Novinky
0
dekuju redakci auto.cz za prilohu o Zeneve
taktéž děkuji, opět jste dokázali že jste nejlepší server o autech v ČR
to sedi ... dokonce musim rict, ze jsem lepsi nevidel nikde in the world ... priznavam, ze po obsahove strance jsem neporovnaval z dlouhodobeho hlediska, ale hur na tom urcite nejste ... kdyz k tomu pripoctu prijemny a elegantni design a wallpapery (ani jedno z toho napr. a*vue.cz nema 😄, jste No.1
wallpapery bych radsi alespon v 1280x1024 (urcite je mate >2000px 😄, ale porad lepsi nez konvi do hlavy
wallpapery bych radsi alespon v 1280x1024 (urcite je mate >2000px 😄, ale porad lepsi nez konvi do hlavy
Díky za skvělou reportáž. Už se těším na II. díl. Ze všeho nejvíce mě vždy potěší bohatá nadílka plakátů, jen tak dál. Pokud bude z každého významného autosalonu takováto reportáž, nemáte o čtenáře nouzi, v mém případě určitě.
Děkujeme za super ohlasy emailem i zde v diskusi. Rozhodně nám to dodává další energii pro ještě lepší reportáže z autosalonů v budoucnu.
redakce AUTO.CZ
redakce AUTO.CZ
V celku v poho ale tech plagatu by mohlo byt vic hlavne od Renaultu a Škodě Fabii WRC.Mate tam jen 4 a to je malo.Ale jinak dobry.
Neměl by to být pětilitr??? Je v tom ten motor z Touarega ne? 4.0 V8 TDI common rail má přece Audi. Nebo v tom mám zmatek?? Díky
Pečlivě jsem si přečetl článek o konceptu Volvo VCC, ale jednu zásadní věc jsem tam nenašel - rozměry. Zajímá mě jak je to veliké? Jako S80 nebo je to větší. V Ženevě jsem nebyl a z foto si přesnější obrázek nemohu udělat.