Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Opel Signum bude představen za týden v Ženevě

12 komentářů

Nějak mi to tvarem kastle pripomina Peugeot 307, Opely jsou dneska o ničem.
a este k motoru 😊 2.2DTI je prachobycajny diesel s VTG turbom. 2.2dci je CR. Holt opel nema momentalne okrem 2.5DTI (bmw) a 3.0DTI (saab) rozumny diesel. Na jesen sa objavi 1.9CDTI (aka AR1.9JTD) a coskoro v merive 1.7CDTI (aka honda/isuzu). Ten motor 2.2DTI nie je ziadny zazrak. (ani to o nom nikto netvrdi).
chalani vy ma bavite 😊 to snad nemyslite vazne toto s tym podvozkom vectra a 93? Je tam zhodna podvozkova plosina (ci ako sa to odborne nazyva) ale tie dve auta su jazdnymi vlastnostami uplne niekde inde. Sam som odjazdil dost km aj v predmetnej lagune aj v 93 aj vo vectre C na to aby som si utvoril subjektivny dojem. 93 je auto mensie ako vectra, s lepsimi jazdnymi vlastnostami ako napr. 2.2DTI vectra a urcite lepsimi (pre mna dokonca radovo) ako laguna. Pockajme na aero a potom budem hodnotit 3.2GTS vs 93Aero, kde mimochodom GTS nechava lagunu daleko vzadu jazdnymi vlastnostami (ale niet sa co divit je to postavene ako viac sportovejsie auto). Co sa tyka Vectry C a laguny nejdem to hodnotit aby nebol flamewar 😊 A ked sme uz pri combi ci lepsie povedane kvazi kombi (co grandtour je, pretoze to nemozu mysliet vazne s velkostou kufra) vydrzme do vectry C caravan. Nech sme objektivny.
Souhlas! Jel sem s novou Vectrou (2.2DTi) a řeknu Vám, že můj Grandtour 2.2dCi Dynamique sedí (a také jede) mnohem lépe! Vectra je nepříjemně gumová. Takže díky, aci3. Teď vím, že mám auto, co tedy sedí lépe než nová 9-3, která si má (to byly přece saabovský předvýrobní prohlášení) podvozkově brousit zuby na BMW 3, z čehož plyne, že mám auto minimálně se stejně dobrým podvozkem jak BMW 3! TO JE HUSTÝ! To sem koupil dobře!!
tak pardon.. ale kdyz sem zjistil ze nova 9.3 spotsedan jezdi na podvozku z vectry, chtelo se mi blejt..
No to není tak blbá otázka protože General Motors jaxi plánuje malou platformu s RWD pro evropské modely a byl jmenován právě Opel, tak logická otázka zda to není náhodou on. BTW na tom podvozku jezdí CTS což je auto cca stejný velikosti jako Vectra nebo tohle.
sek ses zhruba o 25 tisic. docela me pobavia ta otazka jestli to bude fwd nebo rwd.. to ze ma omega zadni coz je ulet neznamena ze ho bude mit tohle kdyt ja bych to pojmenoval opel vectra hatschback.. komu se vectra libi, tomu se bude libit i tohle, ale komu se vectra nelibi tomu se bude tohle libit trochu vic, ale zadnej zazrak to nebude..
No to neni az zas tak moc, je to nejakych 715tis, cena zhruba jako za zakladniho Superba, stejna trida, hmm, no je ta cena docela nizka
preco 23t EUR je malo?
myslim, ze FWD, je to na platforme Vectry. Mne se ale nejak nezda ta cena.
Dotázeček ? bude to FWD nebo RWD ?