Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volvo Versatility Concept Car – variace na téma kombi

18 komentářů

Tak to je opravdu brutalni volvicko.
Avantissimo vypadalo mnohem lip. I kdyz je to volvo, tak je to na me opravdu moc brutalni. Jak je ale videt, byl to dobry napad na novou tridu, kdyz uz s tim vylejzaj i ostatni.
fakt celkem pocedeny, ale ty zadni svetla: lancia Y 2.
uzasny,... ciste linie,... hmota, nadhera.....
Souhlasím, je to úchvatné a fantasticky stylové. Tohle si kluci od VW nikdy nedovolí...
Je to jenom studie a pochybuju, ze to v realu bude podobny tomuhle
uzasne brutalni... miluju velka a mohutna auta, ktera nejsou dukazem snobstvi, ale stylu a dobreho vkusu jejich majitelu...
Tak tohle se mi teda nelíbí to opel signum to je jiný kafe. Jo holt co člověk toť jinej názor.
česťa:nechápu proč se vůbec vyjadřuješ k této studii Volvo, když ji zcela nelogicky srovnáváš s Oplem Signum. To si trochu pleteš kategorie aut.
Volva jsou prostě tak nějak o třídu výše,než běžné "konzumní" modely koncernu VW. Interiér je na mě možná až příliš jednoduchý a střízlivý, nicméně desing, to je prodtě špička. Kéž by nástupce V70-ky vypadal alespoň z poloviny tak dobře, jako tohle dělo. Ještě pohon všech čtyř kol, oblek od Versacceho, pořádné sluneční brýle a ... a ženský se můžou uslintat k smrti.
To si ani nevidel Avantissimo.
Pro me je v tyhle tride "konceptu" jednicka audi avantissimo!!! A to bez diskuze. Ale tohle volvicko taky jde.
Mám naprosto stejný názor,hlavně,co se těch brýlí a ženských týče😄
Ale je to brutal, to se mi objevit ve zpětném zrcátku, tak se asi pochčím rozkoší uhnout do pravého pruhu😄.
Nepřipadá vam ze zadního pohledu jako pohřebák
skoda ze neni v cerny barve
pokus
fakt koží!!!