Novinky
0
pavle jsi vul asi jsi se nikdy nevidel zadnej servis jsou narvany francouzema a italama a taky skodovkama japonci jezdi akorad vymenit volej a pneu nic vic nazdar
Přejít do diskuze
Je jasny ze japonci maj nejlepsi auta skusil jsem stovky aut a vzdy byly japonci lepsi nez frantici italove nemci atd
I podle německých každoročních testů, obsazuje Toyota první příčky před BMW, Mercedese i ostatními japonci. Vše je však do 10.místa. Nejsou velké rozdíli v kategorii auta. Většinou jsou seskupena. Evropská auta jsou totálně v *. Stojí stejně jako Japonci. Už jen záruky, které dávají Japonci, mluví za vše. Toyota 4 roky!!! A argument "Japonec má dražší dily"? Taková zprofanovaná hovadina. Ano ,jsou dražší o kousek, ale budete je potřebovat? NE. Osobně jsem měl Nissana Almeru. Prodal jsem jej jako šestileté. Ani jednou jsem nepotřeboval servis z důvodu poruchy. Dnes má roční Fabii a jsem nešťasten. Naštěstí služební. Nikdy bych si ji nekoupil. Měl jsem čest i s Renaultem Meganem a Lagunou-hrůza.
No jasne. Zase jeden dukaz, ze "Japonec az na konec." To tvrdi lide priposrani z nemeckych a francouzskych aut, kteri investuji sve penize do pozlatek, ktere po 100.000 km jsou na odpis. Narode cesky, zacni konecne premyslet, prestan lezt nemcum do *a nez si neco koupis, tak si o tom neco zjisti SAM, ne z doslechu!!!
malo vypovidajici data , co napr. DaimlerChrysler ? jsou tam smichany hrusky s jabkama - domaci americke Chryslery a dovazene medvedy z germany. Rozdily ve spolehlivosti evidentni.... Spise meli uvest udaje dle jednotlivych modelu !!!!