Novinky

Zpět na článek

Ford Focus C-Max se již vyrábí

22 komentářů

Schválně jsem se nechal vzadu v tom "autě bez zadních sedadel" (...) svézt 2x 700km a byl jsem opravdu příjemně překvapen - 2 lidé tam mají velmi pohodlné sezení (ve třech už asi nic moc). Na první pohled sice vypadají sedáky děsivě (tím, že jsou pod nimi složeny ještě sedačky 3.řady), ale v tomto případě opravdu zdání klame. Výduchy pod a mezi předními sedačkami vytvářely vzadu příjemné prostředí i při venkovní teplotě 30-34st.C (celou cestu), to také není běžné - typicky jsou cestující vpředu omrzlí od klimatizace a vzadu se "pečou".
OK jak rikas je to vec vkusu ale aspon nas zato neposilas nekam a nenadavas do"teplych frantiku"
AVE RENAULT
V úterý 1.7. jsem byl na služebce v Saarlouis, podívat se právě na C-Max:
Abyste se z těch "Francouzů" nepo.... To je jen věcí vkusu. Mě se třeba novej scenic moc nelíbí.
Jo a ty "každé rodině" dáš 800 000, co tenhle Ford bude stát? Protože jestli jo, tak já se hlásím. Zadarmo bych ho totiž mohl.
je to fakt krásné autko, myslím že se bude hodně prodávat. Jestli budou prachy, tak do toho pudu.
Novy C-max je teda urcite lepsi nez Touran ktery je hruza.Novy scenic je super ale je jen petimistny.Proto jiz pristi rok prijde i sedmimistny a to pak bude neprekonatelny.AVE RENAULT
Promiň, ale čeština je pro mně cizí jazyk.
Sem oboje jo a Bůh se píše s kroužkem,ne s čárkou..
Je pěkný. Když to srovnám s jeho německym kolegou Touranem, tak je překrásný. Ovšem nový Scénic bude hrát opět jinou ligu- je nepřekonatelný.
Naštestí jsi jen ace3 a ne Búh!
A pokud to ještě nehodíš na Masarykově okruhu "přes boudu" - má to blbou stabilitu . To byla pěkná aféra - zlomená ruka potencionálního zájemce, rodina v šoku. Picasso je atraktivní, ale nepraktické.
C-Maxíka vidím jako konkurenta Scénicu (novej bude vypadat zajímavě!), němci se snaží konkurovat, ale měli by se držet Passatů a Golfů (či něčeho jinýho) a Japonec až nakonec (viz. náhradní díly - ta cena!! ).
Co je na vanech k placi? Jsou to snad druhorade produkty? Neuraz se, ale to vypada jako nejaka poza.
MUZETE o tom mluvit jak dlouho chcete, jestli se vam to libi nebo nelibi, ale muzu vam zarucit ze se to bude prodavat VSUDE a MOC! to bude mit kazda druha rodina!
To je jeste horsi nez touran!!!
přesně
Souhlasim s tebou, jen bych za Zafiru soupnul jeste Premacy a Tourana az za Scenica.
Asi jasná volba....Touran je divnej, Zafira je dobrá, ale je tu už trochu dlouho, Xaru *_so ani velkým omylem(seděl jsem v tom, řídil jsem to, nesnáším rozměklý gauče a špatný převodovky)...
myslim, ze na to ma ... ze zminovanych se mi libi nejvic prave C-Max, nasleduje Zafira, pak dlouho nic (to uz se o "libi" mluvit neda), pak prichazi na radu Touran a tesne za nim Scenic, za nimi Xara "brambora" Picasso
heh, proti Touranu uspeje snad cokolvek....
Dizajnově jsou to stejně "prúkopnická" auta. Mají nebezpečně velký mrtvý uhel A-sloupku. Zafira je veterán bez zadních samostatních sedadel (lavice!!). Seděli jste v Touranu vpředu? Extrémně uzké sedáky se výrazným bočním vedením (nevím co by na to moje koule po 100 km jízdy!!!), mezi volantem a přístroji je velká díra. Frantíci jim těm krabicím od bot natřou!!!
Nemôžem si pomôcť, ale z rozširujúcej sa skupiny vanov na cestách je mi do plaču.