Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Co chystá Bentley?

12 komentářů

Abych rekl pravdu tak nevim co si mam myslet. To auto se mi moc libi, ale asi ne jako Bentley ... Je v nem cosi Anglicko nemeckeho a docela se mi zda, ze v tom vidim i trozku italske skoly. Kdyz vezmu jenom predni cast, tak mi pripada anglicka a opravdu v nem vidim cosi z Bentley. Ten bok je spise jak kupe z nemecka a pri pohledu ze predu mi prijde, ze zadni partie jdou zakonceny italama. Mozna to nakonec bude idealni kombinace a bude to velmi povedeny sportak! Obcas si clovek musi zvyknout na urcite zmeny ...
To teda nevim, jak tohle může připomínat Mercedes.... Bentley dělal \"čtyřoka\" vždycky. A ta maska taky neni nijak \"mercedesovská\", náhodou musim říc, že se to Volkswagenu povedlo. Rozhodně lepší než Ford, který sebou stahuje ke dnu Jaga, Astona a jiné...
Nebude to jen VW Phaeton s třídveřovou kastlí a turbem? To je docela škoda! Bentley by měl zachovat to co doteď.Když Rolls měl motory BMW tak Bentley zůstal u svýho.To se mi na něm líbylo a teď udělaj tohle😒
Taky si myslím že není nad čím se rozplývat. Mdlý duch koncernového designu VW zde zasáhl jak se zdá taky. O technice platí to samé. Unifikace a kanibalizmus toť značka VW.
No, o vasi financni situaci nic nevim, ale myslim, ze se nemate na co tesit, ale jen o cem snit 😄.
Jo, vobslehlej Mercedes, nic jinyho. Motor z VW, kterej je v dalsich x autech. Ach jo, zastavte to nekdo!!!
to je jasnej Tudor........ (jasne, jenom trochu predelanej!)
Mas pravdu. Taky nad tim nejasam a myslim ze se bude dost vzpominat na dobu pred \"folkem\". Meli se vy.... na pohon vsech kol a motor od VW a vrazit tam vymakany dvouventil, pohon jen na zadek a hlavne vyladit podvozek tak, aby na prvni pohled nebylo znat, jak to je moderni. Mam dojem, ze nase prispevky ve Wolfsburgu nectou, v Crewe mozna, ale tajne.
..hmm....jeste by mohli predstavit nejaky MPV, SUV, nejaky miniautomobil do mesta ( Mercedes A)..a kdovi co jeste...nevim...myslim ze Bentley byl spis znacka kvalitnich a luxusnich vozu se sportovnim nadechem...a z pocatku to byly jen sportovni vozy....nechapu aktivity autombilek dnes, kdy se snazi zalibit zakaznikovi za kazdou cenu ( Porsche Cayenne)....
Tak nevim, ale nad designem bych se tak nerozplyval, pripada mi to dost podobne na Mercedes CLK a dalsi ctyrkoke Mercedesy ( E, S), cekal bych neco originalnejsiho a ohledne vyberu motoru, asi jsem moc purista, ale predstava motoru VW v Bentleyi mi nedela moc dobre.....myslim ze mohli dat sve fantazii vetsi prostor...Bohuzel vse je asi jinak....dnes uz asi neni prostor na kreativitu a designovou odvahu...vse jen unifikovat a prizpusobovat jakesi vseobecne predstave o designu...jeste jednou skoda...
jestli to pojede tak, jak vypadá.... Mhmmm myslím že se máme nač těšit.
No tak to je super auto. Pokud do něj VW nenacpe unifikované páčky a ovladače z fabie tak se podle mě máme na co těšit. Ještě aby teď Bentley uvedl superluxusní offroad a Rolls se může jít klouzat.