Novinky
az predaje ukazu ako to bude popularne auto. Predchadzajucu generaciu vidim na kazdom kroku, ci hatchback alebo kombi. Uvidime ako to bude s touto generaciou...
az predaje ukazu ako to bude popularne auto. Predchadzajucu generaciu vidim na kazdom kroku, ci hatchback alebo kombi. Uvidime ako to bude s touto generaciou...
* Zajímavostí slovenského žebříčku je i čtvrté místo Citroënu C3 Picasso, který je vlastně domácím, vyrábí se totiž v Trnavě. *
co tymto chcel autor povedat ? alebo ze by to napovedalo nieco o pohlade ceskych novinarov na podobne ankety v cechach ? skodovka vyhra i keby bola horsia ako cinske auto ????
co tymto chcel autor povedat ? alebo ze by to napovedalo nieco o pohlade ceskych novinarov na podobne ankety v cechach ? skodovka vyhra i keby bola horsia ako cinske auto ????
prave......podla mna je to realne poradie, to ze vcechahch vyhral Skoda je jasne , ako hovoris aj ked je horsia nez korea, preto som prekvapeny ze u nas to dopadlo tak jak by malo..... :yes:
Plácáte, škodovka v české anketě letos vyhrála po dost dlouhé době, takže s objektivitou českých novinářů to asi tak špatný nebude...
A co to má znamenat "...dopadlo jak malo...", to je vyjádření jak z UVKSČ :no:
A co to má znamenat "...dopadlo jak malo...", to je vyjádření jak z UVKSČ :no:
Jak jsem tu už říkal, zřejmě moc nemá Opel zájem o ČR. Myslím, že kdyby byly zajímavé fleetové nabídky, reklamy..., tak by to mohlo lidi přilákat. Je i 6ti letá záruka, taky jsem o ní v mediích neslyšel. Kia svou 7mi letou záruku propagovala častěji. Ford furt v TV "mele" o Fusionu a prodáva se dobře.
Astra je super. Výbava není moc drahá, za 70 000,- se dá koupit DVD navi 18kola vyhřívavé sedadla+volant, metalíza,...
objednal jsem si Astru sport 1,4 T a byla o 150 000,- levnější než srovnatelný golf,