Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
Jak uz jsem psal, tak se mame na co tesit!!!
0
foršprung durch technik!nejlepší je ale modrá FABIE!!!
0
jo, nejlepe junior
0
Mas pravdu, dalsi potvrzeni sloganu audi. Je to nadhera.
Tak to je fakt skvost... inzenyri a navrhari od Audi se opravdu vytahli. Krasa. Jen mi vadi 2 veci - omezeni rychlosti - mam se zabit ve 250ti nebo ve 300ti km/h??? V tom uz zadny rozdil nevidim. A ta druha vec je ten volant, mozna ze bych pouzil mensi a celokulaty a ne dole zarovnany, i kdyz takhle vic ladi s interierem... Ale jinak proste perfektni
Soudit podle studii, tak audiny budou v budoucnu jedny z mala krasnych aut (v tyhle tride samozrejme). Studie bavoru vypadaj desive a jak sem videl studie novyho eska a la maybach, tak se opravdu bojim.
Hodne zajimavy sou ty LEDky. To bych chtel videt. U avantissima meli taky ruzne menici svetla, ale byly to vybojky. Rikali, ze je to ale hrozne drahy na vyrobu, takze proto asi ta zmena.
..pořád to je ale Audi,takže nic moc,
mne se to nelibi ... je to exkluzivni design, ale hezky to neni ... no asi jako Edonis
posledni Audina, ktera se mi hodne libi(la), je "stara" A8 (TTcko se sakra rychle okoukalo)
posledni Audina, ktera se mi hodne libi(la), je "stara" A8 (TTcko se sakra rychle okoukalo)
je to opravdu uzasny.. ale opravdu nechapu, co se to audi snazi vymyslet s tim volantem.. uz v a8 byl nakej divnej a tohle ten uzasnej celek vylozene kazi.. to uz bych tam radsi videl volant z fabie..
Taky se mi to kurnik moc libi! Nedavno tu na webu pri uvadeni nove A3 autori auto.cz psali, ze je pry Audi stylisticky vycerpane...Ten volant vypada fakt divne , ale nastesti jenom ten auto nedela. Honza
A psali, ze audi ma problemy s designem. Nektery radoby novinari sou dost neprofesionalni a zaujaty (ten, co to psal je na medvedy). misto aby byli objektivni a popsali co nejvic novinek a informaci, tak do toho tahaj svy emoce.
No ja si myslim to same (ze ma Audi problem) - a troufam si tvrdit, ze proti Audi nemam nic (primarne proto, ze jsem zadne neridil) ... Automobilovym flamewarum se smeju. Presto si myslim to same, co zminovany novinar. Chci rict, ze to nemusi byt vubec zaujatost/neprofesionalita - ze to muze byt "jen" nazor.
Dohadovat se o tom ale nehodlam - to totiz stejne ukazou jedine zakaznici (resp. vyvoj prodeju Audi) ...
Dohadovat se o tom ale nehodlam - to totiz stejne ukazou jedine zakaznici (resp. vyvoj prodeju Audi) ...
Zakaznici potvrzujou, ze to to neni pravda.
zdroj? nebo to je prani? 😄 rekl bych, ze je docela brzo, tohle hodnotit - jak dlouho se prodava nova A8? ... ale pokud mate odkaz na nejaky zdroj, kde by clovek mohl videt vyvoje prodeju, rad bych to skouknul (a nejenom u Audi)
Neni nic jednodussi, nez www.audi.com,www.audi.de apod. Je to nekde pod sales report nebo tak. V novinach byva taky kazdy ctvrt roku prehled.
Nemusis se tam koukat. Reknu ti to. Audi ma poslednich nevim kolik let stale se zvysujici prodeje. To se tyce novinek, tak nejrychlejsi zpravy jsou na www.audiworld.com
Možná to, co tady teď řeknu, se některým z Vás nebude zdát, ale říct to musím. Samozřejmě, že je to nádhernej stroj, ale Audi začíná dělat velkou chybu v tom, jak nakládá s exkluzívní značkou Lamborghini. Vlastní značka Audi je doslova lačná po závratných výkonech a vyrábí kombíky a vzhledově obyčejná auta, která budou rychlejší než italský klenot. Ani Murciélago podle znalců v poslední době nestíhá konkurenci a v nejbližší budoucnosti už nebude stíhat určitě. V naprosté většině jízdních režimů ho porazí luxusní kupátko SL55AMG a až přijde SLR a další lačné Audiny, tak mu zbyde akorát ta hlučnost a zvuk zastarávajícího dvanáctiválce. A to je myslím velká škoda.
Myslim, ze lambo muze bejt jedine rado, ze diky audi jeste existuje. Konkurovat si ale nebudou a nemuzou, protoze lambo si koupi kvuli necemu jinymu nez audi. A navic nejvykonejsi model (motor) bude vzdycky v te ktere znacce a ne v obou.
Podle kterých znalců Murcielago nestíhá SL AMG? Viděl jsi nějaký porovnávací testy? Že někdo narve do pětapůllitrovýho motoru dvě turba a pak se kasá tím, že má největší výkon a krouťák ještě neznamená, že postavil dobrý auto. Co jsem četl, tak z Murcielaga byli všichni úplně hotoví a o SL AMG říkali, že má sice větší výkon ale není to sporťák, prostě luxusní auto s velkým výkonem.
Kdybych tak nasel to srovnani ze Speedu - myslim, ze se tam s Lambem mimojine srovnavalo prave nejake kupatko od Mercedesa ... A to kupe to Lambu nandalo snad v jedine discipline (a to si jeste nejsem jisty, jestli to nebylo jenom vyrovnane) ...
Myslím, že tohle je věc subjektivního názoru. Nemohu porovnat Lambo, nikdy jsem neměl tu čest, ale co se SL55AMG popř. CL55AMG týče jsou to dle mého názoru luxusní "sportovní" vozy s velkým výkonem a už se moc těším až příjde CL65AMG. Ale jak říkám, je to o subjektivitě, mám radši pohodlí, komfort a velkou sílu než plně sportovního ducha. BTW ten článek ve Speedu jsem cětl taky a SL55AMG tam moc vychvalovali (teď záleží, jak na to nahlížel autor)
SPEED je normalni bulvar. Doporucuju serioznejsi casopisy.
Možná máte pravdu, já zase doporučuji osobní zkušennosti. Ale jak říkám s Lambem jsem neměl tu čest a tak se neodvažuji hodnotit.
To jsou zase jenom řeči. To, že je to časopis, který píše jinak než AutoTip, neznamená, že není věrohodný. Navíc se jednalo o článek plně převzatý z britského EVO. A jestli o tom napíšete, že je to bulvár, pak se tu nemáme o čem bavit.
Jestli to bylo prevzany, tak mozna. Ja mam zkusenosti takovy, ze uz bych si ho nikdy nekoupil. To co sem tam cet za srovnani... V AMS psali uplne neco jinyho. Treba je to jen mensina clanku, ale pro me speed nema informacni hodnotu. Ale hezky se cte.
Hmmm. Bohužel AMS je jen další germanofilní časopis, pro který je německé auto modlou. Těch je na našem trhu 90%, takže tudy cesta z bludného kruhu nevede. Mimochodem, jak víte, že chybný údaj nebyl ten v AMS? Zase stoprocentně věříte Němcům?
Jen pro Vaše info, kupuju tyto časopisy😒br />
Chrom und Flammen
AutoRating
Speed
AutoCar
Jen pro Vaše info, kupuju tyto časopisy😒br />
Chrom und Flammen
AutoRating
Speed
AutoCar
clovek nemuze verit nicemu, nez si to neoveri. Uz si ho dlouhou dobu nekupuju, ale zdalo se mi, ze speed je trochu zazranej do medvedu. Ale to je vec nazoru. Neni moc dobry se odkazovat na testy z jednoho casopisu, at uz je to kterejkoliv. Na jedny strane jsou udaje a na druhy pocity a ty mohou byt dost rozdilny.
To, ze ted na Murcielago nekdo skoro-ma, neznamena, ze ho za dva roky beatne ... Diablo se taky vyvijelo a bylo samozrejme s kazdym novym "buildem" lepsi ... Nevidim duvod, proc by tomu melo byt u Murcielaga jinak. Navic AMG je brutalni ladic, takze srovnavas silne-ladene silne-sportovni kupe s neladenym supersportem ... (A musim rict, ze kdybych na obe ty auta mel, Mercedes bych si na ukor Lamborghini tedy rozhodne nekoupil. 😄
Takovyhle auta nemuzes srovnavat. Nebo muzes, ale nedava to smysl. Kazdy se uplne o necem jinym. Ja bych teda lambo za medvedare nevymenil.
az po zacatek strechy je to fakt nadherny auto, neco novyho, ale ten zbytek? tak nudnej zadek se vidi malokdy. jako by jim dosly penize na placeni navrharu... a koneckoncu, ze je to jen audi, je trefna poznamka 😲( proste jednodusi auto pro jednodusi lidi. snad az na jejich RS... 😲(
Víte jak se pozná typický občan ČR? Vždycky je se vším hned hotov a už dopředu ví, že to bude nuda atd. Občas se zamyslete!
Pravda je, ze je blbost tedka soudit, jestli se to okouka nebo ne. Podle me teda v zadnym pripade.
Ježišmarja co tady řešíš? Já myslím, že na fotkách je design tohoto vozu jasně zřetelný (sice je pravda, že fotky někdy zkreslují a v reálu je to o něčem jiném, ale ne zas tak moc), tak proč by tady člověk nemohl vyjádřit svůj názor? Proč by každý měl povinně smekat před něčím, co mu neimponuje?
Je to vec nazoru. Ale ja osobne bych se vyvaroval takovych jako ze se to okouka, bude nebo nebude prodavat atd.
A ktery auto je pro ty slozitejsi??? Podle me je audi pro ty, co maj smysl pro cisty design, detaily atd. atd. Ale asi sem jednoduchej. Jo, mnohokrat sem slysel, ze medouri sou pro tlusty prasata nebo bohaty cikany, bavori pro silence a nabouchany discofily atd. Ja si to teda memyslim, ale je fakt, ze sem uz takovy potkal.
Proč prostě v podobném stylu nevyjela nová A3??? Pak bych držel u jejích fotek hubu! Tohle je krásné, čisté, se vším co k tomu patří a beze všeho, co k tomu nepatří. Bohužel (a vzhledem k nové A3) se určitě dočkáme toho, že sériovka bude jen slabý odvar...
To je jasny, ze takhle to v serii nebude. Ale postupem casu.
Postupem jakýho času? To teda Audi kráčí opravdu zpět. Postupem času začnou u Renaultu dělat lítající auta, začnou se bourat silnice a BMW přistane na Měsíci. A v týhle době vyjede Audi Nuvolari! To je teda vážně pokrok...
Postupem casu se mysli, ze to hned nenarvou do serie. Proto je to studie. Nechci se odvazovat rict, co bude renault delat v budoucnu, protoze je to pokazdy neco jinyho. Mimochodem megane uz na mesici pristal.
Nic proti renaultum, ale myslim ze na litaci auta nemaj. Radsi by se meli soustredit na ty na Zemi.
ke kopii zadniho sloupku CL.
tak tohle mne taky hned napadlo, jinak z vnejsku moc hezky auto, i kdyz nejspis se okouka jeste driv nez ho vypusti z fabriky (tak jako tt), ale ta pristrojovka ta je fakt H N U S N A... vypada jak z nejakeho stareho lotusu esprit nebo lambo countach (nic proti temhle famoznim vozitkum)...
Ta palubní deska je fakt hruza,kde je ta čistota a přehlednost. Fakt jak z nějakýho starýho lotusu. Ale jinak móc povedenej kousek hlavně ta přední část
To je právě jen koncern VW udělá jiné linie než čisté a účelové tak je to špatně - pánové zkuste si uvědovit že spoustaaut se vrací k tomu jak vypadali na začátku 20 století - udělaj tomu novejd moderní design a hned je krása na světě ....
promin, ale dovolim si nesouhlasit, ja patrim zrovna k tem, kteri prave nudny design vw group kritizujou, ja osobne tu krasu retro designu, kterou popisujes, vidim spis v takovych autech jak bmw z8, chrysler pt cruiser, ford mustang (novy koncept), ford 49, jeep jeepster atd.... ta pristrojovka v tom audi je proste PODLE MNE hnusna... no ale kazdemu se libi neco jineho...
Je spis prakticka nez hezka. Asi proto, ze sme zvykli na neco jinyho. Podle me je nejlepsi pristrojovka v a-osme. Nenasel sem na ni zadnou chybu.
pt cruiser bych vynechal. Toho bych nechtel ani zadarmo. A ty nektery retro interiery jsou fakt priserny.
moh by se zdat jako u cl. ale vzhledem k tomu. ze audi maj takhle podobne vsechny. tak o kopii nemuze byt rec
Pěkný, ale němci nikdy nepostaví dobrý sporťák. Jsou to psí čumáci. Pojede perfektně, ale emoce budou v *.
Tudor je lepsi, ten by se mel vyrabet.
Jestli je neco krasny, tak je to audi. Tohle je nadherny. Zvenku proste nema chybu. Vnitrek trochu "jinej", ale je aspon zmena.
Tem, kterym se nezna interier: Je to samozrejme vas nazor, ale doporucuju se podivat na fotky primo z genevy. Tyhle trochu zkreslujou. V realu vypada podle me velmi dobre. I ten "krivej" volant.
Normalne se diskusi neucastnim, ale tohle je vazne skvost. Naprosto uzasna audinka. Ten intros se mi libi, jde o zvyk a navic je to koncept. Musime jenom doufat, ze v realu bude podobne. Kdyz nebude, tak nevadi, stejne bude super.
me to pride teda hnusny ... je to nudny nenapadity ... na prvni pohled tt na dalsi paskvil ....
Auto je to celkem hezký, ale bohužel postrádá trochu více originality, jak by se v tomto segmentu slušelo. Vidim v něm jak TT, tak Bentley GT. Kde jsou časy studii jako Avus nebo Rosemayer. Napriklad Pikes Peak je supr, tak proč tenhle krok zpět?
Btw:jak může někdo srovnávat Murco s SLkem?!?
Btw2:V Autocaru byl článek o tom, jak za týden odjeli cca 10tis. km s Murcem a RS Fokusem současně. Zajímavý téma k zamyšlení.
Fandím Audi i Lambu, ale je potřeba nežrat jim všechno 😄
Btw:jak může někdo srovnávat Murco s SLkem?!?
Btw2:V Autocaru byl článek o tom, jak za týden odjeli cca 10tis. km s Murcem a RS Fokusem současně. Zajímavý téma k zamyšlení.
Fandím Audi i Lambu, ale je potřeba nežrat jim všechno 😄
Neprijde mi neoriginalni. Nevidim na nem nic, co bych uz nekde videl. Ale to je jedno. Rosemayer nebyl moc realny na serii. Ale Avus byla tehdy studie vsech studii!!! Proc se nedostala do vyroby? Protoze bejvalej sef lidovych aut to zakazal! Myslim, ze ten soucasny je lepsi, takze se mame na co tesit.
Audi bylo je a bude pořád skvělá značka, která vyrábí ty nejkrásnější a nejdokonalejší stroje na světě!!!
Lambo má Audi AG jen proto, aby mohlo dělat pořád tak nadupané a uřvané vozy, jakými byly jsou a budou i v budoucnousti!
Díky Bohu, že jdou tyto SUPER značky ruku v ruce spolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
PS😁oufám, že vám všem nemusím říkat, která značka je mému srdci nejbližší!!!
S pozdravem Míša S.
Lambo má Audi AG jen proto, aby mohlo dělat pořád tak nadupané a uřvané vozy, jakými byly jsou a budou i v budoucnousti!
Díky Bohu, že jdou tyto SUPER značky ruku v ruce spolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
PS😁oufám, že vám všem nemusím říkat, která značka je mému srdci nejbližší!!!
S pozdravem Míša S.