Novinky
Ve Francii se letos prodalo 2,25 milionu aut, nejvíce od roku 2001 (pořadí modelů TOP25)
170 komentářů
Uplne normalny jav! Kazdy trh preferuje svoje znacky.
Ked vedenie nasho holdingu (v Nemecku) odsuhlasilo ako firemne vozidlo Octaviu, ako prve sa vzburili talianske a francuzske pobocky. Odmietali na tom jazdit a pozadovali preplacanie nakladov na sukromnych vozidlach. Nakoniec spravna rada ustupila od Octavii a povolila nakup lubovolnych vozidiel ...teda podla oblasti. Takze taliani jazdia na Alfach 159 Sportwagon a Francuzi na Citroenoch C5.
Neviem ci je to patriotizmus, vyhodnejsie ceny alebo nejake ine pohnutky, ktore vedu k nakupu domacich znaciek, ovsem tento jav je normalny skoro vsade.
Ked vedenie nasho holdingu (v Nemecku) odsuhlasilo ako firemne vozidlo Octaviu, ako prve sa vzburili talianske a francuzske pobocky. Odmietali na tom jazdit a pozadovali preplacanie nakladov na sukromnych vozidlach. Nakoniec spravna rada ustupila od Octavii a povolila nakup lubovolnych vozidiel ...teda podla oblasti. Takze taliani jazdia na Alfach 159 Sportwagon a Francuzi na Citroenoch C5.
Neviem ci je to patriotizmus, vyhodnejsie ceny alebo nejake ine pohnutky, ktore vedu k nakupu domacich znaciek, ovsem tento jav je normalny skoro vsade.
Třeba ve Finsku tak úplně ne >😁 (nebo se tam nejvíc prodává Boxster? >😁 )
Velmi podnětný článek :yes: Dává zhuštěně nahlédnout do... výfuků. Do francouzských výfuků. Prémii nenajdeš, životní styl veli MPV v jakékoli velikosti, sportovní akcent takřka na nule, těžiště v malých skákačkách. Možná se tu v té skladbě někdo dokonce i najde...
MPV segment přeskakuji, ostatně hodlám psát o autech...
Kupodivu, avšak jistě zaslouženě, drtí třistaosma zdejší diskuzní evergreen, mégana. Překvapivé? Nikoliv...
Fantastický úspěch fiesty, POLA a GOLFA. Je vidět, že i ve Francii jsou tací, kteří si chtějí při jízdě i... zajezdit.
Dacia na šestnáctém místě... 😄
Pochvalme punto, pětistovku a IBIZU, zaslouží si to.
Tak ještě k těm empevečkám... no, v tom bych skončit nechtěl. Ani začít.
Je to k úvaze - jsme proti Francii malincí, přesto... tabulkou bychom se tedy rozhodně mohli měřit. Nemyslím v absolutních číslech, myslím ve výběru aut... nějaká ta škůdka, nějaká ta prémiovčička, sem tam i ten šporťáček, nějaká ta crosska, esuvečko, no, v tomhle máme navrch určitě.
BRAVWO ČESKO :yes:
MPV segment přeskakuji, ostatně hodlám psát o autech...
Kupodivu, avšak jistě zaslouženě, drtí třistaosma zdejší diskuzní evergreen, mégana. Překvapivé? Nikoliv...
Fantastický úspěch fiesty, POLA a GOLFA. Je vidět, že i ve Francii jsou tací, kteří si chtějí při jízdě i... zajezdit.
Dacia na šestnáctém místě... 😄
Pochvalme punto, pětistovku a IBIZU, zaslouží si to.
Tak ještě k těm empevečkám... no, v tom bych skončit nechtěl. Ani začít.
Je to k úvaze - jsme proti Francii malincí, přesto... tabulkou bychom se tedy rozhodně mohli měřit. Nemyslím v absolutních číslech, myslím ve výběru aut... nějaká ta škůdka, nějaká ta prémiovčička, sem tam i ten šporťáček, nějaká ta crosska, esuvečko, no, v tomhle máme navrch určitě.
BRAVWO ČESKO :yes:
Netuším proč MPV nejsou auta...??Mám nového Grand Scénica a je to auto. Opravdu.Měl jsem Superba I a Grand je lepší ve všech ohledech.Zpracování,útulnost, funkčnost i prostor.O motorech se nebavím, měl 1,9 TDi a teď mám 1,4 TCe a jsou to motory na tolik rozdílné, že porovnání snad není ani možné. Jinak mám i Fábii a jsem s ní naprosto spokojen. Takže to není zahleděnost či zabedněnost 1 značkou...Někdy zkuste MPV od francouzů a možná už nikdy jinak -))
Teda,to sis dovolil hodně.Chválit F auto 😉 Ale s dovolením se přidám.Onehdá bylo chladnějc, dcera na staré 1,9 dCi Laguně při minus 18C ráno dala kartu,stiskla tlačítko,motor hned naskočil a vesele celý den jezdila po Praze.Já na dvouleté M6 asi o 2 hod později při minus10C nastartoval,shořela nafta za pal.filtrem a ticho.Odtáhli na dílnu,aby milostivě rozmrzla.Oba jsme natankovali stejnou naftu u stejné Benziny Plus ve stejný den,já byl první,ona po mně.Vervu 60.Tak nevím,kdo dělá jakou kvalitu.Asi japonci v Hirošimě?Asi...(sotva).Já měl auto týden po dalším 15 tis.serv.úkonu,poctivá údržba vč. všech filtrů.Její L2 se dělá údržba právě teď.Musím potvrdit,že F auto je pohodlnější, tišší a jezdí a jezdí.Jestli se někomu nelíbí,koupí si německé,že?Mně je to fuk,ať si koupí co kdo chce,ale kecy o žabožroutech...BTW😜207 a C3 Picasso z Trnavy jsou auta od žabožroutů nebo slovenská? Nebo snad evropská??? :-! JJ, souhlasím,že zabedněnost jednou značkou je....ale nic...
MPV samozřejmě auta jsou. Ale když pominu fakt, že to jsou nevzhledný krabice, tak kombi nebo SUV má mnohem větší výhody než MPV. Což dokazují i prodeje, MPV jsou okrajová auta dobrá leda tak pro lidovce se 4 a více dětmi 😉
Tak jsou i vzhledné MPV - viz TTT Previa nebo minulé 2 generace Espacu.
MPVčka jsou pro ty co tu vezou roční úrodu ze zahrádky, tu jedou na lyže v 6ti s kamarády (a lyže jsou uvnitř), v létě na vodu do Rumunska nebo na vejšlap na Zakarpandu.
Je to maximální užitek z kusu plechu, a je vidět že frantíci potřebují ve své velké zemi pohodlně cestovat.
MPVčka jsou pro ty co tu vezou roční úrodu ze zahrádky, tu jedou na lyže v 6ti s kamarády (a lyže jsou uvnitř), v létě na vodu do Rumunska nebo na vejšlap na Zakarpandu.
Je to maximální užitek z kusu plechu, a je vidět že frantíci potřebují ve své velké zemi pohodlně cestovat.
U nazvu nekoncernovych aut ti nefunguje SHIFT/CAPS LOCK.
Kup si novou klavesnici, at te nekdo nepravem nepovazuje za ***a >😒]
Kup si novou klavesnici, at te nekdo nepravem nepovazuje za ***a >😒]
Tušíš, čo je auto, keď MPV podľa Teba nie? Začínam pochybovať...
Jen to přiznej, koupě malého (kompaktního) MPV je jeden z největších kompromisů, které v autosvětě existují...
GTI ty jsi pravý automobilista, ty víš, které auto je nejlepší. Buď jsi bez rodiny, či nemáš děti nebo máš obrovské předsudky. Pro případ, že máš rodinu, dovoluji si ti poradit, vyzkoušej MPV. Uvidíš fantastickou proměnu auta v přítele. Kočárek neskládáš pokud ho nakládáš do auta, ve městě zaparkuješ takřka kdekoliv, fantastický výhled, skvělá spotřeba atp. Já jsem osobně měl Scénica I, Tourana - dodnes vzpomínám s láskou především na Scénica, dokonce i celá rodina - děti oplakaly především stolečky.
Potom jsem ovšem přesedlal do Vel Satisu (firma) a dnes Passata (firma) ((mimochodem co do spolehlivosti si můžou jak Satis tak Pašík podat ruce)- toto prostě není auto pro mladou rodinu. Dnes když uvažuji o autě pro rodinu je ve hře opět jen Scénic, ale protože mám zahradu, tak je vře i X1 - ovšem mega se mi nechce dát za věc, která ztrácí na hodnotě. Takže nevidím důvod zatracovat MPV, či se na ně dívat ze shora.
Potom jsem ovšem přesedlal do Vel Satisu (firma) a dnes Passata (firma) ((mimochodem co do spolehlivosti si můžou jak Satis tak Pašík podat ruce)- toto prostě není auto pro mladou rodinu. Dnes když uvažuji o autě pro rodinu je ve hře opět jen Scénic, ale protože mám zahradu, tak je vře i X1 - ovšem mega se mi nechce dát za věc, která ztrácí na hodnotě. Takže nevidím důvod zatracovat MPV, či se na ně dívat ze shora.
Súhlas. Nie každý je "športovec", pre nás, čo ceníme priestor, variabilitu a pohodlie je MPV viac autom ako čokoľvek iné. Netvrdím, že Passat nie je komfortné a pohodlné auto. Ale môj Scénic je napriek slabšiemu dieslu pri rozbehu subjektívne živší (Passat TDI, čo som nedávno skúšal, má krátku jednotku, na svižný rozbeh je lepšie začínať dvojkou), pocitovo za volantom aj vzadu priestrannejší aj vzdušnejší, variabilita troch samostatných posuvných sedadiel vzadu s nastaviteľným sklonom operadiel sa snáď ani nedá porovnávať - sklopné operadlo spolujazdca, ktoré tak vytvorí praktický stolík (na cestách sme na ňom napríklad prebaľovali deti) už radšej ani nespomínať. Podvozok je na Passate istejší, ale stále pohodlný, na Scenicu plavnejší, mäkší a v zákrutách sa trochu viac nakláňa - ale kto sa s takým autom hrá na pretekára? Nehľadiac na to, že práve v zákrutách často práve vodiči "lepších" áut akosi strácajú istotu, spomaľujú až príliš, aby to potom na najbližšej rovinke rozpálili naplno...
No a nástup do auta a výstup z auta, to sú dva rozdielne svety, pri klasike ako je Passat či hocaké iné auto "bežnej" triedy je to podstatne väčší záber pre nohy aj chrbticu, pohodlíčko týchto činností u MPV je pre ne nedostižné.
Čiže, úplný súhlas, MPV je minimálne v takej miere auto, ako všetky ostatné triedy. 😉 :yes:
No a nástup do auta a výstup z auta, to sú dva rozdielne svety, pri klasike ako je Passat či hocaké iné auto "bežnej" triedy je to podstatne väčší záber pre nohy aj chrbticu, pohodlíčko týchto činností u MPV je pre ne nedostižné.
Čiže, úplný súhlas, MPV je minimálne v takej miere auto, ako všetky ostatné triedy. 😉 :yes:
Klaudius, ty se snažíš argumentovat a porovnávat, logicky zdůvodňovat....a to vše je prostě zbytečné. GTI vyřkne ortel a je vymalováno. MPV není auto, Fox je premiant třídy a kdo má na zdi fotku od Sudka, nemůže koupit japonský auto... >😁
No, tak nějak cítím, že se tu silně přesvědčuješ, ale... marně, viď... 😄 😉
Ja sa nepotrebujem presviedčať, píšem o faktoch a o mojom pohľade na ne. MPV rozhodne nie je kompromis a konkrétne Scenic mojim potrebám vyhovuje viac ak Passat v kombíku. Ak stále nechápeš, skús pripútavať do autosedačiek vzadu tri malé deti aspoň 2x denne - a porovnaj si túto činnosť so zohnutým chrbtom v prípade klasického kombíka a so vzpriamenou postavou u MPV. Tri samostatné sedadlá vzadu, každé sklopné, posuvné, s nastaviteľným sklonom operadla aj jednoducho vyberateľné neocení len ten, kto s nimi nemá skúsenosť.
A ak náhodou niekedy začneš stonať na kríže (na záda) - čo teda nikomu v skutočnosti neprajem - budeš z MPV vďačný. 😉
A ak náhodou niekedy začneš stonať na kríže (na záda) - čo teda nikomu v skutočnosti neprajem - budeš z MPV vďačný. 😉
s mpv je to presne tak ako pises...poznam par ludi, ktori si kupili mpv (aj mensie - meriva, pripadne o chlp vacsie c max, zafira) najma kvoli pohodlnejsiemu nastupovaniu, vzpriamenejsiemu a vyssiemu posedu. V tychto disciplinach nemozu konkurovat ani daleko vacsie auta pricom nie kazdy z nich chcel suv. Variabilita a priestor naviac bol len dalsim bonusom.
Nevím, které auto je nejlepší, ale... tuším 😄 Jsem s rodinou, mám větší děti a... nemám předsudky, Václave. Ty toho scénika líčíš jako malý/velký autobus.
Nějak mi nedochází, proč nechceš dát za věc, co ztrácí na hodnotě jedno mega, a půl ano... To jsou mi úvahy.
MPV (menší než Sharan) je prostorový protimluv... pro mne vyloučený ze své podstaty. Nic ve světě aut mi není vzdálenější, než právě tato prostorově podsokčená "MPV". Nic nezatracuji, jen akcentuji jiný styl, jiný životní autopostoj.
Nějak mi nedochází, proč nechceš dát za věc, co ztrácí na hodnotě jedno mega, a půl ano... To jsou mi úvahy.
MPV (menší než Sharan) je prostorový protimluv... pro mne vyloučený ze své podstaty. Nic ve světě aut mi není vzdálenější, než právě tato prostorově podsokčená "MPV". Nic nezatracuji, jen akcentuji jiný styl, jiný životní autopostoj.
Náhodou GTI, Scenic je parádní kárka. To musíš uznat. :-! :yes:
Ano, v některých ohledech byl Scénic (pro mne) nejen malým autobusem, ale také Avíí >😁
Když si vzpomenu co všechno jsem tímto "prdítkem" převezl, tak se dívím, že to francouzská kára vydržela.
Pokud dám za auto 1 mega přijdu minimálně o půl mega (viz. zkušenost firmy s Audi, Satis, M-B). Pokud dám za auto půl mega přijdu max. o čtvrt mega (vlastní zkušenost s Scénicem, Touranem). Já proto volím vždy poměr ceny a užitné hodnoty, či pokles ceny a využití užité hodnoty. Prosím nesnaž se lacině uvádět Logana, či Foxe - prosím.
Aut jsem projezdil již mnoho, nejsem závodník. Nicméně pokud podlehnu X1, tak přestanu na určitou dobu uznávat svoje zásady 8-s .
MPV menší než Sharan je prostorový protimluv - nepotřebuji vozit 2 kočárky (to se mi nepodařilo), nýbrž pouze jeden. Z toho výplývá tvá poslední věta, je to jen o jiném životním stylu. Rozdíl mezi náma je pouze ten, že já nepovyšuji svůj názor na ten jediný správný, ale pouze sděluji svoje zkušenosti.
Když si vzpomenu co všechno jsem tímto "prdítkem" převezl, tak se dívím, že to francouzská kára vydržela.
Pokud dám za auto 1 mega přijdu minimálně o půl mega (viz. zkušenost firmy s Audi, Satis, M-B). Pokud dám za auto půl mega přijdu max. o čtvrt mega (vlastní zkušenost s Scénicem, Touranem). Já proto volím vždy poměr ceny a užitné hodnoty, či pokles ceny a využití užité hodnoty. Prosím nesnaž se lacině uvádět Logana, či Foxe - prosím.
Aut jsem projezdil již mnoho, nejsem závodník. Nicméně pokud podlehnu X1, tak přestanu na určitou dobu uznávat svoje zásady 8-s .
MPV menší než Sharan je prostorový protimluv - nepotřebuji vozit 2 kočárky (to se mi nepodařilo), nýbrž pouze jeden. Z toho výplývá tvá poslední věta, je to jen o jiném životním stylu. Rozdíl mezi náma je pouze ten, že já nepovyšuji svůj názor na ten jediný správný, ale pouze sděluji svoje zkušenosti.
Rozíl je v tom, že soudě dle příspěvků máš přirozený intelekt, soudnost a nadhled. Kdežto GTI se snaží někde z hloubky hnojiště vytlačit ty své plky na světlo světa...
Ačkoliv sám jsem měl od fr. aut vždy jistý odstup, tak Peugeot 3008 považuji za velmi zdařilé auto. Myslím, že víc než cokoliv jiného je to kompaktnější MPV, které by neurozilo snad žádnou rodinu. A nejen díky interiéru-kokpitu přinese něco i pro řidiče...
pro mě je trochu překvapením, že v tabullce nefiguruje. Snad, že není nejlevnější a že se neprodává celý rok...
Ačkoliv sám jsem měl od fr. aut vždy jistý odstup, tak Peugeot 3008 považuji za velmi zdařilé auto. Myslím, že víc než cokoliv jiného je to kompaktnější MPV, které by neurozilo snad žádnou rodinu. A nejen díky interiéru-kokpitu přinese něco i pro řidiče...
pro mě je trochu překvapením, že v tabullce nefiguruje. Snad, že není nejlevnější a že se neprodává celý rok...
Včera jsem se byl podívat v Uh. Hradišti v Salonu Peugeot kouknout na 3008. Jediná 3008 byla venku se zákazníky a zbytek je až do léta vyprodán a objednán !!!!
Ty znáš francouzské ceny ? Třeba se neprodává, protože francouzi mají vkus. A 3008 je snad největší kýč z Francie. Z toho interiéru by ti už po měsíci bylo špatně.
Ale není... 😄
Ceny se dají zjistit na internetu.. Ale je to vlastne jedno, kdyby stal totiz tolik co 207ka věz, že by to pořadí vypadalo jinak... Zkrátka cena nepustí...
A i kdyby to bylo s interierem jak pises tak porad je to 2592000 krat lepsi nez u vw. Tam je mi spatne uz v prvni sekunde...
Motto na závěr: MPV neni spatne a 3008 zvlaste... !!
Ceny se dají zjistit na internetu.. Ale je to vlastne jedno, kdyby stal totiz tolik co 207ka věz, že by to pořadí vypadalo jinak... Zkrátka cena nepustí...
A i kdyby to bylo s interierem jak pises tak porad je to 2592000 krat lepsi nez u vw. Tam je mi spatne uz v prvni sekunde...
Motto na závěr: MPV neni spatne a 3008 zvlaste... !!
Byla to reakce na tvoji doměnku, že se 3008 neprodává kvůli ceně. Jen jsem chtěl naznačit, že 3008 je v základu levnější než Scenic.
3008 - 21350,-
Scenic - 23100,-
Oba dva jsem projel a dost podrobně prohlídl a interiér 3008 je pro mě přeplácaný kýč.
3008 - 21350,-
Scenic - 23100,-
Oba dva jsem projel a dost podrobně prohlídl a interiér 3008 je pro mě přeplácaný kýč.
Máš pravdu, že se Scenic prodaval víc.. Ja osobne bych rozhodne sahnul po 3008, ale kazdy ma jiny vkus a priority. Na druhou stranu se 3008 prodava pul roku takze vydel prodeje Sceniku dvema a razem se dostavas ke konci tabulky a kdo vi na kterem miste 3008 figurovala😊
A za sebe muzu rict ze si nejsem jisty jestli 4x4 u Yetiho vyvazuje vysii cenu a ostatni minusy proti 3008..
Vybirat auto pro rodinu a volny cas kolem 600 tisic asi bych skoncil prave u techto dvou kandidatu... Ale je to subjektivni.. 100 lidi, 100 chuti ze.. Kazdop bych MPV nezatracoval😊
Jinak uspesny novy rok preju!
A za sebe muzu rict ze si nejsem jisty jestli 4x4 u Yetiho vyvazuje vysii cenu a ostatni minusy proti 3008..
Vybirat auto pro rodinu a volny cas kolem 600 tisic asi bych skoncil prave u techto dvou kandidatu... Ale je to subjektivni.. 100 lidi, 100 chuti ze.. Kazdop bych MPV nezatracoval😊
Jinak uspesny novy rok preju!
Nekecej. Do satisu dáš kočár a v poho 2 sedačky dozadu a to si mezi ně ještě sedne panímáma... tak brzdi, ju? 😉
Samozřejmě, že záleží na tom, o jaký kočárek jde. Pokud bude normální (běžný), tak ho do Satise na stojáka nedáš, resp. ho tam nenarveš bez toho, aby jsi musel kočárek upravovat. Protože panímáma kočárek neprovozuje bez ničeho, kdo má děti ví, kolik pí***inek panímámy nastrkají do kočárků (POZOR kromě dětí!!!!!), tak nejlepším řešením je MPV, kam ho dáš na stojáka, bez komplikací.
>😁 To není smajlík smíchu, to je ted smajlík zívnutí...
Stačilo napsat
VW je nejlepší ostatní nejsou vozy, zvlášte MPV.
Pohled na svět máš hodně zkreslený, tak že to ani není možné 😐 .
Stačilo napsat
VW je nejlepší ostatní nejsou vozy, zvlášte MPV.
Pohled na svět máš hodně zkreslený, tak že to ani není možné 😐 .
Jen tě upřesním - VW je nejlepší v mainstreamu. Můj pohled na svět nedráždi bosou nohou, Ondro, nebo tě tu rozpláču...
Ne jen nechápu 9/10 tvých příspěvků.
Nedokážeš se podívat na svět pohledem druhých, místo abys uznal že MPV je největší převrat v uspořádání osobních automobilů, ocenění mnoha lidmi, tak napíšeš že MPV segment nejsou auta...
Že se v jiných autech než ve VW nejezdí?Já vím za koho kopeš, tak to nemusíš pořád okatě okecávat.Stačilo napsat že tě to prostě těší, takhle se ti majitelé jiných znanček vysmějí.
Design jiných značek(Zejména renault) nazýváš kýčem.Neberu ti to, ale nemusíš hned vedle napsat že VW má nejlepší design...
Prostě stačí napsat že vám prostě chutná jiný jogurt 😄
Nedokážeš se podívat na svět pohledem druhých, místo abys uznal že MPV je největší převrat v uspořádání osobních automobilů, ocenění mnoha lidmi, tak napíšeš že MPV segment nejsou auta...
Že se v jiných autech než ve VW nejezdí?Já vím za koho kopeš, tak to nemusíš pořád okatě okecávat.Stačilo napsat že tě to prostě těší, takhle se ti majitelé jiných znanček vysmějí.
Design jiných značek(Zejména renault) nazýváš kýčem.Neberu ti to, ale nemusíš hned vedle napsat že VW má nejlepší design...
Prostě stačí napsat že vám prostě chutná jiný jogurt 😄
Tak som sa (krátko)povozil s Passatom. Vo dvoch veciach ma naprosto sklamal - asi som zhýčkaný francúzskou károu značky Renault, ktorá vraj ani nie je autom, lebo je to kompaktné MPV.
1.ŠTARTOVANIE
Renault - zasuniem kartu do štrbiny v palubke, stlačím spojku a zatlačím tlačidlo ŠTART - iba impulz, systém sa postará o ostatné. Dĺžku žhavenia a čas točenia štartéra zvolí podľa podmienok - a proste naštartuje.
Volkswagen - malé hranaté čudo podobné kocke zo stavebnice zasuniem do diery na palubke - v prvej polohe sa ohlási systém auta a oznámi mi, že pre štart mám zatlačiť spojku, v ďalšej polohe začne žhaviť a potom môžem zatlačiť pre štart - ale treba držať až kým sa motor nenakopne, vpodstate je to iba iné riešenie ako kľúčik, ale rovnako manuálne.
2.ELEKTRICKÁ RUČNÁ BRZDA
Renault - je to malý "šuplík" vľavo vedľa volantu, naspodu palubky. Zatiahnutím sa aktivuje a opätovným zatiahnutím šuplíka a stlačením tlačidla sa uvoľní (vpohode tromi prstami ľavej ruky). To sa však využíva málokedy, ručne občas zabrzím len pri státí do prudšieho kopca (nemusím stáť stále nohou na brzde a nesvietim brzdovými svetlami do očí posádke auta za mnou). Pri rozjazde či už na rovine alebo do kopca nerobím nič, auto rozozná, že sa chcem pohnúť a ručná brzda sa uvoľní samočinne.
Rovnako samočinne sa aktivuje po zastavení a zhasnutí motora.
Volkswagen - ručná brzda je malé tlačidlo na ľavej strane palubky. Zatlačením sa aktivuje, opätovným zatlačením pri stlačenom pedále brzdy sa uvoľní. To je všetko, čo vie. Pri rozjazde do kopca nepomôže, pri výjazde z miesta sa samočinne neuvoľní, ani sa po vypnutí motora sama neaktivuje. Teda možno toto Passat tiež má, ale pýtal som sa na to majiteľa auta, ale o inej funkcii ručnej brzdy nevedel ani ju nevyužíval.
Ak je tu nejaký majiteľ aktuálneho Passatu, budem rád, ak ma vyvedie z omylu, môžem sa mýliť a moja skúsenosť môže vyplývať aj z neznalosti tohto auta.
No po týchto dojmoch v spomenutých dvoch disciplínach u mňa Passat zatiaľ jednoznačne prehral. Najlepší v mainstreme...? Zatiaľ Scenic.
1.ŠTARTOVANIE
Renault - zasuniem kartu do štrbiny v palubke, stlačím spojku a zatlačím tlačidlo ŠTART - iba impulz, systém sa postará o ostatné. Dĺžku žhavenia a čas točenia štartéra zvolí podľa podmienok - a proste naštartuje.
Volkswagen - malé hranaté čudo podobné kocke zo stavebnice zasuniem do diery na palubke - v prvej polohe sa ohlási systém auta a oznámi mi, že pre štart mám zatlačiť spojku, v ďalšej polohe začne žhaviť a potom môžem zatlačiť pre štart - ale treba držať až kým sa motor nenakopne, vpodstate je to iba iné riešenie ako kľúčik, ale rovnako manuálne.
2.ELEKTRICKÁ RUČNÁ BRZDA
Renault - je to malý "šuplík" vľavo vedľa volantu, naspodu palubky. Zatiahnutím sa aktivuje a opätovným zatiahnutím šuplíka a stlačením tlačidla sa uvoľní (vpohode tromi prstami ľavej ruky). To sa však využíva málokedy, ručne občas zabrzím len pri státí do prudšieho kopca (nemusím stáť stále nohou na brzde a nesvietim brzdovými svetlami do očí posádke auta za mnou). Pri rozjazde či už na rovine alebo do kopca nerobím nič, auto rozozná, že sa chcem pohnúť a ručná brzda sa uvoľní samočinne.
Rovnako samočinne sa aktivuje po zastavení a zhasnutí motora.
Volkswagen - ručná brzda je malé tlačidlo na ľavej strane palubky. Zatlačením sa aktivuje, opätovným zatlačením pri stlačenom pedále brzdy sa uvoľní. To je všetko, čo vie. Pri rozjazde do kopca nepomôže, pri výjazde z miesta sa samočinne neuvoľní, ani sa po vypnutí motora sama neaktivuje. Teda možno toto Passat tiež má, ale pýtal som sa na to majiteľa auta, ale o inej funkcii ručnej brzdy nevedel ani ju nevyužíval.
Ak je tu nejaký majiteľ aktuálneho Passatu, budem rád, ak ma vyvedie z omylu, môžem sa mýliť a moja skúsenosť môže vyplývať aj z neznalosti tohto auta.
No po týchto dojmoch v spomenutých dvoch disciplínach u mňa Passat zatiaľ jednoznačne prehral. Najlepší v mainstreme...? Zatiaľ Scenic.
A to jsi jen uvedl verzi u Renaultu se standartní kartou.Ještě povedenější je varianta s kartou v peněžence a ta jen dá impuls k odemknutí auta a následně k nastartování,stačí jen stisknout tlačítko.O tomhle se může VW-Škodě jen zdát.Funguje to bez problémů-odemkne,zamkne,zavře otevřený boční okna a na startuje. 😄 :yes:
Svůj postoj ke kompaktním MPV ještě promysli. Pokud potřebuješ prostor pro rodinu a zavazadla, máš dvě možnosti, kompaktního nebo středního kombíka na straně jedné nebo MPV na straně druhé (vyšší segmenty pro zjednodušení vynechme). Jsou to rovnocenné alternativy, každá má své výhody a nevýhody. Jistěže je MPV kompromis, kombík ovšem taky. Záleží tedy na preferencích daného trhu, frantíci si oblíbili empévéčka, u nás je zase rodinným ideálem oktávka kombi. A pokud jde o radost z jízdy, tu můžeš mít i ve Fábii s tříválcem, nespočívá přece v rychlosti s jakou řízneš zatáčku.
Mozna u Francouzu pri vyberu/nakupu automobilu hraji prim jine veci nez mira zakomplexovanosti, vystrednosti, egoismu, povrchnosti a zavisti sofera 😄
Mozna po francouzskych silnicich pomerne nejezdi tolik 'aut' a premiovek jako u nas, rozhodne tam ale nepotkavam tolik de#ilu a (sebe)vrahu jako u nas.
Bezne auto je spotrebak a kazdy by si ho mel vybirat podle sve penezenky a naroku na pohodli, bezpecnost a uzite vlastnosti. Fakt musime vsichni jezdit v koncernu nebo premiovce? Udelato z nas lepsi sofery resp dokonce slusnejsi lidi?
Opravdu se muzeme chlubit tim, ze si kdejaky hnup honi spolecenskou dulezitost nakupem SUV a ve meste ci na dalnici to mydli hlava nehlava, protoze pro takovou karu prece neplati fyzikalni zakony?
Co si myslet o soferech, kteri si za volant v beznem provozu usedaji s umyslem si odpocinout a uzit si jizdu?
Mozna po francouzskych silnicich pomerne nejezdi tolik 'aut' a premiovek jako u nas, rozhodne tam ale nepotkavam tolik de#ilu a (sebe)vrahu jako u nas.
Bezne auto je spotrebak a kazdy by si ho mel vybirat podle sve penezenky a naroku na pohodli, bezpecnost a uzite vlastnosti. Fakt musime vsichni jezdit v koncernu nebo premiovce? Udelato z nas lepsi sofery resp dokonce slusnejsi lidi?
Opravdu se muzeme chlubit tim, ze si kdejaky hnup honi spolecenskou dulezitost nakupem SUV a ve meste ci na dalnici to mydli hlava nehlava, protoze pro takovou karu prece neplati fyzikalni zakony?
Co si myslet o soferech, kteri si za volant v beznem provozu usedaji s umyslem si odpocinout a uzit si jizdu?
...pokud by nezrušila vyznačení VIN na všech sklech u Octavie. Ve Francii se jedná o skoro 100% aftermarketové "vybavení" vozů. Škoda nejenže tuto užitečnou sériovou výbavu zrušila, ale ještě předtím ani nedokázala tuhle vymoženost správně marketingově zužitkovat. Holt sponzoring Tour de France ještě k prodejnímu úspěchu nestačí...
Tak na tu tabulku se podívejme pokaždé, až se tu zas budeme pozastavovat nad tím, proč ti zabednění Češi pořád kupují ty Škodovky.
Ta jednobarevnost mě skoro až děsí. Už jsem ve Francii dlouho nebyl, ale na silnicích to musí být děsná nuda 😒
Ta jednobarevnost mě skoro až děsí. Už jsem ve Francii dlouho nebyl, ale na silnicích to musí být děsná nuda 😒
Redakce nám tu na stříbrné tabulkové míse servíruje druhý nejbohatší chod v Evropě.. Dva a čtvrt milionu prodaných aut.. To se u nás (teoreticky) prodá tak za 12,5 roku..
A potom už padají téměř jen nebeská moudra..
1) Teď už víme, že MPV není auto (tedy ani Touran, Roomster, Multivan, Sharan, MB B, Golf+, C Max, S Max, Zafira...), tedy snad tříkolka? Něco takového nikdo nemůže myslet vážně, takže to berme jako humornou nadsázku..
2) Byla nám zvěstována zpráva že (považte!) dokonce "i ve Francii jsou tací, kteří si při jízdě chtějí zajezdit" Fantastická myšlenka. Kdo se chvíli toulal Paříží, dobře ví, že je tam (jen s malou nadsázkou) těžké nezakopnout o Porsche.
3) Myšlenkový majstrštyk na konec... Přesto, že jsme (logicky) maličcí, jsme svým výběrem, vkusem a citem pro tu echt správnou volbu kategorií daleko před Francií. Městští skákači (Paříž má asi 9 milionu lidí), usedlí tatíci (natalita ve Francii je mírně nad číslem 2.. na rodinu tedy připadá průměrně více dětí, než u nás), loseři, co ani nemají na pořádnou prémii (to je obzvlášť šťavnatá myšlenka - stačí se projet a dívat se kolem, třeba v Caen 😉 )...
Každopádně je zajímavé sledovat myšlenkové proudy některých jedinců.. čtou nejspíš s páskou přes vwoči..
Zajímavé také je, že se prodalo o pěkných pár tisícovek méně C4 (ano, francouzské nižší střední třídy), než Golfa - ten je ostatně vidět doslova na každém rohu.
Závěrem bych doporučil více se zamyslet nad pojmem "nacionalista" nebo "patriot"...jsou to dva velmi odlišné významy.
Kdo tak soudí na základě doslechu, soudí mylně.. Francouzi jsou velmi hrdí, ne ale jinak, než Němci nebo Angličané. Tyto národy jsou v Evropě směrodatné, ostatní jen příštipkaří.. Zkuste se v Anglii dorozumět jinak, než anglicky... téměř stejně pochodíte i ve Francii a (k mému velkému překvapení), v Německu to není o mnoho lepší..
A na závěr - podívejte se lépe na statistiky německého trhu.. ve vztahu k domácím značkám to tam není jiné... Je to logické.
A potom už padají téměř jen nebeská moudra..
1) Teď už víme, že MPV není auto (tedy ani Touran, Roomster, Multivan, Sharan, MB B, Golf+, C Max, S Max, Zafira...), tedy snad tříkolka? Něco takového nikdo nemůže myslet vážně, takže to berme jako humornou nadsázku..
2) Byla nám zvěstována zpráva že (považte!) dokonce "i ve Francii jsou tací, kteří si při jízdě chtějí zajezdit" Fantastická myšlenka. Kdo se chvíli toulal Paříží, dobře ví, že je tam (jen s malou nadsázkou) těžké nezakopnout o Porsche.
3) Myšlenkový majstrštyk na konec... Přesto, že jsme (logicky) maličcí, jsme svým výběrem, vkusem a citem pro tu echt správnou volbu kategorií daleko před Francií. Městští skákači (Paříž má asi 9 milionu lidí), usedlí tatíci (natalita ve Francii je mírně nad číslem 2.. na rodinu tedy připadá průměrně více dětí, než u nás), loseři, co ani nemají na pořádnou prémii (to je obzvlášť šťavnatá myšlenka - stačí se projet a dívat se kolem, třeba v Caen 😉 )...
Každopádně je zajímavé sledovat myšlenkové proudy některých jedinců.. čtou nejspíš s páskou přes vwoči..
Zajímavé také je, že se prodalo o pěkných pár tisícovek méně C4 (ano, francouzské nižší střední třídy), než Golfa - ten je ostatně vidět doslova na každém rohu.
Závěrem bych doporučil více se zamyslet nad pojmem "nacionalista" nebo "patriot"...jsou to dva velmi odlišné významy.
Kdo tak soudí na základě doslechu, soudí mylně.. Francouzi jsou velmi hrdí, ne ale jinak, než Němci nebo Angličané. Tyto národy jsou v Evropě směrodatné, ostatní jen příštipkaří.. Zkuste se v Anglii dorozumět jinak, než anglicky... téměř stejně pochodíte i ve Francii a (k mému velkému překvapení), v Německu to není o mnoho lepší..
A na závěr - podívejte se lépe na statistiky německého trhu.. ve vztahu k domácím značkám to tam není jiné... Je to logické.
Všechna MPV menší než Sharan jsou důkazem především fatálního kompromisu, jakého je jen kupec auta schopen. Z žádné třídey totiž ten kompromis netrčí tak jako z kompaktních či subkompaktních empeveček.
Nepíši o devetsetjedenáctce pod Vítězným obloukem, nýbrž o tabulce nahoře. Přesto ti děkuji za osvětu, já myslel, že Porsche má Francii zakázanou...
Ano, z prodejů Fiest, POL a GOLFŮ lze odtušit, že jsou i ve Francii jezdci, kteří si při jízdě chtějí... zajezdit. Nech si, Perune tu větu přeložit od vnímavějšího kolegy.
Jo, jo, protože mají Francouzi nejvíce dětí v Evropě, jezdí především v Twingu... >😁
A ta prémie? No... mrkni na nejprodávanějších dvacet pět a počítej jí na prstech.
Příště si to nech napsat někým, kdo o tom něco ví...
Nepíši o devetsetjedenáctce pod Vítězným obloukem, nýbrž o tabulce nahoře. Přesto ti děkuji za osvětu, já myslel, že Porsche má Francii zakázanou...
Ano, z prodejů Fiest, POL a GOLFŮ lze odtušit, že jsou i ve Francii jezdci, kteří si při jízdě chtějí... zajezdit. Nech si, Perune tu větu přeložit od vnímavějšího kolegy.
Jo, jo, protože mají Francouzi nejvíce dětí v Evropě, jezdí především v Twingu... >😁
A ta prémie? No... mrkni na nejprodávanějších dvacet pět a počítej jí na prstech.
Příště si to nech napsat někým, kdo o tom něco ví...
Všechno špatně.. všechno.
Takže třeba Espace, nebo P807, Grand C4 Picasso už auta jsou? Aha...
Devětsetjedenáctku a jí podobné tam najdeš i jinde, než pod Arc de Triomphe. Jednou se tam vydej třeba s těmi dětmi... třeba na dva týdny. Pokud jste třeba čtyři, tak ten kombík (čili kompromis) zaplníš jako nic.
Život je plný kompromisů, dělat tu z toho ovšem nějakou automobilovou tragédii, to je čistá póza. To bys musel opravdu vzít tu 911 a na kombi střední třídy zapomenout. Jistě víš dobře, o čem píšu, ty obzvlášť.
Z toho, cos napsal výše vyplývá, že vlastně nic jiného, než Fiesta, polo a golf ani nejezdí.. respektive neumí jezdit. Všechno ostatní je.. na nic.. Bravo, to je opravdu hutná myšlenka :yes😒br />
Francouzi nemají nejvíce dětí v Evropě, to jsem nenapsal.. patrně jsi to nečetl pozorně. Mají vyšší natalitu, než třeba... my. Bohužel, my tím trochu trpíme a do budoucna si zaděláváme na sociální maléry - to sem ale nepatří. I proto ta MPV, ne jen proto, že jsou v tom setsakramentsky dobří.. Argumentace Twingem je.. infantilní.
Takže třeba Espace, nebo P807, Grand C4 Picasso už auta jsou? Aha...
Devětsetjedenáctku a jí podobné tam najdeš i jinde, než pod Arc de Triomphe. Jednou se tam vydej třeba s těmi dětmi... třeba na dva týdny. Pokud jste třeba čtyři, tak ten kombík (čili kompromis) zaplníš jako nic.
Život je plný kompromisů, dělat tu z toho ovšem nějakou automobilovou tragédii, to je čistá póza. To bys musel opravdu vzít tu 911 a na kombi střední třídy zapomenout. Jistě víš dobře, o čem píšu, ty obzvlášť.
Z toho, cos napsal výše vyplývá, že vlastně nic jiného, než Fiesta, polo a golf ani nejezdí.. respektive neumí jezdit. Všechno ostatní je.. na nic.. Bravo, to je opravdu hutná myšlenka :yes😒br />
Francouzi nemají nejvíce dětí v Evropě, to jsem nenapsal.. patrně jsi to nečetl pozorně. Mají vyšší natalitu, než třeba... my. Bohužel, my tím trochu trpíme a do budoucna si zaděláváme na sociální maléry - to sem ale nepatří. I proto ta MPV, ne jen proto, že jsou v tom setsakramentsky dobří.. Argumentace Twingem je.. infantilní.
Ach bože, Perune... jak tě čtu, je mi jasné, proč ty tu tak málo diskutuješ...
Zkus si to o Golfu a spol. přečíst desetkrát za sebou, pak se zeptej, jak se to dělá, když se má člověk pousmát a... pak si jdi lehnout. Vlastně... spi klidně dál...
P.S. Ten pokus o porovnání porodnosti je fakt až dojemnej...
Zkus si to o Golfu a spol. přečíst desetkrát za sebou, pak se zeptej, jak se to dělá, když se má člověk pousmát a... pak si jdi lehnout. Vlastně... spi klidně dál...
P.S. Ten pokus o porovnání porodnosti je fakt až dojemnej...
Neřeš mě, na to tu není nikdo zvědav. Číst umím a tak si rád přečtu tvou věcnou reakci na můj předchozí příspěvek. Tuším ale obvyklé... nic.
Očekávat od GTIho věcnou reakci je stejné jako očekávat, že slunce zapadne na východě.
země se zachvěla...2 krát!...a slunce vyšlo nad brazilským pralesem >😒]
zaslepenost 1 značkou je poněkud ....infantilní.Když jsem byl malé robě, myslel jsem, že jediné auto je..poršák -))Teď se mi tu někdo snaží namluvit,že jedině koncern dělá auto,pro ty co chtějí jezdit a užít si. Ale co když patřím do průměrné skupiny lidí, kteří auto mají na děti, dovolené a klidnou jízdu? Není pak MPV ideál? Jo a mimochodem F doporučuju, je nádherná, jezdím tam moc rád. Není pak infantilnost, hloupost a nadutost na Vaší straně?
No jo, oni si na sociální maléry nezadělávají...ta jejich přistěhovalecká politika je vyvede do budoucna ze tmy....a nepomůže jim ani natalita... :-!
O jejich sociálních trablích nepadlo ani slovo. Ti mají problémů dost jinde - viz ta přistěhvalecká politika. Tam se ale v poslední době výrazně přitvrzuje.. jen trochu pozdě.
Nebo jsi někde v textu vysledoval větu: Francouzi žádné sociální maléry mít nebudou?
Nebo jsi někde v textu vysledoval větu: Francouzi žádné sociální maléry mít nebudou?
Tak se to zvrhlo v ledacos,jen ne v solidní výměnu názorů 😉 ,někteří to pojali "globálně" a předvedli pokusy tu o socio-ekonomickou studii rozdílu mezi severozádem a jihem Galie podepřené těžkým kalibrem - srovnáním s Ukrajinou(juj,čelist mi spadla...ode dneška za estetikou,k vodě,za vínem a hlavně za kvalitou směr Kyjev-přepište bedekr,zavřete Sorbonu,vypalte Provance a bombardujte Rivieru,etc...Ada dodá další cíle)-samozřejmě ve prospěch chlapců z širých stepí a plání!Konečně to někdo řekl naplno,konečně mě někdo otevřel oči,konečně vím...Jenže to by bylo málo,tak pokračujem dál,každej klacek se koukám hodí a mám pocit,že u spousty "autorů" žije duch Cata staršího(Carthago delenda est,nebo Ceterum censeo Carthaginem esse delendam)jen došlo k mírné zeměpisné revizi ,tak šup nakoupit sůl ať jsou čím sypat rozvaliny 😉 milí vyvolení,z kvalitního sémě vzešlí.Proč sakra ti Frantíci vyvolávají tolik emocí,nebo spíše opovržení -> ještě že autoři při své kulturně-společenské osvětě cudně opominuli číst cedulky ve Vídni a v Bavorsku(globalizovaně v češtině)o nevhodnosti "nehlášených změn majitelů části sortimentu" z daného shopu,výsledky průzkumů kde že v Evropě se nejvíce věcí dočká majitele aniž by ten původní souhlasil,etc - Pánové,jste ze stejného hnízda a jakýkoliv plecháč Ti to NEODPÁŘE ....Je to tak trošku schíza - na jedné straně tady velice často čtu stesky o té šílené České Malosti,o Závisti,o Závisti,o Nepřejícnosti,o Lenosti a Neschopnosti a pak tyhle "místní představení",včetně cílené manipulace s fakty...Hmmm...Apropo k autům - co je Skutečně Důležité - druhý největší trh hlásí mírné oživení-ač může být skutečně pouze dočasné,i tak dobře(i v této kotlině se vyrábí pro ty "žabo a slimáko žrouty",co jim prasata hledají dobroty...)
Perune,pěkně jsi to vystřihl,fakt pěkně - souhlas - jseš formát :yes:
Perune,pěkně jsi to vystřihl,fakt pěkně - souhlas - jseš formát :yes:
:yes: :yes: :yes:
Krásně si to napsal, žadny plechac neodstrani zafixovany komplex!!! Ten problem neni ve francouzich, nemcich, britech atd. ale jen a pouze v hlavach nekterych jedincu! >😁
Krásně si to napsal, žadny plechac neodstrani zafixovany komplex!!! Ten problem neni ve francouzich, nemcich, britech atd. ale jen a pouze v hlavach nekterych jedincu! >😁
Ta sedla 😉 Kéž by něco z Tvých slov padlo na neúrodnou půdu některých zdejších diskuzních velikánů.
Andromedo, moc dobré :yes:
Andromedo, moc dobré :yes:
Hezký Andromedo, takovou spoustu pitomostí jako pod tímhle článkem jsem už dlouho neviděl. Směs šovinismu, nadutosti a nesmyslů v jednom úhledným balíčku pod pláštíkem debaty o autech.
Tímhle Ádové můžete krmit někoho, kdo nevytáh paty z Tlučhubovic u Blbounova.
Vám ostatním (Andromedo, Perune, Viléme, Hynku, Jarmilo...) patří dík za to, že z toho tady nebude jen smrdutá žumpa "názorů", jež by bylo jistě potřebné ocenit nějakou přiléhavou diagnózou.
Tímhle Ádové můžete krmit někoho, kdo nevytáh paty z Tlučhubovic u Blbounova.
Vám ostatním (Andromedo, Perune, Viléme, Hynku, Jarmilo...) patří dík za to, že z toho tady nebude jen smrdutá žumpa "názorů", jež by bylo jistě potřebné ocenit nějakou přiléhavou diagnózou.
Jen prosím víc takových článků, teď s koncem roku bych se za ně nezlobil. Zajímavá tabulka prodejů. Příště třeba Německo, Španělsko nebo Británii, či Belgii. Bylo by fajn 😉
....co to jsou za lidi, co konzumujou s chutí slimáky, připravujou žáby o nohy a jejich největší pochoutku ryjou prasata ze země....a k tomu jsou neskutečně nadutí. Někdo psal - domluv se tam a tam jiným jazykem....v Německu klidně anglicky, v Anglii se dobře dá Německy, ale angl. nebo němčina u slimákožerců? Jsou to nabubřeláci. Auta,když se už zrovna podaří vyrobit jsou fajn....c5, c6, c4*, P607, r vel sat.... ale jinak s tím rozložením trhu s GTIm souhlasím. Prostě tam válí budky na slimáky.
Francie je takova trochu mensi Ukrajina. Neporadek, nekvalita, slendrian. Kvalita vyberu novych osobnich vozidel je proto take srovnatelna. I kdyz je nutno priznat, ze prumerny Ukrajinec ma vkus prece jen o neco lepsi. 😉
Jooooooo, tak tos trefil NA KOMORU! Kde se to dá podepsat? :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
bol si niekedy vo Francuzku? Asi nie, lebo by si taku hlupost nenapisal! Francuzsko je uplne ina spolocnost ako Cesko alebo Slovensko, ktore su zdegenerovane 40 rocnym komunizmom. Vo Francuzsku si hlavne ludia vazia druhych, ich pracu, ich majetok a uspech. Zil som tam na vidieku v Gaskonsku 1 rok....nadherny, plodny vidiek, plny vinic, dobreho vina, konaku, chutnych syrov, susenej sunky a ineho kulinarskeho umenia a dobrosrdecnych ludi. Spolocnost pestovatelov vina a dobytka, ktori stoja vzdy pri susedovi...ci v zlom alebo dobrom....tam kde si ludia nezavidia a pomahaju si v tazkostiach! Keby si poznal francuzsku spolocnost a jej hodnoty hlboko sa im poklonis!
Mišiak, nepália tam aj nejaké ovocné destiláty? Víno nepijem vobec, koňak dobrovolne tiež nie. Videl som nejaký dokument tuším z Normandie a tam pálili kalvados z jablk. To možem :yes: :-!
Ve Francii jsem byl a těšil jsem se na tu nádhernou zemi, vyspělou kulturu a dobré lidi! Jo tak jedině hov.no hov.no slavný soude. Je to banda degenerátů. Máš pravdu - určitě bych byl rád, kdybych poznal to, o čem píšeš a nejen ve francii. Jsou to * nadutí. Howk. Ale samozřejmě jsou ty výjimky a ty ses asi setkal s výjimkami. Znovu říkám - áda to trefil. :-!
no jo no.. to by jsme se meli potom vsichni zacit bat.. protoze ta zeme, kde je, jak rikas, neporadek, nekvalita, slendryan (pise se s tvrdym!) vlastni ado, k tve informaci, atomove zbrane, letadlove lode, ponorky a vyrabi nejvic elektriny v evrope z jadra. taky mela mnoho kolonii ve svete a jeji cizinecka legie je proslula... jo za to my cesi takove flakace a bordelare a zabozrouty strcime hrave do kapsy, mame nejlepsi dalnice v evrope, skvostne statistiky nadorovych onemocneni a vyvoje patologickych jevu u mladeze, nejslavnejsi ekonomicke a klimatologicke myslitele a predevsim tebe ado, diky!!
sám nevím co bychom si bez toho Ádu počali >😒]
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ocividne si nebol ani v jednej z tychto krajin, inak by si taku blbost netrepol. Zatial co pri Ukrajine ma hned napadne korupcia, zlodejstva a paseractvo, Francuzko je krajina bohemov, gotiky a impresionizmu. Len malo krajin sa moze co do kultury rovnat s Francuzskom (v Europe snad len Taliansko, potom dlho-dlho nic).
Jo a mimochodom, ked zase budes chciet nabuduce nieco trepnut, pozri si predtym aspon wiki. Francuzsko *nie je* mensia krajina ako Ukrajina. Ani rozlohou, ani poctom obyvatelov...
Jo a mimochodom, ked zase budes chciet nabuduce nieco trepnut, pozri si predtym aspon wiki. Francuzsko *nie je* mensia krajina ako Ukrajina. Ani rozlohou, ani poctom obyvatelov...
S tou rozlohou jsi se "strelil do vlastniho kolena". 😄 Francouzum je to treba neustale pripominat. Vzdy kdyz mluvi o velikosti Francie a o pohadce, ze francouzstina je pry stale jeste povazovana za svetovy jazyk (jaka blbost, kdyz ji pouzivaji jen oni a par Arabu), s chuti jim pritakam: ano, ano, je to velka zeme... Skoro tak velka, jako Ukrajina. >😒]
[odkaz]
[odkaz]
V Francii jsem nezil (zato v Britanii ano), ale pomerne casto tam jezdim. Nejhezci casti Francie je Alsasko. Je tam poradek, slusni lide a malebna krajina. Doporucuji vsemi deseti. Clovek se tam domluvi jak nemecky, tak anglicky. Cim dale na jihozapad, tim je to ale horsi. Na venkove hnuj na dvore a stodoly kryte zrezivelym vlnitym plechem jsou u zemedelcu (kteri si uzivaji za evropske dotace umele zvednute zivotni urovne), vicemene pravidlem. O co radeji mam starou dobrou Anglii, jejiz obyvatele jsou nam tak blizci humorem.
Take mne vzdy fascinuje, kdyz prijedu autem z Britanie do Francie a vidim tam na silnicich ty neskutecny hovada v rendlikach. Po britskem klidu a ucte jednoho k druhemu je to vzdy rychle vystrizliveni. Arogance, agresivita, vynucovani si prednosti v jizde, neskutecna nadutost, dementni policajti, kteri nejsou schopni se naucit zadnou svetovou rec - to vse je vicemene pravidlem. Ve Francii mne take znovu a znovu prekvapuje, jak spinava, olezla a nehezka je Pariz se vsemi temi domy, ktere maji vedeny odpady ze zachodu po fasadach.
Ukrajina? Zit bych tam urcite nechtel. Stejne tak v Rumunsku. Ti lide jsou totiz mentalne velmi blizci francouzum. K tomu vsemu neporadku, spine a slendrianu skutecne lze pricist korupci. V tom jedinem mas svatou pravdu. Ale zase jsou tam na rozdil od Francie hezke holky 😉
[odkaz]
[odkaz]
V Francii jsem nezil (zato v Britanii ano), ale pomerne casto tam jezdim. Nejhezci casti Francie je Alsasko. Je tam poradek, slusni lide a malebna krajina. Doporucuji vsemi deseti. Clovek se tam domluvi jak nemecky, tak anglicky. Cim dale na jihozapad, tim je to ale horsi. Na venkove hnuj na dvore a stodoly kryte zrezivelym vlnitym plechem jsou u zemedelcu (kteri si uzivaji za evropske dotace umele zvednute zivotni urovne), vicemene pravidlem. O co radeji mam starou dobrou Anglii, jejiz obyvatele jsou nam tak blizci humorem.
Take mne vzdy fascinuje, kdyz prijedu autem z Britanie do Francie a vidim tam na silnicich ty neskutecny hovada v rendlikach. Po britskem klidu a ucte jednoho k druhemu je to vzdy rychle vystrizliveni. Arogance, agresivita, vynucovani si prednosti v jizde, neskutecna nadutost, dementni policajti, kteri nejsou schopni se naucit zadnou svetovou rec - to vse je vicemene pravidlem. Ve Francii mne take znovu a znovu prekvapuje, jak spinava, olezla a nehezka je Pariz se vsemi temi domy, ktere maji vedeny odpady ze zachodu po fasadach.
Ukrajina? Zit bych tam urcite nechtel. Stejne tak v Rumunsku. Ti lide jsou totiz mentalne velmi blizci francouzum. K tomu vsemu neporadku, spine a slendrianu skutecne lze pricist korupci. V tom jedinem mas svatou pravdu. Ale zase jsou tam na rozdil od Francie hezke holky 😉
ano...francuzsky vidiek je jednoduchy, zaroven vsak velmi bohaty. Obyvatelia tam vedu jednoduchy, sedliacky zivot....avsak bohaty na duchovne hodnoty, historiu a umenie....ci uz umenie historicke, alebo umenie produkovat svetozname produkty.
Je pravda, ze su silni nacionalisti a hoci ovladam nemecky i anglicky je problem sa tam dohovorit. Dokonca v Parizi, v 4* hoteli na mna recepcny hovoril len francuzsky. Ked som potom povedal par stavnatych nadavok v nemcine na jeho adresu znervoznel a zacal hovorit takou slabou nemcinou. Pariz je aj spinavy ano, okrajove stvrte su spinave velmi. Ovsem je to pristahovalcami, ktorych je stale viac a viac. Ja osobne by som v Parizi nechcel zit. V globale je to podobna mentalita ako Taliani. V Taliansku ma desili osarpane, neomietnute domy, spina, neporiadok.....ale Taliansko ma nadhernu "dusu" ....historiu, kulturu, pamiatky, umenie. Osobne navstevujem Toskansko.
Je pravda, ze su silni nacionalisti a hoci ovladam nemecky i anglicky je problem sa tam dohovorit. Dokonca v Parizi, v 4* hoteli na mna recepcny hovoril len francuzsky. Ked som potom povedal par stavnatych nadavok v nemcine na jeho adresu znervoznel a zacal hovorit takou slabou nemcinou. Pariz je aj spinavy ano, okrajove stvrte su spinave velmi. Ovsem je to pristahovalcami, ktorych je stale viac a viac. Ja osobne by som v Parizi nechcel zit. V globale je to podobna mentalita ako Taliani. V Taliansku ma desili osarpane, neomietnute domy, spina, neporiadok.....ale Taliansko ma nadhernu "dusu" ....historiu, kulturu, pamiatky, umenie. Osobne navstevujem Toskansko.
Přesně. Franfaroni jsou nafouknuté bubliny ze smradlavé huby. Není celá F stejná, ale 4/5 jsou pitomci nadutí. Když jsem mluvil ve F angl. tak mi odpovídal francouzsky (kolega překládal). Pak jsme zkusil němčinu a on francouzsky mlel něco o okupantech. Na to mu kolega vysvětlil, že oni nás taky ve 39. prodali. A co se týká názoru f. na Slovanské národy - to je teprve pošušňáníčko. Ale ruština s bankovkou těm dě.vkám nevadí.
>😁 :yes😒br />
Teď si mi to připomněl. Anglicky si bezvadně pokecáš. Ty na ně angilcky, oni v pohodě farancouzsky a tak si klidně vydrží žvatlat i půl hodiny, člověk pokyvuje, něco prohodí a oni furt melou. Že jim nerozumíš, ale to jim nevadí - to může vadit akorát tobě. Na prachy to slyší to máš pravdu. 😉 >😁
Teď si mi to připomněl. Anglicky si bezvadně pokecáš. Ty na ně angilcky, oni v pohodě farancouzsky a tak si klidně vydrží žvatlat i půl hodiny, člověk pokyvuje, něco prohodí a oni furt melou. Že jim nerozumíš, ale to jim nevadí - to může vadit akorát tobě. Na prachy to slyší to máš pravdu. 😉 >😁
Nechci ti brát iluze, ale zkus napsat něco o nás. Nebo dáváš = mezi ČR a Anglii ? Zatím vidím tu nadutost, aroganci a nacionalismus hlavně u tebe.
S rozlohou si sa netrafil ty. Ono netreba zabudat, ze k Francuzsku patria aj zamorske teritoria (napr. Corsica). Takze zatial co Ukrajina ma naozaj rozlohu 603700km2 (presnejsie 60362😄, Francuzsko ma vratane svojich kolonii az 674843km2. Kazdopadne pokial hovorime o "velkosti" jazyka, smerodajnejsi je pocet ludi, ktori nim hovoria. Snad nechces porovnavat francuzstinu, a ukrajinsky jazyk?
Mimochodom, kde uz teda zijes v anglicku, ako si tam ziju farmari na vidieku? V luxusnych vilach, v garazi rols? Dotacie z EU neberu?
O "velkosti" anglicka by sa dalo hovorit tiez dlhu dobu. Bohuzial, od straty kolonii je anglicko vsetko, len nie velke. Izolovanost, nenavist k vsetkemu europskemu, povysenost nad vsetko a vsetkych, to su typicke prejavy anglickej politiky. No este ze maju ten anglicky jazyk, anglicky humor, stag-parties, a rowdies. Maju co e😜ortovat...
Mimochodom, kde uz teda zijes v anglicku, ako si tam ziju farmari na vidieku? V luxusnych vilach, v garazi rols? Dotacie z EU neberu?
O "velkosti" anglicka by sa dalo hovorit tiez dlhu dobu. Bohuzial, od straty kolonii je anglicko vsetko, len nie velke. Izolovanost, nenavist k vsetkemu europskemu, povysenost nad vsetko a vsetkych, to su typicke prejavy anglickej politiky. No este ze maju ten anglicky jazyk, anglicky humor, stag-parties, a rowdies. Maju co e😜ortovat...
Kdys žil v Británii tak zjistíš že tam žijí neskutečná prasata.Na venek huj, vevnitř fuj a to mluvím o bydlení 8-s .
A je tvůj problém že neumíš jejich jazyk, kdybys jezdil podle pravidel tak na tebe policajt nepromluví ani slovo >😁 .
A je tvůj problém že neumíš jejich jazyk, kdybys jezdil podle pravidel tak na tebe policajt nepromluví ani slovo >😁 .
No,také názor,leč Francie nám dala tolik intelektu, básníků, malířů, vojevůdců, kultury,vína,calvadosu a krásných aut, že to milý Ádo při své minimalistické myšlence vložené v příspěvku nemůžete ani pochopit, bohužel pro Vás.Pokud byste F někdy navštívil, asi byste pochopil o čem píšu....Jinak i francouzi mluví anglicky, a to velmi dobře, stačí trocha slušnosti a jde to.Leč u Vás to tuším je problém. Viva l´France 😉
[odkaz]
A copak má míra zadluženosti společného s kulturou,historií a inteligencí? Chtělo by to malinko těžší kalibr, z tohoto by se dalo vyvozovat, že např. v USA žijí jen nekulturní barbaři,poněvadž jejich dluh je podstatně vyšší...A přiznejme si, že nemusíme mít američany nijak rádi, ale barbaři to nejsou a auta vyrobit též umí >😒] A už vůbec míra zadluženosti nic neříká o slušnosti lidí navzájem..A slušnost je jeden se základních atributů komunikace napříč národnostmi.Tudíž pokud je člověk slušný a snaží se,domluví se opravdu všude.
Pánové a tento poděs se sám přizná se vystudoval čvut [odkaz] >😁
Alespon vidíte že mít školu neznamená mít rozum.
Alespon vidíte že mít školu neznamená mít rozum.
No ve tvém případě, Ondro, ti ta základka nedala vůbec nic. Mít školu neznamená mít rozum, ale vzdělání. Což u tebe absentuje obojí.
Nač je mu vzdělání když ho nemůže rozumně zužitkovat >😁 Uvažuj ;-\
Ale za to ty jsi spapal kašičku moudrosti, uvažování podobné jako u Ády.
Ale za to ty jsi spapal kašičku moudrosti, uvažování podobné jako u Ády.
Aspoň nelezu frankům do zádele...a potom tohle, cos použil na ádu je níž, než kotníky... :-!
Vlez mi na záda >😒] Bud jsi druhý nick ady, nebo se adá rozmnožuje pučením .
To by se ti líbilo ty divočáku jeden, co? A francouzáka bys nechtěl >😁 >😁 a Áda se rozmnoužuje pučením - až mi oči pučí jak se tu lámu nad výkvětem lidství - Francie. A ten jejich Sr..al..koz.y je jejich třešinka na dortu, která ovšem vystihuje celou Francii....přistěhovalec zakomplexovaný stříkající moudra na všechno a všechny....
....koupí jedno, pose.re se, jdou pro další....proto kupují jen malé za pár Éček. Prostě jim pořád díky jejich nadudosti nedošlo, že za ty prachy (X krát klijo) může být jedna A6, A4, ... prostě když jim ty jejich srá.če nejezdí tak jenom kupujou další a další >😁 >😁 >😁
Oba mají kus pravdy. Z tabulky vyplývá, že průměrná cena nového auta je tak poloviční než v Německu a z toho vyplývá, že ani slimákožerci nemají odvahu si koupit jejich vlastní složitější výrobek viz Laguna, C5, 407.
No jestli to není o tom, že si průměrný francouz nemusí dokazovat svou velikost velikostí vozu... 😉,jinak o cenách to není,poměrně dost těch malých vozítek je velmi dobře vybavena(kůže,šíbr...).A pak je to možná o tom, že i francouzky mají rády malá auta.Ono, co si budem povídat,pokud by polovina diskutujících zda na fóru měla aspoň tu 207, tak by zaplesala blahem..A jelikož je většina nových vozů registrována ve větších městech, tak je výběr aut více než logický.
Porovnám-li český TOP a Francouzský TOP, tak koukám, že chybí položka prodejů ŠKODOVKY... Je to škoda, protože tady rencek okupuje prvních 5 TOP řádků a já nevím, jaký okupuje ve Francouzském žebříčku náš výrobce? ;-\
Jen malá, ale ne nepodstatná poznámka: Součet prodejů v tabulce dělá celkem 1 225 635 aut. Kde je tedy těch zbývajících 814 742 zbývajících?
Není to právě málo, škoda jen, že je redakce neuvádí v celkovém přehledu 😉
Není to právě málo, škoda jen, že je redakce neuvádí v celkovém přehledu 😉
Chtěl bych poděkovat určitým přispěvovatelům za pro někoho možná kontroverzní názory. Jejich profilace mi však umožňuje pochopit pohled na jich svět. Je temný, plný zla, závisti, nenávisti a neúctý k druhým.
Bavím se tím, s jakou hlopupo zarputilostí stále dokola omýlají svojí písničku o německé dokonalosti a na druhou stranu destruují vše zejména italské, farncouzské či jiné.
To mi připománá různá období v histrorii lidstva, kdy se hledal nejlepší národ světa, nebo nejdokonalejší systém vedený třídním bojem a pod.
Použil jsem slovo bavím se proto, že mně zároveň naplňuje optimismem to, že o nich víme a že je můžeme monitorovat. Latentně skrytí jako agenti KGB jsou mnohem nebezpečnější, ikdyž kdo ví že.
Raději nebudu lovit v paměti a připomínat z historie, kdo způsobil světové války že. Nemá cenu otevírat Pandořinu skříňku, ale má cenu si občas něco, zejména z naší historie připomenout.
Vidím jistou spojitost v psychycké závislosti uvězněného a věznitele.
Omlouvám se za ne přímo automobilový příspěvek, avšak kdo pochopil ví, že jím je.
Bavím se tím, s jakou hlopupo zarputilostí stále dokola omýlají svojí písničku o německé dokonalosti a na druhou stranu destruují vše zejména italské, farncouzské či jiné.
To mi připománá různá období v histrorii lidstva, kdy se hledal nejlepší národ světa, nebo nejdokonalejší systém vedený třídním bojem a pod.
Použil jsem slovo bavím se proto, že mně zároveň naplňuje optimismem to, že o nich víme a že je můžeme monitorovat. Latentně skrytí jako agenti KGB jsou mnohem nebezpečnější, ikdyž kdo ví že.
Raději nebudu lovit v paměti a připomínat z historie, kdo způsobil světové války že. Nemá cenu otevírat Pandořinu skříňku, ale má cenu si občas něco, zejména z naší historie připomenout.
Vidím jistou spojitost v psychycké závislosti uvězněného a věznitele.
Omlouvám se za ne přímo automobilový příspěvek, avšak kdo pochopil ví, že jím je.
ONo je to slozitejsi, vsude se najdou rozumni lide, vsude se najdou blbci! No a nekde se tech druhych vyskytne trochu vice a doplati na to i ti prvne jmenovani! 😉
Ale dulezite je to, ze o nich vime - krasna veta!!! :yes:
Ale dulezite je to, ze o nich vime - krasna veta!!! :yes:
To je jeden velký omyl. Naopak otevři Pandořinu skříňku, protože všechna zlost, nenávist, závist je již mezi diskutujícími a na dně zůstalo co???? Pro ty co neví, vyhledejte si, budete překvapeni.
Pokud se snažíš přiblížit Cosworthovi, který dává za vinu VW i to, kdo ho založil, tak se ti to daří.
V paměti raději nepátrej a sežeň si nějaké odborné pojednání o historii příčin obou světových válek.
A s automobilismem tvůj příspěvek nemá společného zhola nic.
P.S. Především si oprav svou psychYku, než začneš s nějakými rozbory.
V paměti raději nepátrej a sežeň si nějaké odborné pojednání o historii příčin obou světových válek.
A s automobilismem tvůj příspěvek nemá společného zhola nic.
P.S. Především si oprav svou psychYku, než začneš s nějakými rozbory.
Takze myslim, ze letosni rok je o zlatem ventilku jiz rozhodnuto, prvni tri pozice obsazuje sam autor souteze a stacil mu k tomu defakto jediny den v roce a to temer ten posledni ( respektive predposledni)!
Jo veskera snaha po cely rok o nominace byla uplne zbytecna! >😁
Slava vitezi, at zije GTI!!! >😒]
Jo veskera snaha po cely rok o nominace byla uplne zbytecna! >😁
Slava vitezi, at zije GTI!!! >😒]
Proč ta francouzská tabulka vypadá tak jak vypadá, zejména z pohledu zastoupení jednotlivých automobilových tříd? Podle mne jsou hlavní důvody tyto😒br />
1) Obecně nižší kupní síla a taky nižší ochota vydat větší část rodinného (nebo firemního) rozpočtu na auto než např. v Německu, Rakousku nebo Švýcarsku
2) Narozdíl od Německa, jehož města byla po druhé světové válce postavena prakticky znova, je ve Francii (podobně jako třeba v Itálii nebo Řecku) mnoho měst starobylých, s úzkými uličkami a špatnou možností parkování. Proto i spousta bohatších preferuje menší auta, ovšem dobře vybavená (viz Lancie v Itálii).
3) Auto je pro Francouze (Italy, Řeky...) mnohem méně symbol postavení a majetku než v německy mluvících zemích
4) V jižních zemích se obecně jezdí o něco pomaleji, zejména na dálnicích a autem se obvykle zdolávají menší vzdálenosti než třeba v Německu. A pokud jezdíte max. 140 km/h a obvykle trasy tak do 100 km vzdálenosti, tak menší a slabší auto stačí.
Jen na okraj: když tak uvažuji o kategorii "největší automobilové kompromisy", napadá mě třeba takový Golf GTI - kupující by chtěl sportovní auto (třeba Porsche), ale zároveň potřebuje auto na denní ježdění a může si dovolit jen jedno. Jaký větší kompromis je ještě možno udělat? 😉
2) Narozdíl od Německa, jehož města byla po druhé světové válce postavena prakticky znova, je ve Francii (podobně jako třeba v Itálii nebo Řecku) mnoho měst starobylých, s úzkými uličkami a špatnou možností parkování. Proto i spousta bohatších preferuje menší auta, ovšem dobře vybavená (viz Lancie v Itálii).
3) Auto je pro Francouze (Italy, Řeky...) mnohem méně symbol postavení a majetku než v německy mluvících zemích
4) V jižních zemích se obecně jezdí o něco pomaleji, zejména na dálnicích a autem se obvykle zdolávají menší vzdálenosti než třeba v Německu. A pokud jezdíte max. 140 km/h a obvykle trasy tak do 100 km vzdálenosti, tak menší a slabší auto stačí.
Jen na okraj: když tak uvažuji o kategorii "největší automobilové kompromisy", napadá mě třeba takový Golf GTI - kupující by chtěl sportovní auto (třeba Porsche), ale zároveň potřebuje auto na denní ježdění a může si dovolit jen jedno. Jaký větší kompromis je ještě možno udělat? 😉
...to trefil naprosto přesně. Jde vidět, že ví o co go. :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :-! :-! :-!
Chvalořečit m.a.m.l.a.se., kam ten svět spěje 8-s , občas se lidi vzbuďte a takové šovinisty nakopejte do.....místo chvalořečení.A je jedno zda mají nick Ada nebo GTI.Dost často si čtu zde na auto.cz diskuze a ty výplody co tito dva jedinci dokáží napsat...ojoj.Co takhle defenestrace?Jinak už to tu někdo napsal Francie jest úžasná země, z neskutečnou kulturní tradicí, krásnou řečí a lidmi na které nedám dopustit.A Vy co jste tam nebyli a jen hloupě lkáte nad svojí neschopností plačte,neb neb pouze neschopnost plodí hloupost.
A to se má někdo z Francouzů podělat?
Každej Ukrajinec nebo Rus je upřímnější, sdílnější a rozdal by se i z posledního. Francouzi nás neberou rozhodně jako sobě rovné. :-!
Každej Ukrajinec nebo Rus je upřímnější, sdílnější a rozdal by se i z posledního. Francouzi nás neberou rozhodně jako sobě rovné. :-!
No přesně. Snad aby to ještě fabius v té francouzské zádeli uslyšel. Ale asi mu ten anální speleologismus Á la France vyhovuje a inspiruje. Jen trošku pochybuju, jestli v té Francii byl a jestli ano, tak kdy. Pro mě to jsou .... :-!
Nechci vstupovat na tenký led národnostních vášní,nicméně na západ,jihozápad a severozápad nás nebere jako sobě rovné Nikdo.Ostatně,jaký je v těchto končinách názor na Ukrajince,Rusy,Bělorusy,Rumuny,Bulhary..… - je více než zřejmé - proč se tomu divit u Frantíků.Ostatně,s Frantíky nesousedíme a ouplně zbytečně se tady "otevírají hroby" - to se zase skočilo Ádovi na špek >😁 .No a nejen vzhledem k naší "reputaci" (ať už právem či neprávem zakořeněné)jsou podobné argumenty navrch pod článkem o prodejnosti u nich doma jaksi mimo - kupují Francouzi ve Francii.No a ????
:yes: 😉
Nějakou dobu jsem pobýval na Západě.. Mohl bych vyprávět zajímavé historky o Němcích a Švýcarech a jejich dotazech na to, jestli máme doma pitnou vodu, a jestli mi někdo v rodině padl ve válce s Rusy (Čečna).. Velmi milá německá dáma mi položila otázku, jestli jezdíme na koních (fakt).. Odpověděl jsem stejně bezelstně: Ja natürlich, mein Pferde heist Škoda 😄
Nějakou dobu jsem pobýval na Západě.. Mohl bych vyprávět zajímavé historky o Němcích a Švýcarech a jejich dotazech na to, jestli máme doma pitnou vodu, a jestli mi někdo v rodině padl ve válce s Rusy (Čečna).. Velmi milá německá dáma mi položila otázku, jestli jezdíme na koních (fakt).. Odpověděl jsem stejně bezelstně: Ja natürlich, mein Pferde heist Škoda 😄
Kouzelný >😁 , to je bohužel realita a tady v diskuzích se vytváří podobné "pravdy a obrazy",ovšem jako chlapáci to hrdinně nandáme těm Frantíkům...Při příchodu Holanďanů co by majitelů do firmy se kluci vlámsk👋valonský taky předváděli a zrovínka minulý týden jsem o tom mluvil se zákazníkem a ejhle-čerstvá zkušenost stejného kalibru >😒] .Jiná známá po návštěvě u nich,kdy jí vysvětlovali opět v Nizozemí co je balené mléko,mikrovlnka,touster,lednice,atd jim to tady v Perníkově vracela stejným způsobem - vzala je do marketu před regál s mlíkem se slovy:Toto je mléko,atd.,doma a v elektře před ony spotřebiče též s patřičným komentářem...prostě odveta,skvostná odveta - zasmáli jsme se tomu...Nedělám si iluze o nikom a tohle "tahání trika" sem kruci nepatří,obzvláště pod článek o prodejích v cizí zemi za jejich finance - stačí říci:Nemám je rád a tečka!(joj,on mi někdo otluče o hlavu,že je dotuje určitě EU a bývalé kolonie..ajajaj >😒] )...
Tomu rozumím >😁 Že známou pozdravuji a držím palce :yes:
Je to, samozřejmě, jen a pouze o lidech.. ale upřímně, ani nevím, jak bych se choval já sám, kdybych vzal do marketu třeba... Uzbeka nebo Dagestánce. Raději se neptám.
P.S: Společná zemědělská politika EU se Francii celkem vyplácí, nicméně Británii i s jejím Britským rabatem ještě víc.. Němci mají zase jiné výhody v oblasti strojírenského průmyslu... velké státy si sféry ekonomického vlivu dávno domluvily. Vše ostatní je jen rétorika 😄
Je to, samozřejmě, jen a pouze o lidech.. ale upřímně, ani nevím, jak bych se choval já sám, kdybych vzal do marketu třeba... Uzbeka nebo Dagestánce. Raději se neptám.
P.S: Společná zemědělská politika EU se Francii celkem vyplácí, nicméně Británii i s jejím Britským rabatem ještě víc.. Němci mají zase jiné výhody v oblasti strojírenského průmyslu... velké státy si sféry ekonomického vlivu dávno domluvily. Vše ostatní je jen rétorika 😄
Souhlas 😉 ,ono platí:Nikdy neříkej nikdy >😒] a nejvíc člověk dokáže překvapit sám sebe ...
PS:Tady(mimo jiné)slouží EU(a že si o ní iluze nedělám) velmi často jako báječná výmluva na legislativní paskvily,na vyjednávací neschopnost či lenost,jako prima hromosvod a konečně Nova s "včelaři" předvedla,že Brusel není potřeba - jako ve Vrtěti psem >😒] ...
PS:Tady(mimo jiné)slouží EU(a že si o ní iluze nedělám) velmi často jako báječná výmluva na legislativní paskvily,na vyjednávací neschopnost či lenost,jako prima hromosvod a konečně Nova s "včelaři" předvedla,že Brusel není potřeba - jako ve Vrtěti psem >😒] ...
Ford Fiesta 45 692
VW Polo 39 292
...kdyz nepomahaji VW nemecti patrioti.
A ci bude pre nich atraktivnejsi design Fiesty, ukáže až čas, ale ja si myslim, ze bude Polo velmi vyrovnany super pre Fiestu. 😉