Novinky
0
Tak, tak. Ja som tiež obdivovateľom nemeckých vozov Mercedes a BMW, ktoré v súčasnosti patria na špičku, čo sa techniky, elektroniky, bezpečnosti i dizajnu týka. Nové Bentley Continental GT sa mi veľmi nepozdáva - technika Volkswagen a čo je horšie, i dizajn Volkswagen. Toto nové Bentley je taká strašná dizajnérska zlátanina! Kde sa hrabe na elegantné kupé CL od Mercedesa (dizajn je otázkou názoru, toto je môj názor, s ktorým nemusíte súhlasiť, ale nekameňujte ma zaň).
Přejít do diskuze
Hm, ona je to ale věc názoru a vkusu. I když Mercedesy (vyšších řad) a Bentleye patří zhruba, podotýkám zhruba do stejných kategorií, je pravdou, že cílovou skupinou zákazníků obou značek jsou zcela jiní lidé. Bentleye si koupí spíše konzervativnější zákazníci (i když i to je relativní, jelikož Bentley se zaměřuje na sportovnější nádech svých vozů), ale hlavně lidé milující britský styl low-tech automobilů. Mercedesy zase lidé požadující luxusní moderní a všemožnou elektronikou prošpikovaný vůz. Já osobně patřím do té druhé skupiny (samozřejmě pouze teoreticky, protože i když jsem optimista, tak si musím přiznat, že jestli se v životě shrabu na takovou káru, tak to bude další div světa-tuším osmý). Ani RR, ani Bentley mně osobně nic neříká a to ani toto kupé. A ještě navíc technika Volkswagen, no fujjjjj!!!! Pro mě ideální fáro je BMW, které kombinuje špičkovou techniku, špičkový design, komfort i sportovní styl. Ale jak jsem již říkal, je to věc názoru...
Pri cene 5,2 miliona sa iba cudujem, ze tych objednavok nie je este viac! Auto je naozaj podareny kus, a cena je dokonca este niekde v oblasti podobnych typov Mercedesu. Znacka Bentley ma urcite vacsi lesk ako Mercedes.
Když novinku Bentleye porovnám s novinkou RR, nemohu se zbavit pocitu zadostiučinění. Phantom se mi nelíbí,ale tohle GT, no to je prostě skvost. Podle mě krok správným směrem pro Bentley. A nejspíš si to nemyslím jen já,ale i spousta dalších gentlemanů, kteří na, na rozdíl ode mne, mají peníze minimálně na zálohu. Ale ono to jednou přijde...!
Škoda, že väčšina z týchto krásavcov sa objaví niekde západnejšie od nás a namiesto občasného pokochania sa skutočnou nádherou človeku ostane rozčulovať nad množstvom kýblov, jazdiacich po našich cestách 😒(