Novinky
0
koupil jsi tdci a automat?
Přejít do diskuze
Z venku mi novy Mondeo nikdy nehralo do karet. Na me je moc vysoky a spekaty a netvari se ani agresivne ani charismaticky. Ja mam rad uhlazeny fesaky (Passat, Phaeton, Superb, A4, A6, A8, BMW5, BMW3) zkratka ryzi nemce nebo agresivni (156, 166, Accord) ale to co bude vyrabet ted BMW na to nechci ani pomyslet. Ale jinak je Mondeo zevnitr fakt bomba vse je na svem miste az na ty dementni hodiny to bych tam mel radsi diru. A ten facelift je moc zenskej ty svetilka a tak. Na fotkach jsou samy naslapany verze ale obycejny verze na tom budou trochu jinak. Jinak je Mondeo prumerny auto s velice dobrymi jizdnimi vlastnostmi. Jdete do nej. Ja si pockam ne novyho Passata. 😄)
Teda interie se mi ddocela líbí, až na ty šišatý analogový hodiny...
to mě připadá jako kdybych si doma nad lcd tv a dvd přehrávač pověsil babiččiny kukačky...
PeeKaa
to mě připadá jako kdybych si doma nad lcd tv a dvd přehrávač pověsil babiččiny kukačky...
PeeKaa
Měl jsem Mondeo r.v. 2002 půl roku, najezdil jsem s ním 50.000 km. Kromě problémů technického rázu musím říct, že oproti mé nové Laguně Privilege 3,0 V6 je Mondeo úplně o ničem, ostatně jako všechny Fordy. Horší zkušenost jsem měl už jen s Opelem. Nová Laguna je mým první Renaultem a naprosto mne dostala. U Renaultu hodlám do budoucna zůstat a pořídit si jako druhé auto do rodiny Megane II 3dv. 2,0 16V Privilege Luxe. Měl jsem možnost to porovnat s Focusem a Golfem a musím říct, že je to špička. Podvozek je dokonalý jako u Focusu, navíc je u něho dosaženo skvělého kompromisu mezi pohodlím a stabilitou. O generačně lepší technice a kvalitě použitých nateriálů a dílenským zpracování nemluvě. Prostě Renault rules !!!!
No, presne tak, zrovna jsem to s Fordem podepsal a koupil Mondeo v plne vybave. Co se tyce Estetiky uvnitr, pripada mi dobre propracovana a porovnani s Focusem je rize subektivni. Jizdni vlastnisti noveho 2.0TDCi (130k) a automaticke prevodovky mi take pripadaly velice dobre... ale to muze byt proto, ze je to me prvni auto a co se tyce skusenosti, ve stejne tride znam pouze novou Lagunu, s niz jsem najel nejakych 3000km.
Vcera jsem zrovna zakoupil novy Ford Mondeo verze Carving Combi. Mam ho prolezle ze vsech stran a musim podotknout, ze ta nova verze se vzhledove tedy opravdu od te nynejsi zkoro vubec nelisi.
Uvnitr uz to je jiny kafe, hlavne stredova konzole doznala velke modernizace a vypada mnohem lepe a Hi-tech.
Nemyslim si, ze by to byl ale duvod, abych cekal s koupi do pristiho roku.
Uvnitr uz to je jiny kafe, hlavne stredova konzole doznala velke modernizace a vypada mnohem lepe a Hi-tech.
Nemyslim si, ze by to byl ale duvod, abych cekal s koupi do pristiho roku.
Souhlas - taky si nejak nemuzu vybavit Volvo, ktere by se zadkem Mondeu podobalo (tim mene Volvo, ktere by bylo starsi nez prave Mondeo mk3) ...
No, rad bych videl mnohem a mnohem lepsi a hezci auto v teto kategorii. Jestli jsi Mondeo videl akorat na fotkach, tak to chapu Kdyby ses tim svezl, tak tohle nenapises.
Co sem zaradit i foto predchozih omodelu? To me u Vas stvem proc nedavate taky fotky predchozi generace, aby byl zretelnejsi ten rozdil? Plati to pro vsechny recenze a informace o novinkach faceliftech,... jinak drzim palce a jen tak dal.