Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hamann San Diego Express – okřídlené Porsche

10 komentářů

Omlouvám se za ten předchozí příspěvek sem se uklep. Tohle auto by se celkem zamlouvalo v mojí garáži, jen doufám že se dveře neotevírají výše než dva metry...... bych si je odřel... s těmi druhými koly co mají snad milion loukotí vypadá ještě líp než s těmi originálními. Snad jen by se hodilo zmínit že tento motor není obyčejný šestiválec(z článku se zdá že se jedná o řadový), nýbrž boxer. Btw: omluvte pravopisné chyby.
18-ti paprskáče
jsou lepší než plecháče.
PORSCHE je ma oblibena znacka, myslim ve snech, coz asi nebudu sam, ale tahle uprava je fakt moc pekna a 911-ce slusi. Vyhrat 20mil. Kc tak do toho asi jdu.
Kdo nehraje, nevyhraje !
No ja nevim, porsche z fabriky se mi desingnove libi vic, mozna ty kola bych vymenil,ale dal bych se v tom nestoural😄
Sám se sebou jsem se shodnul, že by mi eventuelně stačila i prachobyčejná 911 4x4, ikdyž nemá tak efektní dvířka
moje rec, jakakoliv 911 je uzasna ... a mam-li pouzit citat z nadpisu, tak kdyz okridlena, tak jedine a poradne, a to na zadku
Tak uz jsem si koupil prasatko! Kdyz bude nekdo chtit, tak ho potom klidne svezu...
..uzasny porsche..chtel bych videt frajera co se do toho souka v normalni garazi siroky tak 2,5metru. Jinak super dilko..a este lepsi s tema loukotema.
postamble();