Novinky
0
když máš ferarri F430 a nerozflákáš ho tak mi nevikládej že neumím jezdit
Přejít do diskuze
Já ti do toho nechci kecat, ale většinou ty manažeři najezděj za rok přes 50000km a rychle a jezděj hodně dobře, ne většina, ale pár sem jich takovejch potkal...
Ja v Tuaregu sedel a rozhodne si nemyslim,ze je lacinej a spatnej. Pravda, ze ten, v kterym sem sedel byl v plny vybave... a ten dieslovej desetivalec... fakt slusny. A navic se mi zda o dost hezci nez Cayene. Fakt, tomu nemeli davat nalepku Porche!
Je to možná nejlepší SUV na světě, ale proč 500koní...Vždyť si to většinou kupují lidi co umějí vydělat peníze, ale ne řídit. Nikdy z toho nebude pořádnej sporťák jako 911 turbo a bude to pro tatínky kterejm by se určitě s třeba s Golfem R32 ujelo....
ak si v tom už sedel alebo išiel, nemôžeš napísať, že je to klasika a už vôbec nie Porsche. Čakal som od Cayenne vela, po vyskúšaní bublina splasla. Nie je to jednoducho Porsche, tých , čo sú sklamaní, chápem. Cayenne nevlastním, ale mal som možnosť detailne vyskúšať.
rekni mi, co je na toauregu lepsiho??? levnejsi, hnusnejsi, horsi verze caynee. proste pro ty, co nemaj na porsche. uz proto bych do vw nikdy nesel.
To je hezky, ze si z bratislavy, ale si asi trochu slepej. Jestli chces koreu, tak se podivej na novou petku a ne na tuhle supr karu. Jak muzes srovnavat lacinej univerzalni design toauregu s touhle klasikou? Ti kdo si myslej, ze uz to neni porsche by si meli uvedomit, ze dneska kdo nevyhovi prani zakazniku tak konci! A tohle byl zatracene dobrej tah.
Ja som z Bratislavy a okolo fabriky VW tu beha dost VW Touareg a obcas aj nejaky Porsche Cayenne. Musim povedat, ze VW vyzera o moc lepsie. Porsche mi pripada ako nejaky korejsky *typu Hyundai Santa Fe a spol.
Nemůžu souklasit. Mě osobně se Cayenne strašně líbí. Mám rád pořádný výhled.Auto přilepené nízko nad silnicí vypadá sice velmi efektně, nicméně jeho ovladatelnost je horší. Krom toho, když k tomu připočtu "kvalitní" České silnice... Vím, že je to něco naprosto jiného, než všechna dosud vyrobená Porsche, nicméně Němci jsou Němci a v tomto případě se mi jejich způsob pro zvýšení zisků dost zamlouvá. Cayenne je prostě super!