Novinky
0
Tak nevím, ale zdá se mně, že už jsme tady jednou ty přepsané materiály z webu škodovky četl. . Škoda místa
0
Je to jednoduché - tento článek je přehledněji sepsán a popisuje vše co je o Fabii WRC zatím známo.
0
Tento článek je všechno, jen ne přehledný. Fuj.
0
Je smutné, že v diskusích se musíme občas dočkat takových reakcí. Jsem přesvědčen, že článek je kvalitně a především přehledně napsán v rámci informací, které jsou dnes o Fabii WRC známy. Ale co se dá dělat, vždy se najde pár lidí, kteří kritizují za každou cenu.
0
Já považuje článek za povedený. Nepatřím mezi ty, kteří by mněli čas hledat informace na jiných serverech, rád si to přečtu tady, kompletní a pevně věřím, že ne zcela opsané. A i kdyby, stejně bych neměl čas to kontrolovat. Jestliže je tento článek zcela opsán, pak to dobré není. Jestli si pisatel dal tu práci doplňovat podrobné informace, pak díky za ně.
0
Přehledně pro mne znamená že chci-li se vrátit ke kterékoliv informaci jediným (či maximálně třemi) mrknutím oka zpět ji okamžitě najdu to bohužel o tomto článku říci nemohu! Na druhou stranu na Škodovácký servr nechodím takže až tak zbytečný se mi článek nezdá.
Panu Tomášovi bych rád připomenul, že dobrý novinář se snaží z kritiky vybrat pro sebe to nejlepší a nereaguje jako puberťák.
Článek jsem si přečetl do konce. Celkem jsem spokojen s obsahem, ovšem forma i grafická podoba - ta by mohla být rozhodně zajímavější a přitažlivější. Především však přehlednější.
Pokud jste Tomáši se sebou až tak spokojen, račte se podívat na jiné servery v zahraničí. Tam zřejmě autoři berou kritiku jako vítané podněty ke zlepšení své práce a nerozpláčou se hned nad nevděkem tupých čtenářů.
Článek jsem si přečetl do konce. Celkem jsem spokojen s obsahem, ovšem forma i grafická podoba - ta by mohla být rozhodně zajímavější a přitažlivější. Především však přehlednější.
Pokud jste Tomáši se sebou až tak spokojen, račte se podívat na jiné servery v zahraničí. Tam zřejmě autoři berou kritiku jako vítané podněty ke zlepšení své práce a nerozpláčou se hned nad nevděkem tupých čtenářů.
já jsem se dozvěděl zase něco novýho třeba o použití různých typů podvozku a pneumatik...to je pro mě novinka tak aspoň mě to něco dalo tzn. že článek nebyl zbytečný.