Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

VW Sharan dostal nový motor

6 komentářů

Co je zase tohle za blud? Kolega má Sharana s tímhle motorem už dva roky! Prosím o vysvětlení.
kolega ma PD motor s vykonom 115 PS
A 115 PS znamená 85 kW a ne 96 kW - to je ten rozdíl.
Nemylim-li se, tak 130 PS / 310 Nm, system PD, navic se sestistupnovou prevodovkou (to jsou charakteristiky jeho motoru, resp. agregatu) opravdu odpovida spise tomu, o cem se pise v predmetnem clanku jako o uplne novince. Pokud vim, onen motor 115 PS se lisi od toho se 110 HP pouze jinym turbodmychadlem (s promenlivou geometrii lopatek), ale ani jeden z nich neni PD. Takze mi to stale nejak nesedi...
tak si tvuj kolega vymejsli,protoze to absolutni blbost, protoze nejde ani cipnout ze 115 na 130, to da akorat 100 konovej z fabie.. to je totiz stejnej motor akorat s ridici jednotkou naprogramovanou na vetsi plnici tlak. j oa ten 115 konovej motor je upne na *, akorat trakta a nejede, zlatej 110 konovej vtg!
Nejsem si zrovna jisty jestli je to nejaka novinka protoze uz ho mame 3. rok 😄 jo a co se tyka motoru tak jede hodne dobre akorat ta spotreba neni jak uvadi 6,5l ale papka si tak 8,9-10l prumer a to ho ani nevytacite........coz se mi zda celkem hodne na diesla