Novinky
0
Jsem "nadšen", že se všichni RS-áci chlubí svojí škodovkou, která má kromě jiného i kožená sedadla. Omyl - je to koženka, která jde propálit i cigaretou a snadněji než látka. Volant také kůži neviděl... Jedině, že by zvířata měla "pod kůží" silonovou osnovu.
0
Domnivam se, ze si marketingovi strategove VW trosku *zivot😊 No ,koneckoncu bylo na case, aby nekdo tem RSdvojkam ctyrkam a sestkam udelal caru pres rozpocet..😉
0
Vymysleny to systemek😃) misto hvezdicky tam bylo: pposs. .rali
Co ta cena. Kdyz muzu kupit Suabru Impreza WRX Turbo za 900.000 tak je to vysmech. To uz je lepsi koupit Octavia 1,8 Turbo 4x4 trochu chiptuningu a je to lepsi nez RS
Je vidět, že si zřejmě v RS nikdy nejel, protože takovou kravinu bys jinak nemohl napsat... navic RS se da taky jeste dal upravit...
Jel. A nenadchlo me to ani nahodou. A vubec mi to nepripada jako sportovni auto. Vycichly brzdy, motor nic moc (no alespon to trochu jede oproti jinym modelum). Spis mi to pripada jako za hodne penez malo muziky a kdyz je za to nekdo ochotnej dat ty penize tak jeho smula. Daj na to par jinejch plastu, lepsi program do ridici jednotky, mozna lepsi sani a to je vse. Jo jeste jsem zapomel na sportovne pohodlnej podvozek kterej neni ani sportovni ani pohodlnej. Bohuze kdyz si koupim 15 let stary bawo 325i tak budu rychlejsi vzdy a vsude. Smula..........
Jestli ma podle tebe octavia RS vycichly brzdy, tak bych se rad svezl v tom tvem... (mam jeste Volvo S80 T6 a octavia brzdi prakticky stejne...) zucastnuji se pravidelnych sportovnich akcich na okruzich (testoval jsem alfy romeo, volva, BMW, fordy ...) a muzu z prakticke zkusenosti rict, ze oktavka RS o moc horsi neni... a to 15 let stary BMW radsi ani nekomentuju 😃 Nechci ti brat iluze. Preji hezky zbytek dne. P.
No komentovat nemusis. Ale je to vyzkousene..... 😄 Moje brzdily vzdycky dobre (mel jsem nekolik M3 E30 i E36 a M5 E34, ted mam Imprezu Turbo 😄
No a protoze na okruhy jsem jezdil a jezdim take pravidelne tak to vim. ( az zajedes s RS kem Most pod 1:50 tak se ti osobne prede vsema omluvim a zacnu to auto vynaset do nebes.......) Treba to ze stara M3 udela RS ko i kdyz se skodovkou pojede treba Micanek (vyzkouseno). Taky to ze M3 nejede o moc rychleji nez 325i. Vsechno vyzkouseno. O iluze jsem uz prisel, ale ve Skodovce........
No a protoze na okruhy jsem jezdil a jezdim take pravidelne tak to vim. ( az zajedes s RS kem Most pod 1:50 tak se ti osobne prede vsema omluvim a zacnu to auto vynaset do nebes.......) Treba to ze stara M3 udela RS ko i kdyz se skodovkou pojede treba Micanek (vyzkouseno). Taky to ze M3 nejede o moc rychleji nez 325i. Vsechno vyzkouseno. O iluze jsem uz prisel, ale ve Skodovce........
Jo tak M3 je trochu uplne jiny kafe a neda se porovnavat se skodovkou...impreza turbo taky jezdi a brzdi skvele... ale napsat ze Rsko ma vycichly brzdy je fakt uhozeny a za tim si stojim, sorry. Most s RSkem jsem jeste nezkousel...ale pod 1:50 bych to fakt neudelal. M3 fakt nelze preci porovnavat s oktavkou...to je proste spicka!
Na prikladu jsem chtel rict ze 15 let stara 325i je rychlejsi a sportovnejsi auto a ze 725.000 ci co je za lehce posileneho kombika prilis penez. Proc nepriplatit a nekoupit wrx ktery ma stovku za 6s, ma jeden z nejvyspelejsich pohonu, uroven aktivni a pasivni bezpecnosti atd. atd. Me teda v brne ty brzdy vycichly...... Ale zase na druho stranu neni octavia sama. Tak si to tak neber, ja te svezu v ty impreze jo?
OK, beru te za slovo 😃 A odkud jsi? Vis, neni umeni koupit octavku za 725tis. Ja tu svou RSku koupil uplne novou (10tis. najeto) za pulku... no nekup to... a kdyz chci tak mame doma Volvo S80 T6 - 300koni a to je taky slusny rachot...
Jestli můžeš koupit WRXko za 900 kKč tak stejně pracuješ jako ředitel Subaru Importu a tohle auto Tě nezajímá...
Na stránkách Subaru Opava: Nový WRX sedan stříbrný - 848.000 Kč, předváděcí sedan WRX stříbrný - 828.000 Kč. Stačí tak? 😄
Prima tip... Ale je fakt, že ta auta jsou rok stará. Sám bych si musel dobře rozmyslet, jestli za to 150.000,-- stojí. Poznámka o uvedení roku v techničáku je zajímavá, takže už by šlo jen o auto samotné. No, mám brouka...
No jestli rok stary novy auto nebo pul. Myslim ze nebyly zadne konstrukcni zmeny takze o nic nejde. Je to velkej rozdil mit jedno z nejlepsich aut s vyspelym pohonem 4x4 (ne nejakej pseudo haldex) s jizdima vlastnostma rally auta nebo silnejsiho kombika Skoda. Klidne bych si Octavii RS koupil ale tak za 500.000. Ze to stoji pres 700.000 je jen to ze uz nevedi co by......
nejvic se mi libi zacatek clanku. Uz davno vsichni vime, ze se delaji kombiky ve sportovni verzi....
Podle me i zrychleni z 0 na 100 za 8 sekund neni nic tak uzasnyho. Absolutne normalni auto, ktere ma silnejsi motor. Vubec by se nemuselo jmenovat ani RS. Kdyby tech 180 koni mela fabie, tak bych to oznaceni RS vic chapal....
Podle me i zrychleni z 0 na 100 za 8 sekund neni nic tak uzasnyho. Absolutne normalni auto, ktere ma silnejsi motor. Vubec by se nemuselo jmenovat ani RS. Kdyby tech 180 koni mela fabie, tak bych to oznaceni RS vic chapal....
Pokud by vubec fabie snesla takovy vykon .... 😊 Mozna ze by to bylo neco jako W8 v Passatu....
180 koni neni vykon , mojestara R 25 mela uz tehda 150 a za 8,5 sprintovala taker a to byl obyvacek na kolech . Pak prisla Laguna 140 kW - 200 k sviznejsi , ale porad normalni motor . Oznaceni RS bych chapal od 250 koni vyse !
No pseudo Haldex jsem chtel napsat pseudo 4x4. Jinak na asfaltu je octavia 4x4 jenom dvoukolka s prednim nahonem. Haldex totiz spina jen pri protoceni jedne napravy o vice nez nejaky limit. Ale nemel jsem pocit ze by tdi projizdelo zatacky smykem predni napravy a vykonovy potencial motoru proste neni takovy. V zime je to jine, jen by me trochu vadilo ze to najednou zapne a auto tak zmeni charakteristiku a pak to najednou zase vypne............... Jinak fajn ze se technika 4x4 dostane i do ceskeho auta. Manzelce bych to kidne koupil. Ale co me nadchlo je spotreba a ne jizdni vlastnosti.........