Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

350Z – bomba od Nissanu

20 komentářů

lid co se Z jezdi ve statech jsou z nej doslova odvareni 😊))
to asi s tim starym Z, ne? Novy se este nezacalo prodavat...ale je to fakt super auto a za tu cenu...
uz se dostalo nekolika lidem do ruk. ... tak rikajic pod rukou .... na americkejch sitech jsou uz videa z jizd apod.
Japonska auta mam rad, ale tohle mi pride jako kopie Porsche 😞.
To je uz stejne jedno. Dneska jsou uz vsechna auta vetsinou kopie neceho co uz tu bylo. Na designu stejne nezalezi. Kdyz to bude dobre jezdit, tak se to muze podobat cemu chce 😊
Jak může redaktor napsat bomba, když je to prachsprostá krádež....jistě ano je to Porsche...originál považuji třeba Breru od Alfy Romeo.
No jo, Breru beru, jenze se obavam, vzlhedem k problemum Fiatu, ze nikdy nevyjede.😞
Nisan no žáden extrém abych řek moc na mě dojem neudělal.A co se týče Brery a FIATU.FIAT auto má problémy a ne Alfa Romeo.Tam jde čistě o Fiat jinak Alfa má jedny z nějvětších prodejů v historii tak nevím proč by brera neměla vyjít že?Saki
Bomba je v nadpisu především proto, že je velmi zajímavá cena. Navíc Nissan v poslední době rozhodně moc atraktivních automobilů nevyráběl.
Krádež, nekrádež, mě se na tom líbí právě to že vypadá jako Porsche a určitě o něm budu uvažovat dostane-li se na náš trh. Naproti tomu nad něčím od Fiatu ani neuvažuju..., a na Porsche nemám.
kabrouš by mohl mít před sebou stejně světlé zítřky jako svého času MX-5. Kéž by se prodával i nás...
Ty troubo tak ani neuvazuj, protoze to neni FIAT ale Alfa Romeo - 😃). - Jen tak pro informaci!!! - kdyz uz chces srovnavat Breru s timto 😃) orig. kramem.
A já snad tvrdím že je to FIAT?
Jeste bys slintal 😊 Fiat Coupe 20V Turbo bylo na predohrab moc povedene auticko...😊
....a jak může někdo tvrdit, že 350Z je designérská krádež a kopírování Porshe? Vždyť Porsche má mnohem uhlazenější design všech partií, je širší ale i proporcionálně odlišné. To ,že někdo udělá auto, které připomíná to či ono přeci může být právě záměr, ane 350Z se tedy vůbec , ale vůbec Porschi krom toho , že je to kupé nepodobá. 350Z je mnohem víc členité, rádo-by agresivní a japonsky "pseudo-sportvní". Osobně se mi víc líbí připravovaný Sky-Line, jehož koncept už tu byl také....
A mercedesa od bavoraka rozeznas? Myslim, ze mas problem. A jeste se podepis jako "designer" - to me zase jednou neco dostalo; nemas kapku soudnosti. 😄) Asi jeko slogan Telecomu "vic nez jen slova". Jsi uplne mimo - az je mi te trochu lito.
Je nádherné len neviem na čo bude amíkom a ešte aj za nižšiu cenu.Nevedia jazdiť (česť výnimkam) a za 5,5 s riskujú basu.
Právě jsem začal šetřit
tak nevim,kde redaktor vzal ty ceny,ale tady v usa se 350Z za ty penize koupit neda,teda az na to ze ta horni hranice(34K) je v podstate tou nejnissi za jakou se da poridit
:yes: 😉 pěkný ale ještě aby nebyl moc drahý