Novinky
0
prosim at to de do vyroby! to je uzasnej design!!!! ne jako ta 156 coupe, tohle by natrhlo *kazdymu bavorakovi!!!
0
Ridil jsi nekdy AR 156? Ja jsem si s ni docela zaradil (motor 2,5 TS 6° prevodovka) a bavorakum jsem daval na *normalne. Jo a poznamku o 156 coupe nechapu, kdyz je to sedan.
0
Tož to já jsem si zařádil s Alfou 156 2.0 turbobenzínek, s převodofkou selespeed...to byla panečku jízda 😃))
misto ty hvezdicky tam melo bejt P R D E L.. omluvte prosim tyto stranky, kde clovek nemuze napsat ani vlastni nazor
Tento segment mě nechával ledově chladným, ale když vidím tuhle Alfičku, tak bych do toho šel !
po gt (ci jak se to auto jmenuje) dalsi nevyrazna alfa, to uz se mi vic libilo maserati kubang, z kterym ma tahle alfa dost podobny design... podle mne maji designeri alfy na vic...
Patrne jsi mel na mysli AR GTV (trilitrove kupe, 6 valec). Tak tu delal Pininfarina a rekl bych ze i v jednoduchosti je krasa. Mimochodem pozdejsi GTV maji uzasny vnitrni interer. Asi se to neda srovnavat s Maserati, protoze GTV je jeste relativne dostupne auto a pro jinou skupinu lidi nez Maserati.
hele T, ses nakej moc chytrej, o alfickach me nemusis poucovat, jezdil sem 2 roky se sluzebni 156 t.s. Jo a tim 156 coupe myslim 156 coupe, asi si chlape zaspal dobu, jestli nevis, ze uz za chvili pofrci do vyroby - ale je skoda ze je absolutne nezajimava, protoze jinak bych to bral..
Tak to je blábol. Jediný kupéčko, které za chvíli pofrčí do výroby je GT Coupé, které má vycházet ze 147. 156 coupé má být až u příští generace a má mít design ve stylu studie Brera. Aspoň teda myslím, no.
156 coupé může být jedině GT ...je pravda, že vychází ze 147, ale podvozek má ze 156
Jojojo, máš pravdu s tím podvozkem, dnes jsem to četl v AutoTipu, ale předtím o technické příbuznosti se 156 nebyla vůbec řeč. Ale to je jedno. Mimochodem i přesto, že se mi moc líbí, taky myslím, že mohlo být ještě zajímavější, ten 3. sloupek měl být víc skloněný dozadu. Nicméně je pěkné, to se musí nechat.
Od serveru, který bez skrupulí cenzuruje a promazává diskusní fóra se ani nic jiného čekat nedá.
co je bezskrupulozniho na vymazani prispevku ktery hrube a anonymne urazi jineho diskutera? Mimochodem k vymazani takoveho prispevku vetsinou dojde az na upozorneni nejakym dalsim diskutujicim. A proc se vy nepodepisete pod svuj nazor?
jen mazat všechny hrubiány co jsi myslí,že jen ten jejich názor je ten správnej. Od toho je diskuze - aby každej přispěl svou trochu do mlýna . mě osobně se líbí SUV bmwX3 ,ale i alfa ukázzala že umí udělat dobrou studii ...každá automobilak má svuj styl a vo tom to je.
bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…
V Americe to asi nikdo kupovat moc nebude. Alfiny se svoji prislovecnou nespolehlivosti se tam proste nemuzou prosadit. Mam 2 znamy, co je maji (2-3 roky stary auta) a se servisakama si uz skoro tykaji. V USA lidi na kvalitu selkem daji, proto se tam prodava tolik Toyot a severneji Subaru, pro snoby nemecky auta, a prestoze sou Amici znami patrioti, tak si vlastni auta zas tolik nekupuji (prave kvuli kvalite)...
No ale nevypada spatne, SUV neni sice zrovna to, po cem bych touzil, ale nektery alfy jsou opravdu pekny a vyrazny.
No ale nevypada spatne, SUV neni sice zrovna to, po cem bych touzil, ale nektery alfy jsou opravdu pekny a vyrazny.
Castecne mas asi pravdu,jenze Alfa Romeo nikdy nebude autem pro masy...jako treba Toyota...ktera je proslula spolehlivosti.V USA se vzdycky najde skupina lidi co si Alfu koupi uz jen kvuli nadhernemu designu a historii znacky, a ta skupina bude tak velka ze by mohli v Italii vyrabet desetkrat vic Alf nez tomu je ted. Takze o sanci pro AR ? podle me je vysoka! navic jestli nekdy prijde do vyroby kupe ve stylu BRERA, image znacky se katapultuje nad konkurencni BMW a nebude co resit.
Miluju Alfu. Miluju studii B R E R A (myslím, že by lépe zaplnila pozici dosluhujícího kupéčka než studie nového opticky obtloustlého GT Coupé). Ale co je proboha tohle za příšerku? Jak nějaké Daewoo či co. Nevíte někdo, kterému studiu Alfa zadala návrh? Respektuju, že se to někomu líbí, ale mně teda moc ne. Vypadá to, že Alfa začíná "tloustnout", bohužel mizí štíhlost a sportovní švih 156 a 166. Fakt škoda.
ale vždyť brera - resp. evolta - se vyrábět bude, už na ní berou objednávky (do čech už údajně míří dvě nebo tři) ale bude to top-model v malé serii 1000 kusů... a co se budoucna týče tak v roce 2004 (2005) bude alfa vyrábět celkem 13 karosářskejch verzí oproti stávajícím sedmi, takže ještě určitě přijde s něčím bombastickým během příštích dvou let
alfa je o 800% lepší a hezčí než všechny baworáky dohromady a tahle obvzlášť - supr moc se to povedlo
má krásné proporce zkuste mu nikdo nadávt prostě je krásný tazlatá barva je jedno jestli protrhne usa moje srdce protrhl.