti nas sa zamyslitet nad vecami, hodnotami atd. prave cez jeho az extremny pohlad na svet, takze GTI :yes:
ono to je dobre ze tu GTI je. Proste vie pisat pekne a vie to tu pekne nastartovat 😄. Niekedy mam pocit ze si z nas robi strasnu srandu a ze sa za kompom chechce ako mu na to /vratane mna/ skocime. Ale: nuti nas sa zamyslitet nad vecami, hodnotami atd. prave cez jeho az extremny pohlad na svet, takze GTI :yes:
zase len urazky a zhadzovanie. Myslim, ze tu zlyhava akakolvek diplomacia a je lepsie ta ignorovat. Vela stastia v zivote.
Asi tak. Taky jsem se to naučil, chvíli mi trvalo než mi došlo že to jsou prázdné tlachy. A taky nekoukám do diskusí kde je víc než sto příspěvků, zcela jasně se tam vyskytuje GTI a jeho parta. Škoda že se vždy najde několik lidí kteří reagují a rozpoutají vášně.
Jeden z největších egohoničů jsi tu ty. Neschopen prosadit svůj názor tu horuješ za censora, bojíš se psaných slov a vět kolegů... Nejradši bys byl, kdyby tu psal každý jen bláboly na tvé úrovni.
Ty jsi stejný odpad jako já, jako každý náš diskuzní kolega, nějak přespříliš se necháváš unášet svou (ničím zde nedoloženou) nadkvalitou..
Pokud nenadáváš, piš si tu co chceš a autoritu hledej jen a jen v sobě. Asi máš ovšem v sobě ještě zvyky z gymplu...
P.S. Bída, Brabčáku. Myslel jsem, žes na tom pod kulichem trochu lépe 😒
Ty jsi stejný odpad jako já, jako každý náš diskuzní kolega, nějak přespříliš se necháváš unášet svou (ničím zde nedoloženou) nadkvalitou..
Pokud nenadáváš, piš si tu co chceš a autoritu hledej jen a jen v sobě. Asi máš ovšem v sobě ještě zvyky z gymplu...
P.S. Bída, Brabčáku. Myslel jsem, žes na tom pod kulichem trochu lépe 😒
Jossalito, proc stejne jako GTI nedokazes priznat, ze za vw kopes a neco jineho ti projde jako ausus? Uz me (a nejenom me) timto zatloukanim docela sejrite, vsichni to vidi, jen vy to nejste schopni uznat.
Je mi uplne jedno, kdo je jednicka, ja si prece koupim auto, ktere mi vyhovuje a kdyz ho nekdo jiny nechce, no je to jeho vec, preferoval neco jineho, pokud jsme oba spokojeni, tak je vsechno v poradku. Ale ne ze budu prohlasovat, ze je nekdo bozi a zaroven, ze jsem fanda neceho jineho, to je trosku detinske
Je mi uplne jedno, kdo je jednicka, ja si prece koupim auto, ktere mi vyhovuje a kdyz ho nekdo jiny nechce, no je to jeho vec, preferoval neco jineho, pokud jsme oba spokojeni, tak je vsechno v poradku. Ale ne ze budu prohlasovat, ze je nekdo bozi a zaroven, ze jsem fanda neceho jineho, to je trosku detinske
Koukám, máš v bazarových kovbojích i v plejstejšnu dokonalej brajgl. Jo, uznávám, ani 300 koní není zárukou nadupané... hlavy.
Čti tu soustředěně, nenech se unášet na vlnách naivit a časem ti to jistě všechno dojde.
P.S. Veškeré mé testy a poznatky najdeš na mém blogu. Zde, na hlavní stránce jsou tu na to odborníci nad odborníky - redaktoři, testéři, od těch se tu můžeme učit všichni. My tu zase píšeme o autech v životech o životech v autech. Taková zcela přirozená věc. Tedy pro ty, kterým auto je v tom životě opravdu přítelem...
Čti tu soustředěně, nenech se unášet na vlnách naivit a časem ti to jistě všechno dojde.
P.S. Veškeré mé testy a poznatky najdeš na mém blogu. Zde, na hlavní stránce jsou tu na to odborníci nad odborníky - redaktoři, testéři, od těch se tu můžeme učit všichni. My tu zase píšeme o autech v životech o životech v autech. Taková zcela přirozená věc. Tedy pro ty, kterým auto je v tom životě opravdu přítelem...
Takže jsi napsal, +/- to samý, co já.
Tvé pozastavení je docela úsměvné. Vezmeš li fakt, že neexistuje nic ideálního (stejného pro všechny), tak ti poté automaticky vypadne...VW, kterého za ideální přibližovadlo považuje největší skupina Evropanů.
Jendoduché, statisticky opodstatněné... :-!
Tvé pozastavení je docela úsměvné. Vezmeš li fakt, že neexistuje nic ideálního (stejného pro všechny), tak ti poté automaticky vypadne...VW, kterého za ideální přibližovadlo považuje největší skupina Evropanů.
Jendoduché, statisticky opodstatněné... :-!
Dobre, polopate: ty - vw je evropska jednicka. Ja - evropska, ale jeste ne svetova (pouhe konstatovani, je mi to srdecne jedno). Ty - jednicka na nejnarocnejsim trhu. Ja - kdyz je nejnarocnejsi, tak to chapu jake ze si nejvice vybira, za sve penize chce maximum, takze bere to nejlepsi, chapu te dobre? Jestli ano, tak jsem se jen pozastavil nad tim, proc to neoceni i ti mene narocni, pro ne by mel byt vw prece absolutne jasnou volbou, a vw neni jeste jednickou? Nehloubal bych nad tim, je pravda, ze vw roste docela vysokym tempem, takze se mu to urcite jednou povede, drzim palce, ale pro me osobne to jednotka neni, hezky vecer 😄
Nesmíš brát GTIho tak doslova, nevím, jak dlouho tu diskutuješ, ale po čase tě jeho články přestanou bavit. Jde jen o zvyk 😉
lenze prave ty nepises o autach skoro nic. Ziadne fakty, ziadne poznatky akurat prazdne, oslavne ody na koncernovu produkciu a urazanie vsetkych, co nezdielaju tvoj nazor. Kto ma desat rocneho Golfa je podla teba kápo, majster a clovek na urovni. Kto ma akekolvek nekoncernove auto do 3 rokov, ten je podla teba "bazarovy kovboj", "plejstejsnak" a podobne. Proste zhadzujes, urazas, vysmievas sa, provokujes uplne zbytocne!
Mam znameho, ten si teraz kupil P308 s 1,6 a neviem si predstavit, ze by som ho zacal kritizovat co to kupil a podobne reci. Vsak by sa ma opytal, ci mi sibe a viac by sa so mnou ani nebavil. Moje auto ma skoro 300 koni, obcas zbehneme s partiou na okruh do Madarska a tam sa vyblaznime. Chodia s nami kamarati co maju pod kapotou 100 alebo 200 koni a nikto sa z nich nesmeje, nikto nediskutuje o znacke, proste si to uzijeme a potom vecer po navrate oslavime pri grile na zahrade.
Nehnevaj sa, ale ja som este nikdy v zivote v reale nezazil to, co tu stvaras ty! Mam kamarata, ktory ma BMW a kamarat s Fabiou. Obaja su skveli ludia a vazim si ich. Nikdy sme nemali potrebu riesit kto na com jazdi, kto si co oblieka, kto ma akou farbou vymalovane izby, proste nic. Je to kazdeho osobna vec a slusni ludia sa nebudu starat druhym do ich rozhodnuti. Sa trosku uvedom a ked dokazes pisat pekne, bez urazok, tak pis aj skromne a s toleranciou!
Mam znameho, ten si teraz kupil P308 s 1,6 a neviem si predstavit, ze by som ho zacal kritizovat co to kupil a podobne reci. Vsak by sa ma opytal, ci mi sibe a viac by sa so mnou ani nebavil. Moje auto ma skoro 300 koni, obcas zbehneme s partiou na okruh do Madarska a tam sa vyblaznime. Chodia s nami kamarati co maju pod kapotou 100 alebo 200 koni a nikto sa z nich nesmeje, nikto nediskutuje o znacke, proste si to uzijeme a potom vecer po navrate oslavime pri grile na zahrade.
Nehnevaj sa, ale ja som este nikdy v zivote v reale nezazil to, co tu stvaras ty! Mam kamarata, ktory ma BMW a kamarat s Fabiou. Obaja su skveli ludia a vazim si ich. Nikdy sme nemali potrebu riesit kto na com jazdi, kto si co oblieka, kto ma akou farbou vymalovane izby, proste nic. Je to kazdeho osobna vec a slusni ludia sa nebudu starat druhym do ich rozhodnuti. Sa trosku uvedom a ked dokazes pisat pekne, bez urazok, tak pis aj skromne a s toleranciou!
Hatelist je kapitola sama pro sebe. Některým už se možná nezobrazuje ani čtvrtina diskuze, jak maj hatelist narvanej... >😁
Ve skutečnosti je zdejší model diskuzí v pořádku (chraň nás všichni svatí před "morálním dohledem") a nezbývá než absolutní prudiče odeslat kamsi.
Nakonec každý si svými příspěvky dělá obraz sebe sama aniž by ve svým profilu cokoliv o sobě uvedl.
Ve skutečnosti je zdejší model diskuzí v pořádku (chraň nás všichni svatí před "morálním dohledem") a nezbývá než absolutní prudiče odeslat kamsi.
Nakonec každý si svými příspěvky dělá obraz sebe sama aniž by ve svým profilu cokoliv o sobě uvedl.
někteří tady mi připadaj jak malí jardové co se hádaj o to kdo je větší machr, jestli "vinetů nebo oldšetrhend", o autech se dá mluvit v klidu a bez emocí, konfrontační ton být nemusí a flamery je třeba mazat, těch 500 komentů se dalo bohatě smrsknout na 20.
Všem flamerům nejen zde přeji aby v novém roce našli smysluplnější vyplnění volného času ať už třeba výletem do přírody, četbou zajímavé knihy či pravidelnou návštěvou posilovny 😄
Všem flamerům nejen zde přeji aby v novém roce našli smysluplnější vyplnění volného času ať už třeba výletem do přírody, četbou zajímavé knihy či pravidelnou návštěvou posilovny 😄
Jsem člověk, který nemá rád anonymitu na internetu. Bojuji proti ego honičům, proti anonymním všeználkům a lidem, kteří nejsou schopni říci a prosaditi si svůj názor jinde než na internetu.
Pokud by cenzura vymetla všechen ten odpad, který je z velké části vybuzen i tvými příspěvky, aplikujme ji.
Chtělo by se říci, že silnější vyhrává - jenže tady to nefunguje, protože je tu spousta slabších, kteří se nevzdávají. A od odborné diskuze vstupujeme do diskuze plné odpadu a vyřizování osobních účtů.
Pokud by cenzura vymetla všechen ten odpad, který je z velké části vybuzen i tvými příspěvky, aplikujme ji.
Chtělo by se říci, že silnější vyhrává - jenže tady to nefunguje, protože je tu spousta slabších, kteří se nevzdávají. A od odborné diskuze vstupujeme do diskuze plné odpadu a vyřizování osobních účtů.
Koho má co poštvat? Já tu prezentuju fakta, že je někdo není schopen akcepotovat, tak to je problém především v jeho hlavě.
Měl by se léčit a ne psát nesmysly do diskuzí. :-!
Měl by se léčit a ne psát nesmysly do diskuzí. :-!
Ale ta diskuze jsme my tady všeci...tak nás nekritizuj. Já taky nemusím vw, ale mají pod křídly moje milášky a to se odpárat prostě nedá .... tak buď v poho.. 😉
Jéšišku, Pašulku mucky muck úpa aaaach....a v tom leskimečku...to se mamkovi líbinká nejvíce, taky mu říká Apoštolek a tak krásně u toho špulí pusinuuu....ten můj GigolinekTulínekImponující
.....a je to venku, 😉
.....a je to venku, 😉
pocuj jossalito, kritizujeme tu uroven diskusii, kazdy tu navrhuje trosku striedmosti a ty uz v piatom prispevku prizvukujes, ze VW je jednicka. Nemyslis, ze prave toto postve tych antiVW diskuterov?
A naštěstí jsi tu ty, GTI, který sice mnohému rozumíš jako koza petrželi, ale umíš to krásně napsat 😉 dělám si samozřejmě srandu. Ty přece znáš všicko 😉
Trošku bych diskutoval o tom škatulkování, protože jsem sám aškatulkový, ale budiž...ale jen pro dnešek....Ale vím, jak to myslíš tak ok. Naprostý souhlas s těmi nýmandy...ti mají své místo někde kolem základů latríny.
Trošku bych diskutoval o tom škatulkování, protože jsem sám aškatulkový, ale budiž...ale jen pro dnešek....Ale vím, jak to myslíš tak ok. Naprostý souhlas s těmi nýmandy...ti mají své místo někde kolem základů latríny.
Všechno špatně, Brabčáku. Zejména ta psáž o pozitivnosti jakéhosi velkého censora. Ježí se mi chlupy. A velmi chválím způsob zde zavedený. Pamatuji doby nicků bez registrace a neurvalých nájezdů dokonalých primitivů. Tehdy jsme se tu museli vždy semknout a nájezdníka poslat tam, kam patří.
Dnes je to přece jednoduché, čteš toho, koho číst chceš a pokud příspěvek překročí rámec možného a obecně akceptovatelného (sprostota, rasové negativní projevy apod.) pak je možnost oznámit to redakci a ta výmazem zjedná pořádek. Chtít ovšem po redaktorovi aby četl denně desítky, stovky příZpěvků... to přece nemůžeš myslet vážně.
A vůbec... děsí mně, když tu mladej kluk jako ty volá po censuře. Hergot!!!
P.S. A nezapomeň, že to, co tobě připadá jako "všeználek" je pro toho všeználka běžná životní realita... Chce to solidně nakonfigurovanou hlavu, bohaté životní zkušenosti a samozřejmě tomu korespondující i věk. Neboť... psaní není s*aní.
Dnes je to přece jednoduché, čteš toho, koho číst chceš a pokud příspěvek překročí rámec možného a obecně akceptovatelného (sprostota, rasové negativní projevy apod.) pak je možnost oznámit to redakci a ta výmazem zjedná pořádek. Chtít ovšem po redaktorovi aby četl denně desítky, stovky příZpěvků... to přece nemůžeš myslet vážně.
A vůbec... děsí mně, když tu mladej kluk jako ty volá po censuře. Hergot!!!
P.S. A nezapomeň, že to, co tobě připadá jako "všeználek" je pro toho všeználka běžná životní realita... Chce to solidně nakonfigurovanou hlavu, bohaté životní zkušenosti a samozřejmě tomu korespondující i věk. Neboť... psaní není s*aní.
ano, ano je to najpredavanejsia znacka. To ano. A k Europe VW patri ako k cesku pivo. Legendarny chobak, potom GOLF I a II to su legendy. I ked ak by som mal volit koncernove auto tak jedine Audi, mne Golf/Passat nehovori nic, naopak A3/A4 to ma oslovuje :yes😒br />
Ale nikdy nebudem posudzovat ludi podla znacky, ani im tlacit svoj nazor, pripadne sa nafukovat a ospevovat moju znacku. Proste si kupim a jazdim.
Mam zo zivota pekny priklad na majitelov Golfa a Aurisu. Mozno ho niekedy napisem
Ale nikdy nebudem posudzovat ludi podla znacky, ani im tlacit svoj nazor, pripadne sa nafukovat a ospevovat moju znacku. Proste si kupim a jazdim.
Mam zo zivota pekny priklad na majitelov Golfa a Aurisu. Mozno ho niekedy napisem
Přesně tak. A co se mi tu líbí, tak ta samočistící funkce: Někdo někoho osobně a vulgárně napadne, tak i ti, kteří to můžou cítit podobně nebo nejsou úplně ztotožněni s názorem napadeného ať už napsal cokoliv, toho čuňáka pošlou někam, umravní jej a pak jej po vydatné spršce ignorují. A pak je i fajn to, že se tu netahá politika - dokonce se udržela na přijatelné úrovni i v celkem politickém tématu - šrotovné. . . No a pak samozřejmě víme, že Paroupras je .... >😁
To ti v tolika letech nedošlo, že agresivní mohou být jen a pouze lidé, nikoli jejich auta?!
Tak to mi teda rikej, ze kdyz je jednicka na nejnarocnejsim trhu, jaktoze ti mene narocni nemaji vw uz davno? No, nejak tohle spojeni nestymuje, co?
No něco na tom je, v životě taky nemáme za zadkem "strážné anděly" v podobě "cenzorů". Naopak bych zde zrušil funkci hatelistů, která mi připomíná spíš MŠ. Kdo si neví rady, ať si v prvé řadě zkusí poradit sám, v životě se mu to může skvěle hodit, nebo ať to prostě ignoruje. Zároveň je ale velmi důležité, aby se podíl vulgarních, nebo osobně urážlivých příspěvků, držel celkově v "přijatelné míře", protože jinak to ke kvalitě diskusí rozhodně nepřispěje..., viz jiné weby...
To lze ovšem zajisti i vlastními silami, ale rozhodně né netečností, nebo "populárním" přidáním se na stranu "silnějšího"...
To lze ovšem zajisti i vlastními silami, ale rozhodně né netečností, nebo "populárním" přidáním se na stranu "silnějšího"...
Jo, známá věc - na světě není auťák ten, aby se zavděčil diskutérům všem...
Pokroky jsou ale znát. Výrazně se to na diskuzích pohnulo k lepšímu, jakmile byly zavedeny registrované nicky. Rázem sice odpadla evropská diskuzní, majetková a fíinanční smétánka, která se už ani neobtežovala psát složitější souvětí a spokojovala se s pokřikem - Lexus je bůh... No, tohle rouhání už je naštěstí za námi.
Samozřejmě i nadále tu s námi koexistuje ten největší diskuzní mindrák z diskuzních mindráků, totiž zákaz kritiky tatínkovo garáže. Jenže, pochop, jak mám vědět, že tvůj táta jezdí na dvanáctiletý astře? Snaž se prostě pochopit ty, že na diskuzích je to holt - padni komu padni. Garáž negaráž, zde jsme si všichni (skoro)rovni.
Dobrá grupa je tu taky klub švorcáků, tam se zavděčíš jenom, když vynášíš do nebes předvánoční slevovou akci na megoše se smrčkem v kufru jako bonus.
Vcelku milá je i skupina kapitánů automobilového průmyslu, příspěvky v nichž se člověk dočte neuvěřitelná zvěrstva (navigace v autě je jen modní výstřelek...) jsou sice standardně asi tři dálnice mimo mísu, ale tak nějak to člověk chápe. Vždyť i my, dospělí, jsme ve dvanácti měli své představy o velkém životě.
O řád horší jsou nýmandi. Zejména ti s IQ pod cetanovým číslem Vervy, na ty pozor, koušou i přes monitor. Sice ty holověté pokřiky nevejdou do diskuzních dějin, avšak berme na vědomí, že vždy někdo nejhorší být musí...
Naštěstí je tu pár kolegů, kteří umí jezdit, číst a psát. Kolegů, kteří rozumí autům, světu a... sami sobě. Kvůli nim má cenu chodit na diskuze.
Ostatně diskuze, to je přece takový malý Orbis Pictus... na ulici si také nepadáš s každým vobejdou do náruče, zvykej si na to, svět je drsnej, krutej, záludnej. Proto se snaž ty být na diskuzi čestný, nelži si do kapsy, a kdybys ses náhodou nemohl už udržet, jdi do vlastní garáže, votevři vrata a dobře se rozlídni. To tě do reálu dostane v mžiku.
Všem diskuzním kolegům, kteří jsou na prahu dospělého života přeju, aby si jednou mohli koupit auto, o kterém tu pějí ódy. Zasloužený trest, co?
Tedy závěr - Ano, jsou tu i ti, kteří s bídou umí zpaměti polovinu písmen abecedy. Tolerujme je, vždyť intlekt není zásluha... Tolerujme ovšem i ty chytřejší. Neboť pamatuj (v tvém případě) je těch chytřejších vždycky zásadně více... Je jen a než na tobě, abys to trávil lépe než na loňských diskuzích...
BRAVO VOLKSWAGEN-PORSCHE :yes: 😉
Pokroky jsou ale znát. Výrazně se to na diskuzích pohnulo k lepšímu, jakmile byly zavedeny registrované nicky. Rázem sice odpadla evropská diskuzní, majetková a fíinanční smétánka, která se už ani neobtežovala psát složitější souvětí a spokojovala se s pokřikem - Lexus je bůh... No, tohle rouhání už je naštěstí za námi.
Samozřejmě i nadále tu s námi koexistuje ten největší diskuzní mindrák z diskuzních mindráků, totiž zákaz kritiky tatínkovo garáže. Jenže, pochop, jak mám vědět, že tvůj táta jezdí na dvanáctiletý astře? Snaž se prostě pochopit ty, že na diskuzích je to holt - padni komu padni. Garáž negaráž, zde jsme si všichni (skoro)rovni.
Dobrá grupa je tu taky klub švorcáků, tam se zavděčíš jenom, když vynášíš do nebes předvánoční slevovou akci na megoše se smrčkem v kufru jako bonus.
Vcelku milá je i skupina kapitánů automobilového průmyslu, příspěvky v nichž se člověk dočte neuvěřitelná zvěrstva (navigace v autě je jen modní výstřelek...) jsou sice standardně asi tři dálnice mimo mísu, ale tak nějak to člověk chápe. Vždyť i my, dospělí, jsme ve dvanácti měli své představy o velkém životě.
O řád horší jsou nýmandi. Zejména ti s IQ pod cetanovým číslem Vervy, na ty pozor, koušou i přes monitor. Sice ty holověté pokřiky nevejdou do diskuzních dějin, avšak berme na vědomí, že vždy někdo nejhorší být musí...
Naštěstí je tu pár kolegů, kteří umí jezdit, číst a psát. Kolegů, kteří rozumí autům, světu a... sami sobě. Kvůli nim má cenu chodit na diskuze.
Ostatně diskuze, to je přece takový malý Orbis Pictus... na ulici si také nepadáš s každým vobejdou do náruče, zvykej si na to, svět je drsnej, krutej, záludnej. Proto se snaž ty být na diskuzi čestný, nelži si do kapsy, a kdybys ses náhodou nemohl už udržet, jdi do vlastní garáže, votevři vrata a dobře se rozlídni. To tě do reálu dostane v mžiku.
Všem diskuzním kolegům, kteří jsou na prahu dospělého života přeju, aby si jednou mohli koupit auto, o kterém tu pějí ódy. Zasloužený trest, co?
Tedy závěr - Ano, jsou tu i ti, kteří s bídou umí zpaměti polovinu písmen abecedy. Tolerujme je, vždyť intlekt není zásluha... Tolerujme ovšem i ty chytřejší. Neboť pamatuj (v tvém případě) je těch chytřejších vždycky zásadně více... Je jen a než na tobě, abys to trávil lépe než na loňských diskuzích...
BRAVO VOLKSWAGEN-PORSCHE :yes: 😉
No jo, ale právě ten koncern má pod sebou ty opravdové děla, které mnozí znají jen z plakátu nebo když se na ně usměje štěstí a zahlédnou ho:
Bentley
Porsche
Lamborghini
některé modely od Audi...
Bentley
Porsche
Lamborghini
některé modely od Audi...
ale zase ked sa pozries na cesty ako jazdia Octavie, tak ta agresivita je aj u nich. Na diskusii je neskodna, na cestach zabija. Takze co je lepsie?
....zůstaň takové, jaké jsi. Nedělej z diskuzí rádoby odborné žvatlání. Mám rád lidi, co umí vzbudit emoce - jakýmkoliv slušným způsobem. Nerad bych se loučil se zábavou, kterou diskuze poskytují. Nerad bych se loučil se zkušenostma, kterou diskuze poskytují a na které se můžu v diskuzi zeptat, nerad bych se loučil se srandou, která v diskuzích mnohdy je, nerad bych přišel o opravdu fundované a odborné příspěvky, které jsou mnohdy těmi provokativnějšími vyvolané, nerad bych se loučil s lidmi, kteří se tu více či méně pravidelně objevují. Diskuze nejsou vulgární či "hnůj". Jsou čtivé, zábavné, provokující, odborné, legrační, chytré, moudré, nudné, osobní, neosobní, ..... prostě normální.
Nechci se loučit s😒br /> Avantimem,
s-mikem (děkuji za dobrou radu přes mail),
jossalitem,
white labelem,
GTIm,
T613kou,
Klaudiem,
Ronaultem,
Ricardem,
Andromeda,
Brabčákem,
RS,
Vrkuboy,
Áda je zase tady,
Perunem,
Beaumontem,
Deathliftem,
Cosworthem,
507ičkou,
.......
.......
atd.
atd.
atd.
Tímto všem vinšuju hodně zdraví, štěstí, pohody a Auta.cz 😉 😄
Nechci se loučit s😒br /> Avantimem,
s-mikem (děkuji za dobrou radu přes mail),
jossalitem,
white labelem,
GTIm,
T613kou,
Klaudiem,
Ronaultem,
Ricardem,
Andromeda,
Brabčákem,
RS,
Vrkuboy,
Áda je zase tady,
Perunem,
Beaumontem,
Deathliftem,
Cosworthem,
507ičkou,
.......
.......
atd.
atd.
atd.
Tímto všem vinšuju hodně zdraví, štěstí, pohody a Auta.cz 😉 😄
Je irelevantní diskutovat o tom, jestli to je a nebo není správně.
Kdo určuje to An👋Ne??? Ty se na to cítíš?
Fakta jsou takové, že VW je prodejní jedničkou v Evropě. :-!
Kdo určuje to An👋Ne??? Ty se na to cítíš?
Fakta jsou takové, že VW je prodejní jedničkou v Evropě. :-!
Myslíš cenzora? Ale ale.... :no: Mnohokrát jsem tu četl příspěvky např. od 507 - byly útočné, osobní, jazyk taky měl dále ke spisovnému. Ale proč ho mazat? Cenzorovat? Mám na výběr - 1. ignoruji ho nebo 2. udělám si z něj srandu nebo 3. se bavím tím, že si z něj utahuju argumenty nebo 4. ho pošlu do spodní, nevonné části zad....
Naopak jsem četl právě od 507 (kupodivu 😉 ) něco k věci. Mi a možná nejen mi vadí právě mravokárci, kteří ze všeho udělají rádoby odbornou věc, ale ve skutečnosti je to nuda. :-!
Naopak jsem četl právě od 507 (kupodivu 😉 ) něco k věci. Mi a možná nejen mi vadí právě mravokárci, kteří ze všeho udělají rádoby odbornou věc, ale ve skutečnosti je to nuda. :-!
To je zase další extrém, jež se podílí na onom nekonečném řetězci, díky kterému jsou zdejší diskuse tolik populární.
Na delší diskuzi by bylo, zda-li je tomu vážně tak správně. Dnes, když je většina aut rovna jako vejce vejci a obyčejný smrtelník málokdy pozná rozdíl.
Chyba! Mluvíš o tom, jako by každý člověk byl originál. Do jisté míry samozřejme je, ale pak je tu volba automobilu, který člověku vyhovuje. Pravda o tom, že VW udělá auto, které vyhovuje (třeba tady v Evropě) největší skupině lidí, je mnohokráte dokázaná, stejně jako fakt, že u nás (v ČR) kouká nejvíce lidí na Novu. :-!
Evrposký trh je tím NEJNÁROČNĚJŠÍM automobilovým trhem na světě. Tady vznikající a zde prodávané vozy jsou tím nejlepším, co se dá (obecně) koupit. A tady vládne VW. O tom se tu píše, na tom stojí argumenty.
Mě to připadne, že kdo jezdí koncern, tak je mu to naprosto u zadku. Ale jakmile to někam napíše, tak se vždycky najde nějakej "odborník", co mu nutně a velmi často i vulgárně sdělí, že je to ***. :no:
Jak jsem řekl o pár příspěvků níže - nechci nikoho jmenovat. V diskusích se jistě najdou všemožné extrémy - ať už se jedná o odpůrce značek, nebo naopak skalní příznivce. Má slova na adresu fanoušků Volkswagenu jsou založena nejen na místních diskusí.
Tedy dobrá, můžeme to truchu poupravit a zabývat se spíše vulgárními diskutéry.
Tedy dobrá, můžeme to truchu poupravit a zabývat se spíše vulgárními diskutéry.
V posledním magazínu LN obhajovala redaktorka zpřísnění registrací přispěvatelů do diskuzí pod články tím, že ŽÁDNÁ diskuze pod článkem, co četla, nevedla k obohacení článku samotného...nýbrž jen k velkému množství vulgarit.
To se na auto.cz rozhodně říct nedá. Ovšem bohužel většinou platí přímá úměra mezi počtem příspěvků a počtem blábolů a vzájemných výpadů.
Nadhled chybí a zajímavé informace, aby člověk pohledal. Za sebe můžu říct, že diskuze nad sto příspěvků většinou nečtu, protože na nějaké "kydání vidlema" mi jaksi nezbývá čas.
Naštěstí je tu stále dost lidí, kteří o autech něco vědí a kteří těm z nás, kteří nemají možnost projíždět kdejakou káru, poskytují svůj pohled na věc.
Těmto lidem patří dík a velkej :yes:
To se na auto.cz rozhodně říct nedá. Ovšem bohužel většinou platí přímá úměra mezi počtem příspěvků a počtem blábolů a vzájemných výpadů.
Nadhled chybí a zajímavé informace, aby člověk pohledal. Za sebe můžu říct, že diskuze nad sto příspěvků většinou nečtu, protože na nějaké "kydání vidlema" mi jaksi nezbývá čas.
Naštěstí je tu stále dost lidí, kteří o autech něco vědí a kteří těm z nás, kteří nemají možnost projíždět kdejakou káru, poskytují svůj pohled na věc.
Těmto lidem patří dík a velkej :yes:
Spravna poznamka o te EVROPSKE jednicce, to nikdo nepopira a jsou na to jasne dukazy, ale porad to neni jeste jednicka SVETOVA, takze vasne by se mely krotit urcite na obou stranach bitvy o vw.
Me osobne je docela putna, jestli je to vw, toyota, ford nebo gm, pri reakcich a snaze o argumentaci by se vsak VSICHNI meli zdrzet jakychkoliv urazek, hned by se diskutovalo prijemneji
Me osobne je docela putna, jestli je to vw, toyota, ford nebo gm, pri reakcich a snaze o argumentaci by se vsak VSICHNI meli zdrzet jakychkoliv urazek, hned by se diskutovalo prijemneji
Nikdo netvrdi, ze su to spatne auta. Jasne, ze su to dobre auta, i ked kazdy preferuje nieco ine. Niekto chce premiovku, kupi Audi. Niekto kvalitu, kupi japonca, niekomu sedi francuzsky komfort a tak kupi francuza. Niekto zase zvoli taliansky temperment a kupi Alfu. Je to ako s modou. Kazdemu vyhovuje nieco ine. A ludia nebudu nikdy chodit rovnako obleceni.
Bodové hodnotenie na moje auto ani celkom objektívne byť nemôže, pretože keď máš svoje auto rád, tak mu nejaké tie drobné chyby proste odpustíš, je však pravda, že keď dá niekto v hodnotení svojho auta do každej kolonky 10b tak to už je mimo... Je ale na zvážení čitateľa, či má taká recenzia preňho vôbec zmysel...mnohý ľudia však zabúdajú nato, že to bodové hodnotenie daného auta je myslené len v rámci jeho triedy.
Ti dvaja su skutocne silni antiVW. Ale na vine su aj priaznivci koncernu. Pridu do diskusie, napisu kopec pochvalnych ód na koncern a hadka je na svete. Prave na to sa chytia miestni "byci", ktori potom vyrazia proti koncernu a jeho priaznivcom.
Kazdy musi vediet, co si moze dovolit a co vyvola u druhych hnev. Ja keby som mal majitelom VW hovorit v praci pravdu do oci, tiez by som si vysluzil par stavnatych slov a odliv zakaznikov. Preto musim s nimi jednat tak, aby som im pohladil ego. To plati samozrejme o vsetkych.
Kazdy musi vediet, co si moze dovolit a co vyvola u druhych hnev. Ja keby som mal majitelom VW hovorit v praci pravdu do oci, tiez by som si vysluzil par stavnatych slov a odliv zakaznikov. Preto musim s nimi jednat tak, aby som im pohladil ego. To plati samozrejme o vsetkych.
myslim ze byt aspon castecne objektivni, to urcite jde, bohuzel se o to nekteri vubec nesnazi...
Presne tak...Práve títo dvaja ma hneď napadli pri čítaní príspevku od Avantima...
Niektorý priaznivci VW prikrášľujú fakty, čo robí koniec koncov väčšina priaznivcov akejkoľvek značky alebo koncernu a viac menej je to normálne, ale je celkom evidentné že veľký a často komický odporcovia koncernu VW na to reagujú mnoho krát vulgárne a spôsobom akoby im ten koncern spôsoboval nejakú životnú traumu a na tieto búrlivé emócie stačia dve skratky VW alebo HTP a takmer okamžite ju tu diskusia o "hnusnom" VW a "pseudo-motore" HTP je to vidno aj v poradí najživších diskusií v článku...
EDIT: Aby som bol spravodlivý, tak si začínam všímať že aj odporcovia Renaultu to začínajú s tou nenávisťou preháňať.
Niektorý priaznivci VW prikrášľujú fakty, čo robí koniec koncov väčšina priaznivcov akejkoľvek značky alebo koncernu a viac menej je to normálne, ale je celkom evidentné že veľký a často komický odporcovia koncernu VW na to reagujú mnoho krát vulgárne a spôsobom akoby im ten koncern spôsoboval nejakú životnú traumu a na tieto búrlivé emócie stačia dve skratky VW alebo HTP a takmer okamžite ju tu diskusia o "hnusnom" VW a "pseudo-motore" HTP je to vidno aj v poradí najživších diskusií v článku...
EDIT: Aby som bol spravodlivý, tak si začínam všímať že aj odporcovia Renaultu to začínajú s tou nenávisťou preháňať.
Na to, že se tu kasáš zkušenostmi, tady poté vyplodíš nesmysly o hodnocení vozů.
Vše je nutno posuzovat v rámci třídy a užití vozu.
Fabia má podvozek na svou třídu opravdu dobrý, tak se ani nedivím, že ji tak nekdo hodnotí. Stejně to platí u např. vzpomínané A6. Já bych ji dal na suchu 9, na mokru a sněhu 10 (v quattru).
A ještě jedna věc, ne nadarmo je VW evropská jednička. Kdyby dělali špatný auta, nidky by se tak neprodávaly. A to je přesně o tom nadhledu, který tady drtivá většina absolutně postrádá. :-!
Vše je nutno posuzovat v rámci třídy a užití vozu.
Fabia má podvozek na svou třídu opravdu dobrý, tak se ani nedivím, že ji tak nekdo hodnotí. Stejně to platí u např. vzpomínané A6. Já bych ji dal na suchu 9, na mokru a sněhu 10 (v quattru).
A ještě jedna věc, ne nadarmo je VW evropská jednička. Kdyby dělali špatný auta, nidky by se tak neprodávaly. A to je přesně o tom nadhledu, který tady drtivá většina absolutně postrádá. :-!
na diskusiach nebude nikdy slusna diskusia. Mame tu skupinu 20 rocnych, ktori maju najazdenych par km na rodicovskej Felicii alebo Fabii, potom ludi z fachu, ktorym presli pod zadkom stovky aut a potom tych, ktori len podporuju nazor nejakeho VWfila.
Citam skoro vsetky recenzie na moje auto a zaraza ma skutocnost, ze majitelia velkych a luxusnych aut hodnotia celkom objektivne a napr. taki majitelia Fabii daju v recenzii pri kazdej polozke 10b. Ako mozu napisat, ze Fabia ma skvele jazdne vlastnosti za 10, ked majitel A6 da 8b a napise, ze by mohli byt lepsie?
Objektivita asi nikdy nebude ale aspon slusnost by tu mohla byt.
Citam skoro vsetky recenzie na moje auto a zaraza ma skutocnost, ze majitelia velkych a luxusnych aut hodnotia celkom objektivne a napr. taki majitelia Fabii daju v recenzii pri kazdej polozke 10b. Ako mozu napisat, ze Fabia ma skvele jazdne vlastnosti za 10, ked majitel A6 da 8b a napise, ze by mohli byt lepsie?
Objektivita asi nikdy nebude ale aspon slusnost by tu mohla byt.
Avantime, kam se vypařila tvá přirozená objektivita. "Nejagresivnější" v diskusi je poněkud subjektivní pojem. Zůstal bych u mnohem prokazatelnějšího hlediska jako je "diskusní vulgarita" a tam je dlouhodobě na špici např. cosworth, nebo v poslední, nedávné době např. misiak, mimochodem oba jsou rozhodně spíš extrémní "antiVW"... 😉
hovori sa, ze oni su v skutocnosti vsetci taki. Ja to sice netvrdim, i ked z vlastnych skusenosti mozem potvrdit, ze je medzi nimi najvacsie percento tych s vulgarnym slovnikom a drzym spravanim. Vynimku tvoria statni zamestnanci, ktori sice nie su vulgarni, no nafukani su az-az
Ono sa najdu pochybni jedinci na oboch stranach. Jedni zacnu rypat a ti druhi sa snazia obhajovat svoju pravdu a hadka je na svete.
Ono sa najdu pochybni jedinci na oboch stranach. Jedni zacnu rypat a ti druhi sa snazia obhajovat svoju pravdu a hadka je na svete.
Být v diskuzích objektivní je v podstatě nemožné. Každý z nás totiž chová sympatie/empatie k určité značce. O tom ale braky v diskuzích nejsou. Každá strana má totiž v určitých částech pravdu.
Nejhorším článkem je ale rivalita mezi diskutujícími a přítomnost "všudybylů" a "všechnoznalů". Téhle žabomyší válce totiž nejde zabránit žádným způsobem - vyjma kompletního zrušení diskuzí.
Nejlépe fungujícím způsobem by tedy byl redaktor, který by všechny diskuze stále procházel a odstraňoval příspěvky. Nebo schvalování komentářů.
Nejhorším článkem je ale rivalita mezi diskutujícími a přítomnost "všudybylů" a "všechnoznalů". Téhle žabomyší válce totiž nejde zabránit žádným způsobem - vyjma kompletního zrušení diskuzí.
Nejlépe fungujícím způsobem by tedy byl redaktor, který by všechny diskuze stále procházel a odstraňoval příspěvky. Nebo schvalování komentářů.
... diskuse o ukončení výroby Renaultu Vel Satis. Kde jsou ty časy 😄
Avšak pozoruhodný je obecně známý poznatek, že nejagresivnějšími členy diskusí jsou příznivci Volkswagenu. Nebo snad nikoli?
Avšak pozoruhodný je obecně známý poznatek, že nejagresivnějšími členy diskusí jsou příznivci Volkswagenu. Nebo snad nikoli?
Přesně tak, uvítal bych od redakce novinku v podobě hlasování o příspěvku - buď palec nahoru nebo palec dolů - a od určitého počtu negativních hlasů by byl příspěvek skryt