Novinky
Ja chapu, ze se vsichni snazi byt na sve "domaci" auto patricne hrdi a prosazovat ho, ale je take potreba byt nohana na zemi!
Vysvetleni od SDA😒br />
od roku 2002 jsme převzali segmentaci obchodních tříd podle JATO, což je
evropská organizace zabývající se touto problematikou. Učinili jsme tak
proto, ze tuto segmentaci používá většina evropských zemí a aby tedy naše
výsledky byly srovnatelné. Každý výrobce si při uvedení nového vozu na trh
zažádá u této firmy o zařazení do určitého segmentu (na základě jakých
kritérií to opravdu nevím) a my s tím nemůžeme nic dělat.
evropská organizace zabývající se touto problematikou. Učinili jsme tak
proto, ze tuto segmentaci používá většina evropských zemí a aby tedy naše
výsledky byly srovnatelné. Každý výrobce si při uvedení nového vozu na trh
zažádá u této firmy o zařazení do určitého segmentu (na základě jakých
kritérií to opravdu nevím) a my s tím nemůžeme nic dělat.
Pratele, ani ja jsem se neubranil nadskoceni na zidli, kdyz jsem si cetl zase a znovu o Octavii v tride, o ktere se ji ani nesni. Muzu vas ale uklidnit, ze podobne lobby provadi napr. Spanele, kteri tlaci sve Toledo na stejne platforme take do tridy vyse. Dokonce mezinarodni autopujcovna Hertz, u ktere jsem si zamluvil pred 14 dny ve Spanelsku na pujceni Mondeo nebo obdobne, mi cpala Toledo a kdyz jsem se vztekal, ze auto na Golfovem podvozku mi nemuzou strkat misto Passata, ze od nich mam potvrzenou rezervaci "dospeleho auta", pracovnice u prepazky mi v klidu ukazala tabulku, kde se ve stejne tride objevuje i napr. Cordoba Vario.
Takze podle ceho tedy se ony "automobilove tridy" urcuji? Reknu vam to - podle potreby.
Pekny den!
Takze podle ceho tedy se ony "automobilove tridy" urcuji? Reknu vam to - podle potreby.
Pekny den!
Je sice moc hezké, že se to řeší v diskuzi, dokonce již několikrát, ale je třeba tuto již několikaleté zkreslování říct někomu oficiálně, a od toho jste tu vy pisálkové, novináři. Je to bordel nad bordel.
No je to podupane.Octavia cenove patri do nissi stredni a basta!Nepripada vam zajimave 3 misto RENAULTU Megane II?Respektive 4 jeste s Octavii.
Vycházime z oficialnich zdrojů Svazu dovozcu automobilu : více viz [odkaz] Mimochodem tento problem jsme zde v diskusi "řešili" již několikrát...
S A6 se da srovnavat E classe, S-Type, BMW 5...
Je zajimave, ze nektere anglicke casopisy toto chapou😊