Novinky
0
to je celkem skoda, rekl bych
Ten kombík od Accordu je móóóóóc pěkný. Úplně mě zaskočil, snad poprvé se objevilo auto, které by (samozřejmě ve stejné cenové hladině) designem mohlo konkurovat mýmu Grandtouru. Jen by mu slušela větší kola. Juj, hezké, moc hezké. Akorát ta 2.2 v naftě se 140k je oproti mému 2.2dCi (150k) málo, ovšem točák je více než srovnatelný. A Muscle-Tec je taky nádhera. Honda to prostě ve střední třídě umí.
snad se ten muscle-tec bude v trochu civilizovanejsi podobe vyrabet jako type-r... snad 😞... btw o motoru se nic nevi?
Tenhle Muscle-Tec mě z profilu docela hodně připomíná Mazdu 6. Sice asi těžko by Honda kopírovala Mazdu, ale ta podoba tam stejně je. A Accord Tourer. To třetí boční okno ji opravdu moooooooooc prodlužuje, mohlo by být trošku kratší.
Jestliže se mi nový (vlastně už současný) Accord dost líbí, tak nad fotkama toho "Muscle-Tecu" vážně slintám. Nicméně ten "kombajn" je dost hnus, alespoň z mého pohledu. Stejně si ale myslím, že pokud se něco nezmění, tak Honda s tímhle Accordem nemá šanci prorazit na evropském trhu. Hlavně kvůli motorům, které jsou sice nejpokrokovější a nejvymakanější motory současnosti (ještě s BMW), nicméně jejich paleta je zoufale malá!!! To je problém všech Japonců - umějí vyrobit naprosto perfektní, promakaná, výkonná a spolehlivá auta, ale evropský zákazník je zvyklý např. od Volkswagenu (který Japoncům jinak nesahá ani po kotníky) vybírat z nepřeberného množství karos. variant, motorů, výbav, atd., což mu japonští výrobci neposkytují v takovém rozsahu. Jinak ale před Japonci klobouk dolů (vlastní zkušenosti).
Me se teda naopak ten kombik vazne libi, myslim ze s novou Mazdou 6 kombi a novou Toytou Avensis kombi by naopak japonci mohli zacit delat evropskym automobilkam tezkou hlavu...
Trucker:máš pravdu v tom,že v Evropě se japoncům těžko žije.Evropané se na auta dívají jinak a potřebují mít pocit,že si auto "staví" sami.To je ovšem pouze obchodní trik jak z nich dostat více peněz.Pokud si vezmeš japonce ve stejné třídě a stejné výbavě tak evropan bude zcela jistě dražší.Ale ten pocit,že si do auta dáváš co chceš ten je "k nezaplacení".Malá poznámka na závěr,Lexus má ještě lepší motory než BMW (vlastní zkušenost).
v realu jo, taky osobni zkusenost, ale jestli sis nevsim tak ma bavorak mnohem vetsi kroutak.. a lexus ma 3 motory a bmw asi 9..