Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Fabia WRC – budoucí vítěz?

9 komentářů

Tak nevím, ale zdá se mně, že už jsme tady jednou ty přepsané materiály z webu škodovky četl. . Škoda místa
Je to jednoduché - tento článek je přehledněji sepsán a popisuje vše co je o Fabii WRC zatím známo.
Tento článek je všechno, jen ne přehledný. Fuj.
Je smutné, že v diskusích se musíme občas dočkat takových reakcí. Jsem přesvědčen, že článek je kvalitně a především přehledně napsán v rámci informací, které jsou dnes o Fabii WRC známy. Ale co se dá dělat, vždy se najde pár lidí, kteří kritizují za každou cenu.
Já považuje článek za povedený. Nepatřím mezi ty, kteří by mněli čas hledat informace na jiných serverech, rád si to přečtu tady, kompletní a pevně věřím, že ne zcela opsané. A i kdyby, stejně bych neměl čas to kontrolovat. Jestliže je tento článek zcela opsán, pak to dobré není. Jestli si pisatel dal tu práci doplňovat podrobné informace, pak díky za ně.
Přehledně pro mne znamená že chci-li se vrátit ke kterékoliv informaci jediným (či maximálně třemi) mrknutím oka zpět ji okamžitě najdu to bohužel o tomto článku říci nemohu! Na druhou stranu na Škodovácký servr nechodím takže až tak zbytečný se mi článek nezdá.
Panu Tomášovi bych rád připomenul, že dobrý novinář se snaží z kritiky vybrat pro sebe to nejlepší a nereaguje jako puberťák.
Článek jsem si přečetl do konce. Celkem jsem spokojen s obsahem, ovšem forma i grafická podoba - ta by mohla být rozhodně zajímavější a přitažlivější. Především však přehlednější.
Pokud jste Tomáši se sebou až tak spokojen, račte se podívat na jiné servery v zahraničí. Tam zřejmě autoři berou kritiku jako vítané podněty ke zlepšení své práce a nerozpláčou se hned nad nevděkem tupých čtenářů.
Ja jsem sice cely clanek necet i presto myslim ze je aspon prumerne spracovany.Ale chybi mi tu vic plakatu nejen o Fabii WRC ale treba o
Meganu II.
já jsem se dozvěděl zase něco novýho třeba o použití různých typů podvozku a pneumatik...to je pro mě novinka tak aspoň mě to něco dalo tzn. že článek nebyl zbytečný.