Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Už máte přezuto?

V pátek 28.3. se na autodrom v Sosnové kromě čerstvého jarního sluníčka přijela podívat i téměř stovka účastníků, která se při praktických zkouškách seznámila s vlastnostmi nové pneumatiky ContiEcoContact 3.
Zpět na článek
17. 4. 2003 15:41
neregistrovaný "skopi"
23. 4. 2003 13:06
neregistrovaný "Libe"
23. 4. 2003 16:09
neregistrovaný "skopi"
neregistrovaný "skopi"
17. 4. 2003 15:41
bez titulku
Super test, sice trochu vice propagacni pro Continentaly, ALE...ale kdyz se nazujou kary do stejnejch holinek, tak se ukaze jaky maj doopravdy jizdni vlastnosti. Vice takovych testu! A jeste s vice znackami!
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "Libe"
23. 4. 2003 13:06
Re: reakce na skopu
Skopo,mozna ti to pripominalo, ze akce byla vice propagacni pro Continental, protoze ona to skutecne byla propagacni akce Continental.
Zda se mi, ze i ty patris mezi ty, co nechapou o co na takovych akcich jde, jinak by si nechtel auta obouvat do "stejnejch holinek".Cilem neni zjistit, jak se ktere auto da otocit na rucku, jestli prohrabne i na trojku.Cilem je predvest lidem, ze novy produkt je zase o kus dal, zejmena co se tyce bezpecnosti, napr. zkracenim brzdne drahy, zlepsenim ovladatelnosti vozidla jak na suchem, tak i na mokrem povrchu.
Nic si z toho ale nedelej. Jsem presvedcen o tom, ze na te akci (a na spouste dalsich) je spousta lidi, co se zucastni jenom proto, aby si vyzkouseli, co v tech autech je, a trochu je pohuntovali, protoze doma na vlastnich by si to nedovolili...
neregistrovaný "skopi"
23. 4. 2003 16:09
Re: reakce na skopu
Mimojine. (zvlast na pneu, co jim nekdo jen tak pujci. "Na, vemte si, prezujte, akcicka zadarmo! To sou nase novy kontinentalky, tak je zkuste, jak jsou skvely, lepsi nez ty predtim". "Tak to drobet voberem, kluci, ne?"piiisk, eaeaaaaa. A uz to jelo.)
Taky bych na takovou akci vyrazil a bylo by mi putna jestli na Micheliny nebo Barum (ne na Savy). Myslel sem to v tom smyslu, ze se nekde napise, ze to ci ono auto ma takovyhle nebo onaky jiz.vlast. Kdyz se hodi do stejnejch pneu, tak se teprve ukaze, jestli pulku jv delaly pneu a druhou nastaveni podvozku, tlumice, typ zaveseni,....nebo jestli pneu omezujou podvozek. Ono se to potom taky muze vobratit a to predtim lepsi muze bejt horsi, nez to "spatny". A spravny pneu ti delaj hodne velky procento jv, proto takovyhle "testy" povazuju za celkem dulezite.
Na druhou stranu bych si rek tak todle sou lepsi kousky, ale nesel bych do nich. Bral bych to jako maly vytrhnuti ze stereotypu a ze me z neho vytrhava zrovna kontik? Maj u mne maly plus.