Novinky
Neni se americanum co divit, benzin za pusu, siroke kvalitni highwaya velke vzdalenosti, moznost vyjet si do divoke prirody par mil za mestem, vsude same policejni hlidky a tudiz nemoznost sportovni jizdy, ale pohodlne plavne a komfortni, lepsi prehled a pocit bezpecnosti, velke americke zadnicepsi. Neni se cemu divit - SUV vladnou USA.
A zadní světla a ten zadek celej mně připomínají Suzuki Grand Vitaru !
Ja tomu autu vytykam len to, ze ma trochu poriadne tvrde pruzenie a tlmice Kufor z dlzkou cez 2m (po predne sed.) az po 3m (po predne sed) a vacsim miestom na zad. sed. ako na prednych sedackach je perfektny. Na tretej rade ja (1,8< m) sediet nemozem - koli znizenej streche a nizkym operadlam. Oproti Lincolnu Navigator ma vsak vo vnutri o mnoho viac miesta. Trochu lacno? na mna posobia plasty na palubnej doske. Inak ak set sa niekto niekedy zviezol v Touaregu V10 - tak podobny dojem zanechava aj Armada - rozbeh nosorozca je naviac sprevadzanym patricnym zvukom z vyfuku (klasicky V8 - aj ked na uplne iny zvuk V10 od Fordu nema). Neviem, ale mojim favoritom v Severnej amerike ostava Armada s Infiniti QX56 a Cadillac ESV. Tuky
(Zkusim si to jeste overit u jednoho ex-Cecha. 😄