Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Fiat má staronové jméno: Panda

25 komentářů

V úterý jsem jel za kamionem s osmi těmahle prckama, takže bych čekal, že už se prodává...
fiat konci
Co je na tom Gingu/pandě/ tak hrozného??? Jestli jsi takový "frajer" a potrovnáváš ho s autama o několik tříd výše, tak chápu že tohle můžeš napsat. Jinak ve své třídě má podle mě super vyřešený interiér s řadící pákou ve středu. Fiat má na "nové" Punto již více jak 110t.ks objednávek, takže ten facelift a nové motory zdá se zabrali.
Keď som bol na Autosalone v Brne tak najškaredšie auto bolo Fiat Panda ! No a keď som si sadol tak to bola absolutna hrôza. Nuž hovorí sa, že chudobnému aj s hrnaca vykipý. No a Fiatu to patrí aj dvakrát. Ja nové Punto je veľmi slabučké a dieru do sveta nespraví. Tak páni sorry !
Loňského roku na Malorce jsem místo objednané Corsy dostal Punto, po několika kilometrech jsme se skamarádili a nemohu říci, že bych byl zklamán. Perfektně fungovala klimatizace, a to v těch 45 stupních bylo pro nás to nejdůležitější. Teď zas pro změnu potřebuju malou čtyřkolku, která i v zimě vyjede prudký kopec, uvidíme kolik nová Panda bude stát, ale u mne má šanci.
Ja nevim, ale me se proste zadnej novej Fiat nelibi. Asi nejsem naladen na jejich notu. Tohle auto se mi vubec nelibi. Nevim jak to bude s kvalitou. Kamarad ma 2 punta a obe jsou po 80 000 na odpis, menene prevodovky, tece olej, vsude neco vrze, porad je to v opravne. Jezdi s tim sice nesetrne, ale ja mam japonce, mam najeto pres 124 000, jezdim jeste hrubeji a auto drzi bez problemu, tedy krome tlumicu a brzdovych desticek.
Ja bych japonce krome toyoty nebral mas drahy nahradni dily ne? ja mel seata s tdi a jezdil fakt suprove nez mi ho slohli a ted mam opela novyho a litam porad po servisech fakt me s tim nasraĺi. Ale s tim fiatem to je jak u kteryho ale dost jich je podelanejch.
Mame v praci sluzebni Punta a Stila a je to naprosto v pohode, beznej servis. Myslim, ze Fiat se s kvalitou fakt zlepsil. A kdyz porovnam motory a vybavu Punta a Fabie tak nechapu kdo cpe tolik penez do Fabky a jeste v tom ma motor ludru, ze to v kopci nacadi i Favorit....
Nejlepší jsou ubožáci, kteří pouze šíří pomluvy, vlastní zkušenost nulová a sami jezdí když dobře, tak Favoritem. Fiat na takové trpí, ale jinak jsou to super auta. S Puntem 96 jsem najezdil 220 000km a s Mareou 180 000km najezdil otec, vše bez problému. Takže vy chudáci, co víte houby a jen pomlouváte, tak radši mlčte a srovnávat Punto s Filckou nebo Fabií je úplně o ničem, protože Škodovka byla, je a bude šrot. Němci do toho cpou výběhový motory, při havárce je to totál a nejlepší reklama byla, že se ve Sroktávii zabil jako první nejvyšší představitel Škoda Auto. Okopírovaný Suprd ani nemluvě. No hnus a uboha. Takže přátelé Fiatů hodně štěstí a spkojených kilometrů s Fiatem. A pokud někdo jezdí jako prase, tak ať si koupí žigulíka, ten mu snad jediný vydrží. Vždyť je to je všechno jen stroj.
Souhlas Gigi. To je pořád "můj kámoš má švagra a jeho kámoš měl...". Není nad osobní zkušenost. Měl jsem Tipo a po 235000 mi nikdo nevěřil, že má tolik najeto, když jsem ho prodával - pohoda provoz bez problémů, jen pár prkotinek. Brava byla ještě lepší - úplně bezvadné auto. Jo a můj otec stále jezdí ve Fiatu 125 po mě, r.v. 1976, a měnil jen jednou prahy. Nevím které jiné auto by jeho zacházení vydrželo bez problémů takovou dlouhou dobu.
Ale vždyť ty taky kecáš bláboly. Koukni na ty vyběhlý motory ve fábii, třeba 1,9 TDI s červeným DI. Jo a že se někdo zabije v oktávii, no auta s garancí nesmrtelnosti zatím nejsou. Zabít se můžeš ve všem. Škoda taky není ůplně můj kůň, ale když jsem viděl Fiat Stilo v dlouhym provedení zezadu, napadlo mě že někdo otočil u žigula combi světla naležato
Jasně "kamarád má dvě Punta s strašně se serou a mění převodovky jak na běžícím pásu". Hmm a proto ty Punta má dvě a ty máš super japonce a to mě jedna paní povídala, že to jsou děsný krámy a já mám němce a všechno je super.... fakt ti to žeru. Už vidím jak mění převodovky...to je docela frajer, když nová stojí skoro 40klacků a punto I je v cenách tak kolem 100.
svata pravda
Souhlasím.Vždy je tady plno baronů Prášilů.
minule tu nejaky "ada" rozpraval ako mu za jazdy ostal v ruke volant - samozrejme isiel na stile. ako to auto odstavil nam uz neprezradil, asi chytil hriadel do ruky a zahol na odstavny pas. buahahahaha male deti su presvedcivejsie 😄
Jo a nejlepsi je si precist dlouhodoby test Fabie ve Svete Motoru (silenej brak tenhle casopis, ale vychazi kazdy tyden - jediny plus) kdyz napr. ve 40 000 museli vymenit prevodovku! (kdyz je o nich rec). No ale co naplat - pry to "neni prilis casta zavada" a tak proste jako vzdy vyjde Fabie jako vitez.
Je mi z toho na bliti! (oooo prominte)
Se Světem motorů máš pravdu. Poté co ho prodal Charouz a přišel tam Běhal s tou bandou blbečků tak jediný plus opravdu je že vychází každý týden.
Nemají náhodou stejného majitele jako super férový AUTOTIP - tedy Axel Springer Germany. Potom se ničemu nedivte. Jejich objektivita je taková, že pokud v testu nevyhraje VW, tak rozhodně Škoda, průser je, že ze stejné líhně. Mimochodem v posledním čísle AT jsem se od féráka redaktora Kovaříka dočetl, že vnitřek Alfy 147 je plný tlačítek a nepřehledný, ale ten u Audi A3, je vzorem krásy a přehlednosti a funkčnosti. Nevím, ale většinou se od lidí dovídám opak. Raději jsem začal souběžně kupovat AUTOCAR od anglánů. Mají úplně jiný pohled na auta, než nám je z "našich" časopisů vnucováno. Sorry, ale už jsem se fakt musel vyřvat. Jo a už jsem řídil nové Punto 1.3 JTD 16V MJ a nemá to chybu.
Taky jsem se svezl v Puntu 1.3 JTD Multijet a je to parada. Porovnaval jsem to s Fabkou 1.4TDI a neni co resti, propastne velkej rozdil v cene a ten motor je taky lepsi ve Fiatu, proste me trivalec nejak nejde pres nos (spis usi😃.Takze se rozhoupavam a zrejme Puntika v zari objednam.
držím palce. Na nákupy dobré.
Getz
Já mám Fiaty rád. Byly to vždycky levný auta se super motorem a vlastním stylem - jezdil jsem Fiat 128 kupé 1300 a pak Uno 1,3 turbo a spokojenost 100%. Teď ale úplně podělali design, opisují všude možně, nový Punto je naprostá katastrofa - vše co bylo aspoň trochu origoš je pryč, teda až na ty hrozný zrcátka. Je mi z toho na nic. Ale motory mají pořád nejlepší - viz. ten 1,4 95 koní nebo ten novej 1,3 TD.
Holt musis skocit do Alficky, nebo Lancie, ty jsou Italsky snad dost .
Design má pořád výborný u všech modelů, i když připouštím, že pověstná originalita se pomalu vytrácí. Ovšem motory jsou pořád absolutní špičkou a nový 1,3 JTD Multijet tento fakt jen potvrzuje. I když vím, že nejbezpečnější auta vyrábí Mercedes-Benz a WV, tudíž i Škoda, Fiat je králem ve všem ostatním.
Fiatu fandím, líbí se mi jeho invence v automobilech, např. common rail - výsledek, snad konečně diesel v pro nás přijatelném ručení + parádní spotřeba, pěkné malé autíčka, nebo originalita řešení. I když poslední Punto se mi zdá usedlé. Dost. Také schází lidové sporťáky, jaké se dříve vyráběly. Tak ať žije Fiat dále, je to jeden z nejstaších výrobců .