Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Profi

Zpět na článek

Fiat Doblò: Technická data a nové fotky

22 komentářů

Klaudius
No tak ten čumák snáď odkukali z Tatry Jamal...však tam sa tie malé diesle musia vojsť dva, plus ešte rezerva...Keď to takto pôjde ďalej, zakrátko bude šofér pozerať na cestu bokom, nahnutý z okna...
Tiež mi je (v tejto triede) dosť ťažko pochopiteľná tá stúpajúca línia okien - akoby to navodzovanie klaustrofobického pocitu pre zadných cestujúcich bolo nejakou povinnosťou. Vysoká spodná línia, hrubizné stĺpiky, minimálna svetlosť okien. K tomu tmavý interiér. V dnešných autách už začína byť akosi tma...
Palubka je pekná vo farebnom prevedení - v čiernej farbe sa čaro stráca a vyzerá tuctovo.
Rozmery, rozmery, rozmery - prednosti malej dodávky sa strácajú, honba za objemom prekračuje mieru zdravého rozumu. Veď auto už má takmer rozmery pracantov o triedu vyššie, v predĺženej verzii prekonáva aj Multivan. A opäť je tu veľká prázdna medzera medzi Doblóm a menším bratom - vopchajú tam ďalší model "medzi"?
Ako celok to bude na ceste iste zaujímavé, ale inak to na palec hore až tak jednoznačne nevidím.
Ešte by ma zaujímali aktuálne ceny. U končiaceho Dobla Fiat práve ústretovú cenovú politiku nemal...
T613
Jamal? Nevím co hulíš, ale pošli mi vzorek! >😁
Klaudius
Tak pôvodne ma napadla T148, ale to je už vpodstate veterán, takže som siahol po niečom trochu novšom... >😁 >😁
[odkaz]
T613
teda srovnávat takovou krasavici jako je Máša z odkazu, s tím Doblem. Kdyby jsi jej srovnával s takovým hnusem jako je Zil 130 nebo obdobným hnusem jako je cokoliv s produkce Intercontinentalu.. jak hluboko jsi v mých očích klesl >😒]
Klaudius
Ja neporovnávam - ja vravím o krádeži... :-!
Kvasiny
Pánové bez urážky ale je to hnus
fantomas aller en DS
Tak to teda je. Ale aspoň budú mocť francúzky tvorcovia tejto kategórie áut pokojne spávať.
oIoo
Válka v Afghanistánu očividně znepřístupnila přírodní fet z makovic, takže soudruzi na jihu Evropy přešli na něco hooodně toxickýho >😒]
VDC
Profil nezapře Logana MCV, přední světla jsou z i30, zadní z roomstra, rádoby image Kii Soul a taky bych chtěl vědět, jestli má ten rozesmátej Talián povolení k vjezdu do pěší zóny.
kyklop
ale pri tychto autach su podstatne ine parametre, resp. uzitkove vlastnosti. Dufam len, ze 1.3 multijet II bude ozaj lepsi ako prva generacia, lebo realna jazda s tymto motorom v dodavke za vela nestoji
hyrysysy
Místa tam bude habaděj. Do takový bedny se vejde půl baráku. Designově mně vadí jen přední nárazník. Šance osobní verze proti Partner/Berlingu? Nevím, nevím.

Dodávka je v pohodě.
major
Tak 1.4 T-Jet na CNG bude paráda! Nech sa to čím skôr rozšíri do všetkých modelov. :yes:
kyklop
pokial to nema poriadny naftak, tak je to ako cb televizor >😒]
fantomas aller en DS
Práve som rozmýšľal, že Fiatu, ktorý inak robí pekné autá, sa raz za čas podarí nejaká super hrozná kreácia, hlavne v posledných desať ročiach. Napríklad taká Multipla často vyhráva v diskusiach rebríček najškaredších áut. Toto Doblo bude ďalší kandidát. Hold aj majster tesár sa utne.
A ešte jeden príklad talianskeho "dizajnu", hrdý nápis Pininfarina na Hyundai Matrix. 😄
megacruiser
Původní Hyundai Matrix je celkem hezký a zajímavý auto narozdíl od této nafouklé nestvůry. Sice boční linie oken vypadá zvláštně a dost nezaměnitelně, ale zase je dobře vidět ven i ze zadních sedadel a auto si s jiným nespleteš. V kategorii MPV Matrix řadím k těm hezčím autům.
Klaudius
:yes:
fantomas aller en DS
No podľa mňa Matrix pekné auto nie je. A to nemám vonkoncom nič voči Hyundaiu. A aký názor máš na Multiplu?
Klaudius
Je rozdiel pred faceliftom a po ňom. Pôodná Multipla je zaujímavá. Po facelifte pekná. 😉
fantomas aller en DS
A ktorá auto je podľa teba škaredé?
Klaudius
Sandero, Fox, Exeo, Koleos, väčšina modelov Ssangyong, väčšina sériových čínskych áut, nový C-Max, Fiesta, Ka, a je ich ešte veľa... 😉
megacruiser
S tímto výběrem škaredých aut souhlasím, to co dnes vzniká na předcích aut kvůli bezpečnosti chodců, to je hnus velebnosti. Jak Ford sprasil c-maxe, to mě dostalo. A tak heký auto to bylo. Ještě jedna, dvě generace a už přes ty strašný předky nebude vidět ven. K tomu supernízký zadní okna aby nebylo vidět ven při couvání...
milan3
Jo vazeni panove, Doblo nema za ukol byt kralovnou krasy, ale na svych 4m delky nabizi vynikajici prostor a vynikajici uzitnou hodnotu pri nevtirave eleganci! Samozrejmne nebudu tvrdit, ze je "mistrem elegance" na to jsou zde jini >😁 ale vyzkousejte si fyzicky veskerou konkurenci v danem segmentu a sami zjistite, ze nejvice mista v predu, pro cestujici v zadu a nejvetsi naklodovy prostor nabizi Doblo! Dale zde mame vyborne jizdni valstnosti, ovladatelnost a nabidku spickovych motoru a vse zabaleno do nevtirave elegance!
Jo a 99kw JTD je opravdu trida a v tride malych dodavek neni hned tak k videni! Takze nezbyva nez bravo Fiat, bravo Doblo!!!
:yes: :yes: :yes: