Novinky
0
ne.. ali byl takovej zelenosedivej.. takova divna metaliza..(ale tomuhle auticku sedi kazda barva😊 ale abych se priznal, jel sem akorat na letiste pro sefa(sem jeho zstupce a pritel- jeho auticko) kdyz sem ale najel na dalnici, do tech 180 to furt zrychlovalao a pak uz to bylo trochu "linejsi"😊 nez sem sel pred odbockou na brzdy mel sem sem tam 210.. ale uz to neni ono.. tohle auto neni na dalnice ale na klikaty silnicky..
Přejít do diskuze
Zaaavidiiim ti , jsi stastny clovek! Tyhle autika maj nekompromisni design a opravdu jezdi tak jak vypadaj. Nemam, co vic dodat. Svezte se vsichni s necim poradnym a pak budete auta milovat. Pri divoky akceleraci se budete smat, vyhladi vam to vrasky a zapadne vam jazyk! Lepsi nez sex...
LOts je na tom, pokud vim, celkem dobre, zivi ho vyvoj a vyroba pro velke automobilky. A Esprita a Elise tam maj spis jako hobby - a to je podle me dobre. Jinak Speedster je prevlecenej Elise s Oplackejma motorama (ted uz i Turbo), je trochu tezsi ale je silnejsi. Ja bych asi zustal u originalu Vyrabi se ve stejne hale jako Elise.
Jinak jety Elisese da za kopeckama poridit kolem 700-800 tisic, same pekne kousky
Nevite nekdo jak je to s avizovanejma motorama Toyota? Nic proti Roveru, ale 1.8 VVTi se Toyote (teda vlastne Yamaze ktera sportovni motory pro Toyotu vyvyji) hodne povedl. A v japonsku uz jezdej turba
Abych to shrnul: Elise je proste NEJVIC!
HoP
PS 2 ace3: Nebyl nahodou sedivej? Jednoho jsem asi pred tejdnem na Evropsky potkal.
Jinak jety Elisese da za kopeckama poridit kolem 700-800 tisic, same pekne kousky
Nevite nekdo jak je to s avizovanejma motorama Toyota? Nic proti Roveru, ale 1.8 VVTi se Toyote (teda vlastne Yamaze ktera sportovni motory pro Toyotu vyvyji) hodne povedl. A v japonsku uz jezdej turba
Abych to shrnul: Elise je proste NEJVIC!
HoP
PS 2 ace3: Nebyl nahodou sedivej? Jednoho jsem asi pred tejdnem na Evropsky potkal.
to fakt nevim, ale tohle auticko by fakt stalo za hrich.. ja sem v ty slaby verzi jel, a muzu rict ze. je to naprosty delo, delalo se mi spatne.. po evropsky sem to hnal asi 160😊)) na svetlech u cervenaku si machroval nakej osmi hrnkovej medved.. turoval to a smal se mi.. primack sem plyn az na podlahu, trochu sem zahral gumy😊 a uz tam bylo 60, pak za dve a 110.. medak nekde za mnou.. malem se mi z toho udelalo spatne.. melo to stovku asi za 5,3s!!!!
Skoda...(kdyz je to akcni serie, mohli tomu dat taky akcni cenu). Vcera jsem si stahnul z netu cast z nejakyho britskyho sportovniho serialu, predstavovali tam Lotus a vybrali si na projizdku 340R. Chlapek tam nadsene hovoril o tom, jaky je to vyborny auticko (a to jel predtim v Porsche Turbo), motokara, lehce ovladatelna a otocil ji asi v 70 km/hod.o 360 stupnu jako by se nechumelilo (to bylo to nej, co tam s tim predvadel, smal se jako malej kluk).
Nevite nekdo, jak na tom tedka Lotus je? Jestli mu zase nehrozi nejake financni problemy?
Nevite nekdo, jak na tom tedka Lotus je? Jestli mu zase nehrozi nejake financni problemy?
no, tak takovej optimista zase bejt nemuzes.. 1.200.000 stoji ta zakladni verze se 120 konma.. tahle bude stat ta 1,4 nebo 1,5m...
Tohle auto proste nema chybu. SPORTAK, motokara. Je tak lehkej, bude suprove obratnej, mrstnej. Kdyby se postavil vedle ostatnich sportaku s mnohem silnejsima motorama, tak by je v zatackach nekompromisne predjel. Cenu bych tipnul na nejakejch 1.200.000. Vsim jsem si, ze ma stejny zrcatka jako Speedster (opacne).