Novinky
0
a to mam pro Fordy slabost
0
fuj fuj, ukradena maska z audiny..
no nic moc, Ford, teda hlavně US, umí lepší aut, třeba nová E😜edition či F-serie
Mam to stesti pracovat primo v zavode kde se vyrabeji.Mohu ubezpecit ze jejich vyroba je narocna superkvalitni a i kdyz je to neprodejne v Evrope, delam jich pres 1000 denne a nestacime.
Nove F-150 ktere zacnou sjizdet z vyrobni linky v Rouge Plant Dearborn, jsou vybavene skvele i kdyz ten design me moc nesedi. Ja mam Ford E😜lorer,ale koupim mensi Escape.Ford Focus je sracka a na kazdem voze prodelavame 2000 USD.Vzdyt ono to je skoro zadarmo a nikdo to tu nekupuje.Je to prcek za 10,000 USD.
Nove F-150 ktere zacnou sjizdet z vyrobni linky v Rouge Plant Dearborn, jsou vybavene skvele i kdyz ten design me moc nesedi. Ja mam Ford E😜lorer,ale koupim mensi Escape.Ford Focus je sracka a na kazdem voze prodelavame 2000 USD.Vzdyt ono to je skoro zadarmo a nikdo to tu nekupuje.Je to prcek za 10,000 USD.
*, to je Ford na tom tak zle, ze jeho designeri sa nemozu zbavit komplexu z Audi?
Pochybuju, že zrovna US Ford má nějaký komplex z Audi...
Je to udelane v Evrope,co ja vim? Mozna je Audi inspirovalo.....Mimochodem Audi jako jedina nemecka autofirma se tu ceni.VW skoncil v hodnoceni servisu na 3.miste od konce ze vsech znacek ktere se tu prodavaji.Skoncil tesne pred Kia, a Hyundai.Docela ostuda.Merky tu kupujou hlavne Arabove,Opel se sem nedovazi,BMW to je docela vzacnost to tu videt. Tady se kupujou hlavne americky a japonsky vozy.Nejpopularnejsi jsou Toyota Corolla a Camry a Honda Civic, a pak americke vozy.Na nova auta tu jsou na 5 let pujcky bez uroku.Japonci maji vetsinou 2-3%.